Ioan Niculae ameninţă că închide combinatele chimice. Donau Chem Turnu-Măgurele se închide pe 15 iulie.

21 Iunie 2014, 00:21 | 3870 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Cel mai bogat român, Ioan Niculae, ameninţă că, de la 15 iulie, închide şi ultimele combinate chimice care mai funcţionează. Printre aceste combinate se afla şi Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele, unul din cele mai bune şi profitabile dintre combinatele chimice ale lui Ioan Niculae. „Se poate verifica, toate contractele noastre de gaze şi energie electrică expiră în 15 iulie. Preţul gazului, care contează în proporţie de 79% în costurile noastre, este prea mare. Nu mai putem funcţiona. Fiecare fabrică activă îmi aduce pierderi de 1,5 milioane de dolari, lunar, 9 milioane de dolari, în total”, a spus Niculae, pentru Economica.net.

Nu este prima dată când patronul InterAgro ameninţă cu închiderea combinatelor. În această perioada, combinatele chimice sunt oprite pentru reparaţii iar Ioan Niculae speculează momentul ca să mai ceară pomeni de la Guvern. Cele şase combinate chimice consumă laolaltă, când funcţionează toate, circa 3 miliarde de metri cubi, la fel ca toată populaţia României. În domeniul îngrăşămintelor chimice, în afară de Iona Niculae, doar Azomureş mai reprezintă un actor important, combinat patronat de o casă de comerţ elveţiană.  Patronul Donau Chem omite intenţionat să vorbească despre faptul că angajaţii combinatelor sunt trataţi în bătaie de joc. Restanţele salariale au ajuns să reprezinte normalitatea iar bonurile de masă nu s-au mai dat de 6 luni.

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
frts pe 24 Iunie 2014, 15:38
#8
necolita
niculae cred ca vrea sa faca profit sa-i ajunga si pe lumea cealalta. in momentul in care va ajunge la beci, in intuneric, pe taramul unui alt patron, vrea sa-l mituiasca. asa intentioneaza sa se puna bine cu viitorul "sef".
ALT ILIE CU ALTA .....CHELIE. pe 23 Iunie 2014, 06:34
#7
lUI ION FARA LAIE.
CE IRONIC SI// SUBTIL// ESTI, IDIOTULE!!.HAI SICTIR!!
ioan fara laie pe 23 Iunie 2014, 01:25
#6
pt cetateanul omniprezent la fiecare stire
Am un singur sfat daca nu stii sa vb invata sa taci.Cred ca e cel mai bine sa nu te mai implici in ceea ce nu stii cetateanule oricare ai fi de la bloc,etc.Nu esti cetateanul turmentat a lu caragiale,ala cel putin a ramas in istorie.Si ca ultima stire despre salariile care trebuiau livrate intre 12-16 ale lunii va spun ca am sa le intarzii pana pe 04.07.2014 pana va fi rezolvata problema nemotivatelor de la greva.Despre bonurile restante va zic ca am sa vi le dau pe durata reparatiilor 15.07-15.10.2014 dar nu pe toate doar cateva atat cat sa va stimulez sa munciti pt modernizare dar fara bani la zi.Acum vreau sa vad cat de rezistenti sunteti la program de 12 ore de lucru fara bani,ca doar i-mi trebuie ca am datorii mari nu ca voi mici.Voi aveti doar familia,in schimb eu am astra,nevasta,amanta,cateva combinate,vreo 3 judete arendate etc asta fiind spuse in ordinea importantei,chiar daca din chimie am facut toata averea,asa ca ar trebui sa maintelegeti.
traian pe 22 Iunie 2014, 18:31
#5
Nicolae Ioan un ...panglicar
Sa le inchida cand plateste salariile, care sunt de mizerie,la zi cad va da bonurile de masa.

Toate declaratiile lui Nicole sunt de un populism comunisto-sec*rist in sensul ca da de lucrul la oameni dar de profitul colosal al sau nu zice nimic,de datoriile fata de stat si de salariati nu zice nimic,de conditiile groaznice de munca ale angajatilor sai nu zice nimic. !!!

Cetatean obisnuit . pe 22 Iunie 2014, 17:13
#4
IMBECILI!!
Ce ironici si spirituali va credeti unii!. NEMERNICILOR!!!.
nepensionat pe 22 Iunie 2014, 10:27
#3
şi ce dacă
Mai bine să-l închidă,poate aşa poate că vom pleca şi noi ultimii fraierici din oraşul ăsta şi-l lăsăm cu babalîcii lui.Nicolae să nu ne mai cauţi.Ban, să-ţi aduci rudele împreună cu baba surdă Clara şi să împărăţiţi ruinele combinatului "modernizat" că tot vă place să vă credeţi împăraţi.După modernizare se va alege praful.Ne ameninţi că-l închizi să tăcem din gură, însă nu vezi că nu mai ai personal?Vei ajunge să cumperi îngrăşăminte de la azomureş, cu 5 combinate în patrimoniu din lipsă de personal.După represaliile din urma protestului pentru drepturile noastre s-a umplut sacul, ne ajunge. 100% ne căutăm de lucru şi vă lăsăm cu laşii ce vă linguşesc. Desc*rcaţi-vă cu ei.
IOAN NICI-O-LAIE pe 22 Iunie 2014, 02:54
#2
SUNT SI RAMAN NR 1 IN TARA
Chiar daca aia de la azomures au investitori,eu oricum scot nu 79%profit din chimie ci 479%.Stirea cu 79 era ca sa ii sperii pe aia de la azomures sa nu mai investeasca.Daca vor pleca toti angajatii mei de la donauchem eu voi continua sa muncesc pe branci alaturi de ban si pelea,iar dupa modernizarea kellogului cu echipa tiab voi continua productia de amoniac doar noi 3 fiecare operand cate un calculator pana la adanci batraneti.Astfel vom avea recorduri in castig de pana la 800% din chimie si o paza exemplara care va avea grija doar de 3 angajati.Pt ca echipa de fotbal sa dainuie am sa aloc circa 50% din profitul din chimie si toata lumea va fi fericita.Daca unul dintre noi se inbolnaveste va fi o problema,dar sper sa o rezolv si sa ne inlocuie la serviciu domnita,kadar sau vreun paznic.
dj pe 21 Iunie 2014, 21:06
#1
cic
de comandantul sef pirvu ce se aude a dat coltu .am auzit ca vine nelepcu george
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.