Dan Neagoe, Dan Mocanu şi Liviu Dragnea, prieteni pe bani publici. TelDrum este cel mai mare creditor al unei firme a lui D.Neagoe.

08 Iunie 2014, 00:12 | 5514 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Dan Neagoe a fost nasit de P.Pitis, patronul Teldrum.

Legăturile de afaceri ale firmei Teldrum cu judeţele vecine Teleormanului s-au înmulţit de când L.Dragnea este vicepremier. Ca un făcut, au început să pice zeci de contracte pentu Teldrum, de parcă ar fi o firma uriaşă. Am mai scris  despre afacerile grupului Dan Neagoe, Dan Mocanu, Tel Drum, Liviu Dragnea  ( vezi http://www.turnucustiri.ro/stiri-locale/4462-caracati-a-lui-dragnea-mocanu-dan-familia-bengescu-neagoe-dan-ac-ionari-la-firmele-care-il-inconjoara-pe-jupan), aşa că nu va fi o surpriză alte legături apărute între cei care formează "caracatiţa TelDrum".

  Firma lui Dan Neagoe, Construct Mega Com D&S, a intrat în procedura de insolvenţă. Cel mai mare creditor al firmei argeşene este (ghici ciupercă ce-i?) SC TelDrum SA, cu peste 50 % din valoarea masei credale, 205 miliarde de lei vechi. Deşi se fac aproape trei ani de la debutul procesului de insolvenţă, nici până acum nu a fost definitivat tabelul de creanţe, din cauza avalanşei de procese prin care a fost nevoită să treacă Construct Mega Com D&S, procese care nu s-au încheiat. Firma piteşteană de transport intern şi internaţional şi-a cerut insolvenţa la sfârşitul lui iulie 2011, intenţionând, la acea vreme, o reorganizare pe baza unui plan de plată eşalonată a datoriilor. Tabelul cu creditorii SC Construct Mega Com DS SRL cuprinde un număr impresionant de poziţii: 221, dintre care 175 sunt ocupate de persoane fizice. Pe parcursul derulării insolvenţei, acestea vor fi reprezentate de piteşteanul Daniel Mocanu. Culmea, D.Mocanu şi D.Neagoe sunt vechi prieteni şi au avut o firmă chiar  la Turnu-Măgurele, Danubius Pontic - S.R.L. Firma funcţionează în prezent  având sediul pe strada Chimiei, Cămin de Nefamilişti,  camera 15, scară 1, etaj P. Danubius Pontic are în Turnu-Măgurele un ponton dormitor mobil, Danubius Pontic-2688, înregistrat la Căpitănia Portului Giurgiu.

Pentru a vedea că insolvenţa a fost doar un paravan să scape de datorii faţă de terţi, nu faţă de TelDrum, trebuie să menţionăm că la cea de-a doua căsătorie a patronului firmei în insolvenţă Construct Mega Com D&S, Dan Neagoe, cu Miss Playboy 2004, Oana Ioniţă, vara trecută, nas de cununie a fost  Petre Pitiş, directorul general şi administratorul de la TelDrum. Nici vorba ca Pitiş să fie supărat că Neagoe e dator, din contră, l-a cununat şi au devenit şi rude. Încurcate sunt căile Domnului( şi ale insolvenţei)!

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Nasicu' pe 09 Iunie 2014, 18:39
#4
/Ne asteapta vremuri grele/
In anul de gratie 2014,am ajuns sa vedem ceea nici prin cap nu ne trecea in 89'.Dupa 25 de ani de tranzitie(de furt ca-n codru),ne conduc toti gusatii,balbaitii,hotii,mincinosii,puturosii si,in general,cei cu pregatire la scoala de partid.Se nasesc unii pe altii,se incuscresc unii cu altii,se propun in functii unii pe altii,se acopera unii pe altii.Cum va arata generatia urmatoare creata de acesti monstri?
turnean pe 08 Iunie 2014, 22:42
#3
hotiii
intoarcerea din nou la comunism ii poate satura pe acesti indivizi care au distrus Romania.pina la revolutie,zis revolutie nu munceau nicaeri nu aveau nici un dumnezeu acum tae si spinzura. dar greseala este a noastra ca ii votam de 25 de anii.totusi intro buna zi vor plati ei sau mai bine zis copii lor.
LEONIDAS pe 08 Iunie 2014, 12:19
#2
Insolvnta in Romania ..
e calea prrin care poti da teapa !, statului,tertilor etc..modelulRapid,Otelul, in care mil. de euro au fost luati din conturile cluburilor si mutate in alte conturi,in UE se cheama,,DETRUNARE DE FONDURI''!,iar in Romania TZEAPA,bagarea firmei in faliment si furtul banilor!, la ce legi avem orice firma poate fura banii primiti ca avans pt. o lucrare-contract,si apoi sa-si declare insoventa..!
VLAD DRACUL pe 08 Iunie 2014, 10:53
#1
SE STANGE LATUL
CAND IN SFARSIT,TOTI ACTIONARII SAU PATRONII CARE AU STAT SI MAI STAU IN FRUNTEA TEL-DRUM,VOR TREBUI SA DEA SOCOTEALA PENTRU TOATE MATRAPAZLACURILE DICTATE SI CONDUSE DE LIVIU DRAGNEA,VOR SPUNE SI CE-AU SUPT DE LA MAMA LOR PENTRU A SCAPA CU MAI PUTINI ANI DE PUSCARIE.CINE CREDE CA NICIUNUL DINTRE CEI CARE AU MULS BUGETUL STATULUI FARA SA DEA SOCOTEALA PANA ACUM,NU VOR PATI NIMIC,SE INSEALA AMARNIC.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.