Cronica infracţiunilor: accident la Olteanca şi şofer prins sub influenţa băuturilor alcoolice la Tr. Măgurele.

20 Mai 2014, 00:04 | 2669 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Politia teleormaneana are mult de lucru.

Un bărbat din comuna Slobozia Mândra, judeţul Teleorman, în vârstă de 60 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în direcţia de mers Turnu-MăgureleLunca, a accidentat uşor un alt bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Lunca, judeţul Teleorman, care se deplasa pe bicicletă pe partea stângă a drumului în aceeaşi direcţie de mers şi care a pătruns brusc pe carosabil şi fără să se asigure, având intenţia de a traversa.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului care a fost transportat la spital dar a refuzat internarea. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţişti din  Turnu-Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani din localitate care conducea un autoturism pe strada 1907 din Turnu-Măgurele în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0.94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe de sânge pentru a i se stabilii alcoolemia.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice”, faptă prev.si ped. de art. 336 alin. 1din CP.    

Citeşte şi