Cronica infractiunilor: accident auto la Slobozia Mândra şi furtul unei drujbe în comuna Ciuperceni.

09 Mai 2014, 00:14 | 2977 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia teleormaneana are mult de lucru.

   T. Florinel  în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546 pe raza comunei Slobozia Mândra, la km 28, în direcţia de mers Turnu-Măgurele – Plopii Slăviteşti în încercarea de a-l evita pe F. Adrian, care a pătruns cu un autoturism din partea dreaptă pe carosabil fără a se asigura, a derapat şi a ieşit de pe carosabil, intrând în coliziune cu un stâlp de susţinere al energiei electrice, lovindu-l şi pe C. Marin din comuna Slobozia Mândra, judeţul Teleorman, care se afla pe acostamentul şoselei.
          În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a lui T. Ştefania, ocupantă a autoturismului care a derapat dar şi a pietonului C. Marin, ambii fiind transportaţi la spital pentru a li se acorda îngrijiri de specialitate.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr.7 Crângu au oprit pentru control pe DN 51 A, pe raza comunei Ciuperceni, un atelaj hipo în care se aflau trei minori, unul în vârstă de 14 ani şi alţi doi în vârstă de 11 ani, toţi din cartierul turnean Măgurele. După controlul efectuat asupra atelajului, a fost găsită o drujbă despre care cei trei minori au declarat că au sustras-o dintr-o anexa a unei locuinţe din comuna Ciuperceni.Bunul respectiv a fost ridicat şi predat părţii vătămate.

 

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.