Martori din dosarul "Referendumul fraudat" îl înfundă pe L.Dragnea. Mai multe persoane au susţinut că nu au votat la spitalul din Alexandria, deşi au fost trecute pe lista suplimentara de la aceasta unitate sanitara.

25 Aprilie 2014, 00:06 | 2523 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Spitalul din Alexandria, unul din locurile unde s-a furat masiv la Referendum.

Joi, 24 aprilie, au continuat audierile la Instanţa Curţii Supreme în dosarul "Referendumul fraudat". L. Dragnea, acuzatul principal, nu a fost prezent. Printre martorii audiaţi au fost şi persoane din Alexandria care apăreau că au votat pe listele suplimentare din urna mobilă de la spitalul din Alexandria. Aceştia au declarat că nu au fost internaţi sau că au votat la secţiile unde au fost repartizaţi. Reprezentanţii partidelor PSD şi PNL din secţia de votare în care a fost întocmită lista suplimentară au declarat că erau sunaţi în ziua votului de la sediile partidelor pentru a comunica prezenţa la vot. Magistraţii au stabilit un nou termen pentru data de 22 mai.

La termenele anterioare au fost audiate persoane care au declarat că nu au votat din diferite motive însă semnăturile lor apar pe listele electorale. Pesediştii nu au ţinut cont de nicio regulă, lege, fiind interesati de  cât mai multe voturi, chiar dacă persoanele respective erau plecate în străinătate, votaseră la altă secţie, etc. Aşa a fost la toate alegerile, de când Dragnea este jupânul  pe la noi, prin Teleorman, numai că odată şi odată tot trebuie să se termine cu asemenea hoţii şi iată că a venit timpul. Procurorii DNA au cerut instanţei să judece cât mai repede dosarul "Referendumul", astfel că L. Dragnea are ocazia să demonstreze cât mai repede că este nevinovat sau să fie coleg cu Năstase, înainte ca acesta să efectueze pedeapsa şi să iasă din închisoare.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Leonidas pe 25 Aprilie 2014, 13:10
#4
Asa e!, aveti dreptate..dar mai baieti...
Dragnea&ai; lui fraudeaza de 16 ani alegerile,iar Basescu e de 10 ani presedinte si nu afkt nimic in stoparea fraudarii, numai acum cind l-a deranjat pe el cu referendumul a hotarit sa,,ia taurul de coarne''..O mare vina pt. asta o are si Basescu k a tolerat acest gen de furt al votului timp de 10 ani si nu numai..!
SORIN pe 25 Aprilie 2014, 12:54
#3
VOTUL
A UITAT SORIN DUMA CUM URLA CA MAGARUL IN FATA STINII PE LA TOATE SECTIILE DE VOTARE .A UITAT CIND INTRA IN URNE SI INVATA TIGANII UNDE SA PUNA STAMPILA .A UITAT BURGHIU SI NEAGU CUM IMPARTEAU PUI STRICATI CA VSI EI PE MAGURELE A INCEPUT CAMPANIA ELECTORALA SI V-ATI APUCAT SA DESFUNDATI HAZNALELE
Maria pe 25 Aprilie 2014, 12:04
#2
Justitie pana la capat
Ce ma nu se se stie de catre toti cetatenii cum carau agitatorii PSD cu masinile personale oamenii la vot?Chiar in ziua alegerilor Necea,Ionescu,Kakari,Varzaru,vicele Cristea,Procopiescu,Pruna si multi altii,incalcau legea ducand persoane carora le indica cu cine sa voteze.Sau vreti sa spuneti ca nu stiti cum se umbla cu urnele mobile din poarta-n poarta,iar cand nu gasea pe nimeni acasa se vota in locul celui cautat?Acum sa vedem cine mai are c*rajul sa mai repete ce s-a intamplat la referendum?Rusine hotilor,vom fi cu ochii pe voi!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.