Minunat: Liviu Dragnea: „Teleormănenii n-au bani să plece la mare, aşa că le promitem inundaţii şi de 1 Mai!”

24 Aprilie 2014 | 2567 vizualizări | 3 comentarii
Dragnea si Ponta, cei doi rechini din barca.
Dragnea si Ponta, cei doi rechini din barca.

În sudul ţării a plouat, zilele acestea, atât de mult, încât până şi cel mai cunoscut specialist în Ape de la noi, Ion Iliescu, spune că nu-şi aminteşte să mai fi văzut precipitaţii similare. „Doar când eram ceva mai tânăr am mai pomenit aşa ceva, dar atunci am avut noroc cu patriarhul Noe, care mi s-a adresat, tovărăşeşte: „Treci în arcă, măi, animalule”, salvându-mi viaţa. Din păcate, patriarhul Daniel nu şi-a construit o arcă, fiindcă el e preocupat de Catedrală, aşa că pe teleormăneni n-a mai avut cine să-i salveze”.Totuşi, se pare că şi acest Potop are părţile lui bune.

Vicepremierul Dragnea, care se află pe plaiurile natale, în Teleorman, s-a declarat chiar bucuros că Natura vine în sprijinul PSD, ajutând guvernul să-şi îndeplinească promisiunile.„În campanie, am promis că fiecare român va avea parte de o vacanţă decentă, iar aceste ploi ne ajută să ne ţinem de cuvânt. Ştim cu toţii că toţi teleormănenii, în afară de mine şi de Bombonica, sunt săraci lipiţi şi n-au bani să plece la mare de 1 mai. Ei bine, pentru ei vom face o minune: le vom aduce marea chiar aici, pe prispa casei. Ce-i mai frumos decât să ieşi dimineaţa în bătătură şi să te vezi înconjurat de apă, din toate părţile? Păi turiştii cu stare dau zeci de mii de dolari să se bucure de un asemenea peisaj în Tahiti sau Caraibe, în vreme ce noi îl oferim gratis, la tot Teleormanul!”.

Pentru a le crea localnicilor senzaţia că se află chiar la mare, Dragnea a făcut apel la prietenul lui, Radu Mazăre, cerându-i să vină cu ski-jetul, să facă valuri în tot judeţul. Potrivit surselor noastre, sponsorii oficiali s-ar fi oferit să furnizeze şi câteva milioane de tone de nisip pentru plajă, fără licitaţie, însă Dragnea i-a refuzat: „Alegătorii noştri sunt oameni bătrâni, bolnavi, cu reumatisme, cu dureri de şale. De nisip au ei nevoie? De nămol! Iar din ăsta avem căcărău în Teleorman şi o să li-l dăm tot gratuit”.

De asemenea, tot cu un refuz a fost întâmpinat şi Mazăre, care a promis că aduce o legiune de fete sexy, pe post de Salvamar: „Eu înţeleg că nu poate să existe litoral fără Salvamar, dar trebuie să ne înţeleagă şi Mazăre. Noi nu avem atâţia analfabeţi în viu care să ne voteze, cum are el la Constanţa, aşa că dacă se mai îneacă vreun teleormănean chiar nu se supără nimeni, avem garanţia unei prezenţe mai ridicate la europarlamentare”.

sursa:academiacatavencu.ro

Comentarii (3) Adaugă comentariu
ana pe 26 Aprilie 2014, 23:08
#3
autor tampit
cat de prost sa fii, sa nu sti ca ghilimelele se pun atunci cnad reproduci ce a spus persoana in cauza. astea sunt lucruri pe care elevii din clasele mici le stiu,iar autorul acestui articol nu.concluzia o trageti singuri
sula pe 24 Aprilie 2014, 15:48
#2
pentru porci
bai rahat,de ce nu-l intrebi tu? sau esti unul din pupinc*risti?
elena pe 24 Aprilie 2014, 09:03
#1
rahat
cind atitia oameni sufera din cauza imbecilitatii altora, tu i-ti permiti sa faci un umor de tot rahatul.m-ai bine i-ai intreba unde sunt banii alocati pentru diguri,.? in ce vile s-au in ce concedii facute in Caraibe s-au pe nu stiu unde
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.