Breaking news: Tot ce trebuie să ştiţi despre inundaţiile din Teleorman.

24 Aprilie 2014 | 3221 vizualizări | 5 comentarii
Dragnea si Ponta se plimba cu banana prin Teleorman.
Dragnea si Ponta se plimba cu banana prin Teleorman.

Liviu Dragnea: “Cu doar patru victime înregistrate în Teleorman, putem afirma că acestea sunt cele mai catastrofale inundaţii pe care le-a avut România şi PSD-ul într-un an electoral”.

Liviu Dragnea s-a organizat din nou exemplar și a reușit să găsească soluții ingenioase. Mai nou în Teleorman s-a hotărât ca oamenii să plătească apa care le-a intrat în curți și case la inundații: „O să montăm apometre la intrarea în gospodării să vedem cum îi punem pe oameni să plătească apa asta de la inundații. Am informații că unii umblă deja cu magnetul la apometre să măsluiască. Cumva trebuie să facem niște bani și din asta.”


Breaking News : Supravietuitorii feribotului naufragiat in Coreea, salvati de Dragnea. Naufragiatii au iesit la suprafata pe malurile Teleormanului.Salvarea lor a constat in sticlele de ulei si baxurile de zahar aruncate din elicopterele MAI, care i-au ajutat sa pluteasca si sa-si conserve fortele pana au scos nasul din apa Teleormanului.

Maria Grapini, vlastar de renume al PC, a declarat : " Delta Teleormanului este o zona care se afla in intentia de dezvoltare a Guvernului Romaniei. Teleormanul este bogat in apa si, Slava Domnului,teleormanenii nu stiu sa inoate!"

Teleormanenii au aruncat icoanele si calendarele crestine din casele lor si au inlocuit obiectele crestine cu baxuri de ulei si zahar extrarafinat,toate donate de preafericitul Dragnea. Intrebati de ce au recurs la asemenea masuri radicale,teleormanenii au replicat dur : "Ce ne-a dat D-zeu de Paste,ce bucurie ne-a facut, ce? Vedeti, e greu sa raspundeti! In timp ce dl Dragnea si Viorel cel fricos de apa au avut mila de sufletul nostru si au marcat cu ceva baxuri.Suntem infuriati peste masura, vrem sa obtinem un scor record la votarea din luna mai, sa-i multumim cumva d-lui Dragnea pentru milostenia lui. Amin!"

Faimoasa biblioteca din Alexandria a fost distrusa de inundatii. Toate volumele de 1 litru si de 0,5 litri plutesc in deriva.

Patriarhul Daniel a dat o fuga in Teleorman unde a sfintit toata apa de la inundatii, anuntand pe aceasta cale ca in magazinele Patriarhiei se va gasi de acum noua oferta-Apa de viitura sfintita.

 L.Dragnea:"Fa, Daciano, auzi tu, capsuna blonda ?!, ia-l pe Pontalau acasa cu tot cu barcuta, pana nu-l loveste vreun prost cu petrolierul pe trecerea de pietoni prin Teleorman."
• Pericol de incident internaţional: Mai multe pirogi cu teleormăneni au atacat o barjă bulgărească;

• Cel mai grav aspect al inundaţiilor din Teleorman e că gospodăriile sunt năpădite de crocodili: “Afară e vopsit pridvorul, înăuntru-i aligatorul”;

• Hipopotamii au dat iama în grădinile de zarzavat ale teleormănenilor: “Ne-au terminat lăptucile”;

• Biserica avertizează asupra pericolului păgânizării: Cultul lui Poseidon ia din nou amploare în Teleorman;

• Oamenii se descurcă cum pot! Mulți și-au făcut plute din sticlele goale de ulei primite la alegeri;

• În Alexandria se face o arcă judeţeană! Se iau perechi de teleormăneni din fiecare sat;

• Marinarul nu se lasă! După ce a vândut flota, Băsescu a vândut şi barca pneumatică în care Ponta i-a vizitat pe sinistraţi;

• Pentru că era foarte gras, prefectul de Teleorman a fost atacat cu harpoanele de săteni;

• Sabotaj! Teleormănenii care au vrut să dea apa afară din curţile inundate au descoperit că găleţile cu PSD sunt găurite;

• Ponta profită de inundaţii: și-a trecut în CV finalizarea canalului Dunăre-Bucureşti;

• Dan Şova neagă că în Teleorman sunt inundaţii. El susţine că, după uriaşe lucrări de infrastructură, sudul României e complet navigabil.

surse:timesnewsroman si kmkze.ro

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 28 Aprilie 2014, 16:28
#5
Care morti?
Despre care morti sa fie vorba? Aia de votara la referendumul lui Dragnra, sau aia de semnara petitia lui Udrea? Ca nu prea e clar.
HAHAAHAHAHAHAHAHA pe 27 Aprilie 2014, 23:39
#4
ce tare!
poza e mortala! trebuia sa puneti langa ei si niste morti p un cosciug da in fine va iert! =))))))
Acupunct pe 24 Aprilie 2014, 20:17
#3
Asa umor...
Sincer nu am avut rabdare sa citesc tot articolul, mi se pare penibil sa iti pierzi timpul gandindu-te sa scrii aberatia asta.Parca presa era o putere in stat, dumneata ce putere crezi ca ai dupa publicarea acestui articol? Ai incercat sa scoti ceva in evidenta? Posibil lipsa de implicare a oamnenilor politici, si este asta o noutate? nu cred.
xxxx pe 24 Aprilie 2014, 10:08
#2
nimic concret
HALAL STIRI

Ilie de la scularie . pe 24 Aprilie 2014, 07:11
#1
Doamne, ce IMBECILITATI!!
CE DRACUL-DOAMNE IARTA-MA!- SA MAI COMENTEZI CAND CITESTI ASEMENEA PROSTII!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.