CJ Teleorman îşi bate joc de elevi: programul "cornul şi laptele" a devenit o raritate în şcolile teleormănene!

22 Aprilie 2014, 00:06 | 2457 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Laptele si cornul nu se distribuie in scolile din zona Turnu de cateva luni.

Judeţul Teleorman este parcă un judeţ blestemat, toate relele s-au adunat aici. Mai mulţi cititori ai site-ului ne-au rugat să verificăm ce se întâmplă cu programul "lapte şi corn", destinat elevilor de gimnaziu  şi preşcolarilor. Am fost informaţi că elevii din zona Turnu primesc doar întâmplător alimentele la care au dreptul. Din surse autorizate, am aflat că "laptele  şi cornul"  a devenit o sursă de bani nemunciţi pentru o serie de firme.

Cum bine se ştie, acest program a început în Teleorman cu o întârziere de câteva luni, din cauza că licitaţia pentru produsele respective s-a efectuat târziu. De ce? Adi Gâdea, şeful CJ Teleorman, nu aranjase licitaţia, fiind nevoie de câteva luni pentru ca să câştige cine trebuie. Din păcate, elevii sunt cei care pierd, din cauză că nu primesc ceea ce statul era obligat să le ofere. Cornul şi laptele, în loc să fie aduse în fiecare zi, au fost trimise odată pe săptămâna, făcându-se astfel economii la transport. A fost de înţeles aşa ceva, însă, de câteva luni, "laptele şi cornul" a devenit o himeră, pentru că, pur şi simplu, este adus din când în când, fără ca respectivele firme, câştigătoare ale licitaţiei, să fie penalizate cu ceva.

Probabil că cei de la CJ Teleorman sunt mulţumiţi, pentru că fac o economie în buget, nu se gândesc la cei mici( unii dintre ei, desigur), care vin la şcoală şi pentru acest desert. Pe lângă corn şi lapte, tot CJ Teleorman era obligat să ofere gratuit şcolarilor şi preşcolarilor câte un măr pe zi, însă nici vorbă de aşa ceva. Bătaia de joc e la cote maxime, doar e nevoie de bani pentru campania electorală. Credem că A.Gâdea, slugă prea-plecată a lui Dragnea, a demonstrat că este un incapabil. Ruşine pentru nişte indivizi care ar trebui să ajute copiii, nu să-i trateze cu indiferenţă. Păcat că, din cauza unor incapabili şi hoţi, suferă cei mici.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Elev pe 25 Aprilie 2014, 15:56
#2
Este adevarat
in loc sa ne dea "laptele si cornul" in fiecare zi ne da o data la 2 saptamani

De ce mai dau "laptele si cornul" daca ELEVII nu au ce manca ce fac stau fara mancare 2 saptamani sa manacne o zi?

angry angry angry angry question question
franchestain pe 22 Aprilie 2014, 17:16
#1
unde s comentatorii de stiri???
Rusine tuturor care comentati alte stiri si pasta nu.E vorba de copii si nu comenteaza nimeni nimica?Voi vreti sa ajunga ca mine copii vostri,frate?Ca copii are dreptu si nu li se da si cacus altii baga paraiu la buzunar nu va deranjeaza?Rusine,rusine,rusine. Jos palaria petru autoru de articol!Date la ei,frate,si ajuta copilasi astia ca copii nare nici o vina si trebe sai ajutam sa creasca sanatos si sanatosi!Sai ajute Dumnezeu cacus vad ca pe noi nu ne intereseaza.Rusine noua!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.