Am trăit să o vedem şi pe asta: Liviu Dragnea dă vina pe Liviu Dragnea.

22 Aprilie 2014, 00:05 | 3198 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Dragnea da vina pe Dragnea.

A doua zi de Paşte l-a adus pe L.Dragnea printre teleormănenii care aveau casele inundate. În prima zi de Paşte se stă în familie, nu se pleacă în vizite, de aceea nici jupânul nu s-a dus să-i "deranjeze" pe cei care au petrecut inundaţiile. Când a ajuns, jupânul a şi fost luat la întrebări, însă a reuşit să scape dând vina pe cei de la Ape, îndiguiri  şi alte autorităţi, care nu şi-au făcut datoria. Sinistraţii l-au văzut pe vicepremier cum aruncă pisica la autorităţi. Dacă dumnealui este al doilea om din Guvern, pe cine mai învinovăţeşte, nu este jupânul autorităţilor? Dragnea da vina pe Dragnea. La fel procedează şi Ponta când este încolţit. Parlamentarul Dragnea da vina pe vicepremierul Dragnea.

În localitatea Beiu, vicepremierul şi stăpânul absolut al Teleormanului a declarat că inundaţiile din acea localitate au fost din cauza lipsei unui dig de 200 m în locul unde se întâlnesc râurile Teleorman şi Vedea. Problema se cunoaşte, mai ales că în anul 2005 a fost la fel. De atunci nu s-a făcut nimic, ba da, doar în campaniile electorale s-a tot vorbit. Jupânul conduce judeţul din anul 1996 şi nu l-a interesat cu adevărat soarta unor oameni aflaţi în orice moment în faţa furiei apelor. Ce atâta mare investiţie pentru un dig de câteva sute de metrii? Era nevoie de cine ştie ce investitori, strategii, chinezi, pentru un nimic?

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
locatari scara 3 bloc D12. pe 23 Aprilie 2014, 17:23
#13
lui //gogu?//.
Stii vorba aceea din batrani:// sarpele cand il doare capul iese in mijlocul drumului//??. ASA ESTI TU !!. NU SUNTEM ANONIMI; ANI DE ZILE AM SUFERIT MIZERIILE LUI TAVOCU SI LA TOATE SESIZARILE CE LE-AM FACUT RASPUNSURILE AU FOST LA FEL: //SE CONFIRMA .VOM LUA MASURI//. SI MASURI S-AU LUAT, DOVADA FIIND FAPTUL CA A TREBUIT SA PLECE!. IN CEEA CE PRIVESTE ACCIDENTAREA PE TRECEREA DE PIETONI A DLUI PROF. STANOIU ISPAS, MARELE GHINION AL LUI TAVOCU A FOST CA UNUL DINTRE FOSTII VECINI S-A INTAMPLAT SA FIE DE FATA SI ESTE MARTOR SI NU-L VA LASA NICI IN GAURA DE SARPE!!. TIE ITI DAM UN SFAT AMICAL: VEZI-TI DE TREABA, NU MAI FACE PE AVOCATUL DIAVOLULUI!.S-AR PUTEA CREDE CA II ESTI COMPLICE. ORICUM, TI SE CUNOASTE AMPRENTA GRAFICA!!!
un taran. pe 23 Aprilie 2014, 06:37
#12
lui gogu #10
part! o nimerisi ca musca-n c*rul calului!!! DOMNUL PROFESOR STANOIU ISPAS ARE TOT DREPTUL SA FIE APARAT DE FOSTII LUI ELEVI, MAI ALES DE CATRE CEI CARE SUNT JURISTI. In ceea ce te priveste, se vede ca esti un ANALFABET!.SA TE ASTEPTI LA SURPRIZE MARI DE TOT, MAFIOTULE!
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2014, 23:02
#11
@Anton Mundarinos
Se prea poate să nu mă fi spălat pe dinți de dimineață, dar esența celor spuse de mine rămîn în picioare. Nu retractez nimic. Mai dă-l în plm de țăran bășit. La mine la țară am făcut pe banii mei un canal de sc*rgere. Știi ce s-a întîmplat cu el? Da, au aruncat gunoaiele în el. Merită un limbaj elevat?

gogu pe 22 Aprilie 2014, 19:13
#10
pentru anton murdaricius
mai lasne dementule cu tavocul tau. Mai era un dement care ne a plictisti cu diplomeeeeeee baaaaaa. Acum ai aparut tu dementle cu tavocul tau. Are dreptate ilie, dute dracu la dna, la proc*ratura la buc*resti dar scuteste ne pe noi de prostiile tale cu tavocul. Deja ai devenit super penibil. Se pare ca tu dementule, esti vecinul lui handicapat mintal care l a mai reclamat si nu a fost nimic adevarat. Potoleste te ca incepe sa miroasa si nu e bine.
Anton Mudarinos. pe 22 Aprilie 2014, 18:14
#9
lui //Ilie de la scularie//(??)
Folosesc ghilimelele si semnul intrebarii deoarece ma indoiesc ca este vorba de-hai sa zicem-Ilie cel autentic care scria cu putin timp in urma. Stilul si voacaularul sunt total diferite-IN RAU!!. OPINIA PUBLICA VREA EXPLICATII!!
h pe 22 Aprilie 2014, 15:03
#8
dragnea
de ce n-ai scapat ma in apa sa te ineci ca si asa nu ai venit peacolo de cat sa te plimbi
franchestain pe 22 Aprilie 2014, 14:35
#7
respect total petru fratele Ilie
Are dreptate ca intodeuna fratele Ilie pe carel salut din inima ca cîte griji miam facut ca nul mai vedeam pe saitu asta.Taranu nu face nimica ca gospodar pe batatura lui,ca casa si gardu are nevoie de ingrijire,frate,da dupa aia nu mai are de bautura si de tigari taranu.Taranu e periculos,frate,mai ales la vot ca canaliile astea comuniste stie ca se vinde usor sil fraereste si din cauza lui uni dintre noi ne ducem la pirnae ca cînd el voteaza pe dos ma obliga sa io dau la dobitoc si mie frica ca anu asta sigur ajung pe Jilava înca o data.Te salut cu respect frate Ilie ca ca dumneata ai putini în Romània asta.Asa sa neajute Dumnezeu.Amin!
turnean revoltat pe 22 Aprilie 2014, 14:05
#6
mafiotul Dragnea
Dragnea a mai gasit o minciuna : construirea unui dig in satul Beiu. Pai cine te-a tinut jupane,timp de aproape 20 de ani,de cand mulgi judetul asta,sa nu faci digul? Ori nu are Teldrumul in obiectul de activitate lucrari de consolidare si constructie de diguri? Acum in campanie,ai venit in Teleorman sa te dai cu barca,incaltat frumos cu pantofi italienesti de firma.Teleormanenii s-au desteptat jupane, nu mai cred in minciunile tale si ale lui Ponta.Nu sunt bani pentru diguri? S-o execute pe Bombonica pentru cele 8 milioane de euro,frauda. Nu sa ne mareasca noua pretul la toate utilitatile si taxele.
Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2014, 12:22
#5
De acord Vasile
De acord Vasile, dar da-i in plm si pe tarani. Arunca toti gunoaiele in aceste canale. Si de ce nu pun mina pe treaba sa c*rete canalele pluviale? E mai usor sa stea la circiuma sa bea, si sa munceasca militarii pentru ei? Ia mai da-i dracului si pe puturosii astia!
vasile pe 22 Aprilie 2014, 10:56
#4
inundatii


Da primariile si prefectura,consilul judetean a c*ratat canalele de sc*rgere din comune,pe la Virtoape,Ciolanesti,Necsesti,Sfintesti,Beuca ? Cine raspunde de aceste canale sa c*rga apa bine pe ele? de cind nu mai sint c*ratate de pamant ? si sint pline de pomi si buruieni pe unde sa mai treaca apa.





Ilie de la scularie pe 22 Aprilie 2014, 08:55
#3
@Anton Mudarinos
Fratele meu, si de acest subiect am cam inceput sa ma satur ca de mere padurete. Daca vrei dreptate, si stii ca se vrea scaparea acestui mafiot de catre coruptii din proc*ratura si politie, fa fratele meu o sesizare scrisa la DNA. Adu o televiziune interesata de subiect, si te asigur ca sub presiunea mediatica, sau daca DNA sau DGIPI sunt sesizate, Tavocu se duce la beci.
Anton Mudarinos. pe 22 Aprilie 2014, 07:23
#2
O ALTA PROBLEMA IMPORTANTA.
De Dragnea ne-am saturat pana peste cap. Multi cititori cand ii vad numele pe acest site, NICI NU MAI CITESC ARTICOLUL!!. Eu va sugerez sa nu abandonati O PROBLEMA FOARTE IMPORTANTA:MAINE ESTE UN NOU TERMEN IN PROCESUL LUI TAVOCU -DOSAR PENAL 1956/329/2013-REFERITOR LA ACCIDENTAREA PROF.STANOIU ISPAS PE TRECEREA DE PIETONI. SA VEDEM CU CE TERTIPURI MAI VINE DL. AVOCAT ION CULCEA. IL ANUNTAM PE DL PROCUROR SI PE DL JUDECATOR CA ASIGURAREA LA EUROINS ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A. ESTE FALSA!!!!!. CEREM IN MOD IMPERATIV CONDAMNAREA MAFIOTULUI LA PEDEAPSA MAXIMA, CU EXECUTARE!!. POATE II PRELUNGITI DIN NOU DREPTUL DE A CONDUCE AUTOTOTURISME.
Eugeniu Carancea pe 22 Aprilie 2014, 06:21
#1
Hotul de Teleorman
Dupa un mandat de prefect inceput in anul 1996 si alte 3 mandate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman,astazi Liviu Dragnea isi culege roadele.Asta este omul care a supt judetul Teleorman timp de 18 ani fara a-i da nimic in schimb.Asta incearca astazi si cu Romania.ATENTIE LIVIULE,ROMANIA NU E TELEORMAN !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.