Mihalcea Claudiu a fost ejectat de conducerea combinatului Donau Chem. Cu datorii mari, Mihalcea speră la ajutorul pesediştilor.

17 Aprilie 2014, 00:05 | 3752 vizualizări | 18 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

După cum aţi citit pe acest site, Claudiu Mihalcea a fost demis de către conducerea combinatului. Uns şef peste Ambalare de către fosta directoare Paulina Catană, C. Mihalcea ajunsese să fie bine văzut şi de către stăpânirea oraşului. Pentru serviciile aduse pesedistilor, fostul mare şef a primit locul de consilier judeţean lăsat liber de parlamentarul Simionescu Adi. Mihalcea şi Simionescu au făcut echipa bună pentru a fura îngrăşăminte din combinat. Când se simtea pe cai mari, iată că viaţa îi dă o lecţie lui C. Mihalcea. De la ditamai şeful să ajungi un muritor de rând este un şoc, mai mult, datoriile sunt  inexplicabile la salariul uriaş de şef de secţie, 5.000 lei, plus indemnizaţia de consilier judeţean( o parte mergea la partid).

La Judecătoria Turnu-Măgurele a fost înregistrat dosarul 250/329/2014 în care instanţa a hotărât, la data de 14.02.2014, ca Mihalcea Claudiu să fie executat silit de către CAR Universal Turnu-Măgurele în contractul de împrumut nr.TC 4128 încheiat la 16.12.2010. Vaietus D. este victima colaterală, dumnealui fiind girant. Pe lângă această datorie, mai sunt şi altele pe la diverşi oameni de bună credinţă. Fostul mare şef a avut până şi somaţie de plată de la Apa Sev pentru 1.000 de lei. Din păcate pentru Mihalcea, iese din scenă cum nu se poate mai prost şi nu este departe timpul când şi partidul o să-l ejecteze( nu ejaculeze!) ca să-l cităm pe Vanghelie.

Citeşte şi
Comentarii (18) Adaugă comentariu
un ins pe 04 Mai 2014, 18:59
#18
dl claudiu
ia sunat ceasu pe mine ma dat in consemn la poarta cica furam uree nu claudiule uitasei cind erai amecist si eu tot pe tir nu. sunt ala de mi-ai zis ca tu esti stapan....stii tu ne mai vedem apropo tot in turnu sunt si nu ma injura nimeni de familie noroc ba.....
xyz pe 02 Mai 2014, 16:08
#17
ptr adevar si menajera
ptr adevar. Aurolac ce esti nu mai pune botu ptr jigodia de Mihaclcea ca daca era cinstit nu se lega nimeni de el iar tu esti un lingau si un pupinc*rist al lui de te agiti atit.Era deosebit ptr MITROI care era omul lui de care facea ce zicea el si ii facea pe plac sa fie in functie era in stare sa il linga si pe picioare sa poata fura linistit cu zdrentele lui de la linie. ptr MENAJERA se stie ele care sint ca au ajuns ba tabloniste ba alta ii aducea mincarea la bot trintorului alta facea c*rat in pavilion si se stiu ele.Ptr MIHALCEA daca nu ai nimic de ascuns dute si iati la revedere de la colegi tai si pleaca cu fruntea sus nu pe usa din dos.(dar tu nu ai bun simt lipseste cu adevarat) ca un las. VAIETUS tu poti sa mai platesti rata la banca ca Mihalcea va firecunoscator cu tine cind o lua un post bun in PSD si o-ati de bani inapoi cu dobinda la SF ASTEAPTA.
Vaetus D. pe 25 Aprilie 2014, 18:36
#16
raspuns 2
Am vrut sa fac un bine,nu un rau dar nu am stiut ce sarpe am tinut la san!Poate ca d-na Catana a vazut ce a promovat.Atunci cand pe 03.01.2011 a dorit sa ma dea afara impreuna cu cativa acoliti(cu care Claudiu furase)pe motiv ca nu doresc sa colaborez cu acesta,eu afland ulterior de acest fapt nu in momentul cand eu eram seful lui.Oare cand am fost eu vinovat?...atunci sau acum.Pt ajutorul acordat si incidentul petrecut acesta mi-a promis ca pana pe 15 iunie 2014 nu voi mai avea retineri pe cuponul de pensie.Daca nu-si respecta promisiunea facuta voi lasa justitia sa decida!
Vaetus D. pe 25 Aprilie 2014, 18:35
#15
raspuns...
Am fost si sunt un om cu credinta in D-zeu.Astazi 25.04.2014 la cele ce altii au spus despre mine,am citit cu ajutorul unei cunostinte cele scrise despre mine de catre anumite persoane:oare acestia au un scop?-oare acestia vor sa se lepede de satana?-oare acestia vor sa scape de vina?...,credti ca eu nu stiu cine sunt ei?...Lasati-ma in pace si scrieti daca aveti c*rajul ce ati facut impreuna.Fiti darji in fata lui D-zeu si aruncati piatra!Cand pun capul pe perna dorm linistit!
ggg pe 25 Aprilie 2014, 10:14
#14
aaa
o sa ajungi un aurolac coite,ai crezut ca e ambalarea maty de la izbiceni je**sule gunoiule,afemeiatule,tarane,limbistule,ati doresc sa mananci la cantina saracilor si sa dormi la wc an parc
uuu pe 24 Aprilie 2014, 09:28
#13
ggg
mihalcea nenorocitule tinicheaua
adevarat pe 21 Aprilie 2014, 21:34
#12
cel putin ai scapat de sobolani Mihalcea
Mancati c...t toti!!! nu mai aberati cu comentarii aiurea referitor la Miahlcea Claudiu, sunte-ti niste amarati care tanjiti dupa banii altora. Sa va fie rusine, ati uitat de unde ati plecat nenorocitilor!!! Ar trebui sa aveti grija de nevestele voaste nu de ale altora...si cine mananca atata c...t cu drag de vb ca la lasat nevasta?are o familie minunata...asa ca lingeti-va ranile in continuare amaratilor si nu mai purtati de grija altora...
adevarat pe 21 Aprilie 2014, 21:25
#11
pentru M.Claudiu
Sunte- ti niste viermi cei care scrie-ti urat despre Mihalcea Claudiu....acest om a facut multe pentru combinat,este un om deosebit, corect si care si- a ajutat angajatii si a luptat ca sa faca multe, dar din pacate nu a avut cu cine, .Nu mai mancati c...t daca nu stiti adevarul...sunte-ti niste paraziti
menajera pe 18 Aprilie 2014, 10:37
#10
lista neagra asteptata
bai nebunaticule esti destul de c*rajos daca ai singe in tine pune lista cu fetele care ...alea da fete.....de companie ...sa fi mandru ma nebunaticule..bv
ioan nici o-laie pe 18 Aprilie 2014, 02:53
#9
referitor la ce spune mozzilla
In combinat numai cadavre ambulante zombie pensionari incepand de la conducere,pelea,ban,lupu etc care sunt dispusi sa vina pe nimic,numa-numa sa stea in functie ca acasa se plictisesc sa nu faca nimic si vin la combinat sa fie cu o functie mare ca acasa sunt sub papuc si nu fac fata stresului nevestelor.Se elibereaza si ei ca pe timpul impuscatului erau vai de mama lor.Acum sunt sefi si sau vazut imparati pe mosia lui nici o-laie.viermii spun ca nu depinde de ei soarta combinatului pt ca si asa nu au nici o valoare,sunt doar sagetile lui nici o-laie care isi iau salariile la zi.Daca mai aveti macar un strop de omenie in voi at-I putea sa spuneti ofurile muncitorilor,nu sa taceti ca niste cacati ce sunteti si sa va implicati si nu sa dati sfaturi si amenintari cum face ban,va dau afara,.DE SF SARBATORI VA DORESC VOUA DIN CONDUCERE CAT SI PREA MARIA SA IOAN NICI O-LAIE SA VA dea D-zeu ce nu at-I avut voi pana acum,,MUCI LA CUR SI CACAT LA NAS,,
mozila pe 18 Aprilie 2014, 00:00
#8
vai de noi
mai lasatil acum pe mihalcea ce facem cu escrocii astia ca nu dau salariile am ajuns cei mai fraieri ai orasului pentru ca toate firmele au primit ceva de pasti ai se cere sa muncesti degeaba si mafiotii sa ia banii nu mai intraTI IN combinat numai asa putem rezolva ceva si tu de turnu cu stiri scrie mereu despre acesta situatie si sa afle si alte ziare mai importante sa stie ce se petrece aici la noi multa mafie de bosorogi imputiti si nesatui de bani nesimtiti orasului nu se mai satura ultima solutie nu mai munciti de maine opritiva altfel nu rezolvam nimic .
xyx pe 17 Aprilie 2014, 23:30
#7
ptr. Mihalcea
ai ajuns un aurolac te-a lasat si nevasta si bagaboantele care le tineai in brate si muncea alti ptr ele.Multumestei si lui Mitroi ca el era pestele tau acu suge p,.asi pleaca cit mai ai timp.Girantu este VAIETUS nu Vaduva acu sa ii suga p..la si Vaietus ca era bine cind inpartea spaga si cu el,sa plateasca ca are pensie si salariu.
cordacu pe 17 Aprilie 2014, 18:02
#6
claudel
ce mai fac acum femeile din combinat ca au ramas fara BIG
Sorin . pe 17 Aprilie 2014, 17:24
#5
Am facut o verificare.
Barba Rosie Octavian nu este broker de asigurari autorizat!. ESTE TREABA AUTORITATILOR COMPETENTE SA VERIFICE SI SA IA MASURI (daca este cazul)
stk pe 17 Aprilie 2014, 17:17
#4
by stk
cel mai cinstit si mai corect om a fost dat afara.....nu pot sa crd...nenorocitu reaq LOL la solare cu el smile)
Victor Ponta pe 17 Aprilie 2014, 11:16
#3
Decizie
Mihalcea va fi noul Ministru al Chimiei.
joker pe 17 Aprilie 2014, 10:21
#2
broker asigurari
mai broker asigurari care esti! tavocu face treaba asta de prin 95 si tu te ai trezit acum? snake face inclusiv permise de barjar daca te intereseaza LOL grin long face
Broker asigurari. pe 17 Aprilie 2014, 07:02
#1
ANUNT IMPORTANT!!.
TOTI NAIVII CARE AU INCHEIAT ASIGURARI R.C.A. CU MAFIOTUL BARBA ROSIE OCTAVIAN -ZIS TAVOCU SUNT ATENTIONATI SA VERIFICE VALIDITATEA POLITELOR. ACEST ESCROC, ARE OBICEIUL CA SA NU DEPUNA BANII LA SOCIETATILE DE ASIGURARI IN NUMELE CARORA A EMIS POLITELE SI-SI INSUSESTE BANII. IN ACEST CAZ POLITA NU ESTE VALABILA, CI ESTE FALSA!!!!. PENTRU A VERIFICA DACA NU ATI FOST PACALTI ACCESATI SITE-ul cedam.csa-isc.ro. MENTIONATI NUMARUL DE INMATRICULARE AL MASINII PRESUPUS ASIGURATE SI DACA NU FIGURATI IN BAZA DE DATE, FACETI URGENT PLANGERE LA POLITIE!.DE ALTFEL, ACESTEA NU SUNT SINGURELE ACTE FALSE INTOCMITE DE EL.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.