Ce ar fi devenit Liviu Dragnea dacă nu alegea politica? Exorcist, desigur, că doar a scos dracii din teleormăneni!

17 Aprilie 2014, 00:04 | 1558 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
L.Dragnea exorcizeaza si pisici, nu numai secretare.

Ce ar fi devenit Liviu Dragnea dacă nu se făcea politician? Iată o întrebare la care vom căuta să răspundem în rândurile următoare. Evident că L.Dragnea ar fi urmat o carieră care ar fi avut ca linie directoare culoarea neagră. Să trecem la poveste:
      Când era mic, Liviu a fost îndrăgostit de alba-neagra. Prietenii mai mari l-au ademenit zicând că e vorba de șah, dar cu pahare. Pentru Liviu însă era vorba doar de neagra, pentru că doar culoarea aia o nimerea. Ăsta a fost primul semn.

Mai târziu, la o înmormântare, autobuzul care ducea rudele la pomană a făcut pană pe traseu. Polițistul, ajuns din întâmplare în zonă, a fost uimit să vadă cum coboară optzeci de persoane dintr-un microbuz de șaisprezece locuri. A strigat speriat „Legiune“ și ăsta a fost cel de-al doilea semn pentru Liviu, care era și el în autobuz. Nu se știe precis câte spirite rele a pus pe fugă până acum Liviu Dragnea. Exorcismul nu se învăța pe atunci la școală, așa că a început, autodidact, să scoată dracii din secretare. A fost mai greu la început, era nevoie de mai multe ședințe, dar până la urmă se linișteau. Pentru că nu avea porci în care să trimită demonii, Liviu și-a făcut firmă de construcții și i-a trimis la muncă pe șantier. A început apoi să asfalteze cu ei, în loc de asfalt turna spirite rele.

Încet-încet, dracii au dispărut din Teleorman, așa că a trecut în online. După ce i-a fost spart contul și i-a fost clonată culegerea de descântece, afacerea cu exorcizarea a picat. La fel și cea cu construcțiile și nici școala de misticism la distanță n-a mers mai bine. Acum, Liviu își câștigă o prescură pe la hramuri, unde vinde tămâie și iconițe.

 

sursa:kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Ion Cojan. pe 18 Aprilie 2014, 17:05
#3
Ce-ar fi fost?
La cat este de hot, de bun de gura si prezentabil, AR FI AJUNS UN MARE OM DE AFACERI DE CARE NU PREA S-AR FI VORBIT, AR FI ACUMULAT O MARE AVERE CARE I-AR FI PERMIS SA //MANJESCA// PE CINE TREBUIE, DIN TOATE PARTIDELE CARE AU ACCES LA //OSUL NATIONAL//, AR FI INFIINTAT SI CATEVA FUNDATII CARE SPRIJINA CULTURA, INVATAMANTUL, SPORTUL SI CAINII FARA STAPANI. AR FI FOST DECLARAT CETATEAN DE ONOARE AL EUROPEI(AL ORASULUI ESTE!) . ASA,L-A PUS DRACUL SA INTRE IN POLITICA SI A DAT OCAZIA UNOR COMENTATORI SI ANALISTI SA MANANCE O PAINE DE CALITATE, FARA PREA MARI EFORTURI.
Gelu gradinaru pe 17 Aprilie 2014, 13:15
#2
Hot ca tasu
Eu cred ca era cu Bombonica in solar si dupa aia pleca in tara cu ARO sa vanda marfa.Si cu Petrache copilot.Neam de hoti din tata in fiu.Sa speram ca anul asta o sa fie legat.
nebunusatului pe 17 Aprilie 2014, 12:10
#1
Liviu Dragnea
Daca nu era Petre Roman sa-l descopere de sponsor cu multi bani si ambiţii pe măsura sa stiti ca nu ramînea decit un cîrciumar jerpelit . Asta daca nu infunda pirnaia mai înainte deoarece fura mînă în mînă cu barmanii inselind consumatorii la gramaj, si alte potlogarii cu marfuri nefacturate, asa cumde altfel procedează ma toţi din breaslă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.