Fostul judecător S.Căpăţână implicat într-un accident auto. BMW-ul lui S.Căpăţână a fost lovit din spate de o Skoda Octavia.

15 Aprilie 2014, 00:04 | 4189 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Accident auto in Tr. Magurele.

Luni, 14 aprilie, în jurul orei 14.30, s-a produs un accident auto, cu pagube materiale considerabile, în Turnu-Măgurele.  Fostul preşedinte al Judecătoriei Turnu-Măgurele, Ştefan Căpăţână, în vârstă de 71 de ani, a fost personajul principal al acestui accident auto. Fostul magistrat, care conducea, pe strada Oltului din cartierul turnean Odaia, maşina personală, un BMW cu nr de înmatriculare TR-99-RDU,  a dorit să facă un viraj la stânga. Din spusele unor martori, se pare că S.Căpăţână nu a semnalizat intenţia de viraj sau a semnalizat prea târziu, astfel că a fost lovit din spate de un autoturism Skoda Octavia, cu număr de înmatriculare de Spania. Lovitura a fost destul de puternica, pentru că avariile celor două autoturisme sunt semnificative, partea din faţă a Skodei fiind distrusă, ca şi partea dreapta spate a BMW-ului. Poliţia Rutieră Turnu-Măgurele a sosit imediat la locul accidentului şi a efectuat cercetări privind modul cum s-a produs accidentul.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
eu pe 17 Aprilie 2014, 16:39
#15
imagini
va rugam sa postati imagini cu masinile lovite, ar fi foarte necesar
fara inportanta pe 15 Aprilie 2014, 21:37
#14
capatana
da norusa natalia capatana este secretara lui radu stroe ea este din uda paciurea fata lui florian si marieta mitrica porecla ale dura masa marieta este o betivana renumita la uda stroe face craciunul floriile pastele la parinti secretarei la uda mai rar secretara ca ea
fan pe 15 Aprilie 2014, 20:51
#13
...
macar politia sa-l aplaude pe acest domn C. daca " fanii " il jignesc...
Mitica pe 15 Aprilie 2014, 18:39
#12
Pentru Anton
Nu cumva si tu faci parte din nemernicii care au fost acolo? De ce ti se pare o porcarie articolul asta ? Pentru ca ii face de rusine pe toti je**sii?
Anton Mudarinos. pe 15 Aprilie 2014, 18:01
#11
Domnule Redactor sef .
Cum puteti publica asemenea porcarii??. Pentru un cetatean civilizat si decent scarba fata de asemenea //comentarii// este mai puternica decat interesul pentru faptele prezentate!.
Mitica pe 15 Aprilie 2014, 15:41
#10
Articolul este scris gresit
Politia din Turnu Magurele nu a inceput sa-si faca cercetarile cand au ajuns la accident intrucat au vazut ca este vorba de capatana si au venit dupa 2 ore sa le ia alcoolemia. Nu este corect fratilor astia ne omoara cu zile si nu plateste nimeni! Politia nu este capabila sa faca nimic, iar cand ii prind pe aia saraci le i-a si pielea dupa ei. Rusine sa le fie!!!!! Porcii!!! Doar flegme in ochi merita
mihaela pe 15 Aprilie 2014, 13:19
#9
saracu`
saracu` mos libidinos cu pensie da 10.000 lei lunar.....sa facem o cheta ceva sau sa luam legatura cu o fundatie sa il ajute si pe el sa isi repare masinuta !!! mumie scarboasa si ordinara !!!
gogu pe 15 Aprilie 2014, 13:13
#8
Fane Capatina a fugit
Politia a ajuns la fata locului...si dupa numai 3 minute de constatare au disparut impreuna cu Stefan Capatina!!! Celalalt conducator auto implicat in accident a stat 2h14min ca prostul la locul accidentului, sunand continuu la Serviciul de Urgenta 112 spunand ca a fugit de la locul accidentului si nu s-a luat nici-o masura, cei de la 112 spunand ca au trimis echipaj, dar au o alta urgenta....dupa ce a trecut alcoolul din domnul judecator, s-a intors, cumlea, in acelasi timp cu politia, se pare ca urgenta celor din politie a fost sa-l invete cum si ce sa faca sa expire un aer c*rat in vreo 2 ore!!! Singurul vinovat a fost Domnul Judecator Stefan Capatina!!!

nicoleta pe 15 Aprilie 2014, 11:34
#7
?
Nea Fane vrei sa ma linji shi pe mine?uite itzi las nr de tel 0762303483 nicoleta
UNA BUNA pe 15 Aprilie 2014, 11:23
#6
STEFF
Stefan Capatina face si cunnilingus, dar si anillingus, dar cunnilingus-ul este marea lui placere . Nu-i asa, STEFF ??
un om smecher pe 15 Aprilie 2014, 11:18
#5
sunteti praf
era skoda superb. si capatana asta e un mos escroc. la varsta lui unii poarta pampers si el se plimba cu bmw-ul. nu mai au loc astia tineri de mosi pe strada
dana pe 15 Aprilie 2014, 10:40
#4
112
ce limba dulce are mosulica astaaaa, m-a lins la pasarica odata o ora si tot nu se saturase, da niste limbi ca-n filme
Un vecin pe 15 Aprilie 2014, 10:24
#3
Capatana Stefan e un batran golan
Mosulica asta e un obsedat sexual plin de tupeu.Fostul ministru Radu Stroe traieste cu nora lui,deci,ii cade un fel de ginere.Iar fisu,saracu,e un simplu asistent in toata povestea asta.Se spune ca ii plac baietii,adica homalau.Deh,asa sunt artistii.Domnule Capatana,potoleste-te ca la varsta asta inima cedeaza foarte repede si ramane Radu Stroe fara tata socru.Rati ai dracu de aventurieri!
OM BUN pe 15 Aprilie 2014, 07:58
#2
PENTRU CINE NU STIE
II IA RADRU STROE ALTA MASINA DOAR NORUSA ESTE SCRETARA SI A CUNUNATO E NASUL LUI BAIATUL LUI CAPATINA LA UDA CLOCOCIOV RADO STROE FACE PASTIUL LALE DURA LA DOAMNA SECRETARA ACASA ANUL TRCUT OPREA CIRCULATIA CAND VENEA RADRU STROE LA UDA
gogu pe 15 Aprilie 2014, 07:34
#1
limbist
Sigur mos fane se uita dupa vreo una !moment important ptStroie sa vina la tata socru, tiai dracu de golani
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.