L.Dragnea: "Autostrada Bucureşti-Alexandria trece pe la mine prin curte!" Jupânul, tot jupân.

13 Aprilie 2014, 00:05 | 2785 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Conacul urias al lui L.Dragnea.

Liviu Dragnea, teleormăneanul cel mai vestit, a ajuns să-şi facă şi autostrada personală. După cum se ştie, guvernul condus de plagiatorul numărul unu al României a trasat viitoarele autostrăzi care vor fi construite  până în 2020. Una dintre ele este şi Bucureşti-Alexandria, care va avea 90 de km. Această autostradă era mai mult decât necesară, pentru că L.Dragnea nu poate să facă naveta pe şoselele obişnuite. Cum dumnealui conduce doar maşini puternice (BMW, Range Rover sau Mercedes), e şi păcat să stea după vreo căruţă sau vreo Dacie antică.

Chiar dacă sunt voci care spun că autostrada se va construi doar pentru ca procurorii să ajungă rapid la conacul din Alexandria al jupanului Teleormanului. Sau, şi mai şi, să ajungă Bombonica la Liviu cu sarmalele calde, atunci când dumnealui va rămâne la "răcoare" pentru o perioadă de timp. La un post tv, Dragnea chiar s-a lăudat că viitoarea autostradă va trece chiar prin curtea sa: " Pe la mine prin curte trece. Că eu am aranjat să treacă pe la mine prin curte mi se pare normal, fiecare vrea să aibă o autostradă prin curte, şi o fac şi rulantă”. Bravo, jupâne, ne-ai dat gata! Costul autostrăzii se ridică la suma de 400 de milioane de euro şi, dacă Dragnea rămâne în liberate, va fi gata până în 2018. Vom trăi şi vom vedea, însă nu credem că vom circula pe autostradă aşa curând.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 14 Aprilie 2014, 17:28
#7
@eu dar mai ales lui DNA
Stiti ce s-a intimplat? O fractura de gindirea colectiva. Fiecare este in razboi cu fiecare. Leonidas a criticat un aspect ci care eu si DNA nu sunt de acord. Daca voi criticati pe cei care se uita la LATRINA3, si-i considerati spalati pe creier, oare cei care se uita LABE1TV nu sunt la fel? Voi nu vedeti decit fatete disparate ale fenomenului, nu si intregul. Faptul ca DNA spune ca BaSSescu este cauza anchetarii acestor mafioti de la PSD este adevarat. Dar n-a facut-o pentru romanii de rind pe care in sinea lui ii dispretuieste. A facut-o spre a netezi calea MPM, copilul lui de suflet. Sa fim rezonabili. Pina nu vad chemat la DNA si un greu al fostei guvernari nu cred in justitia libera. Poate dupa decembrie 2014 se vor scoate de la oboroc si alte dosare care acum sunt subiect tabu. In definitiv nu ma deranjeaza ca baronii PSD se duc la puscarie. Ma deranjeaza ca se duc doar ei. Cei care au furat pe timpul lui Boc stau linistiti. Sper ca nu pentru mult timp.
CaeIndru pe 14 Aprilie 2014, 05:38
#6
De acord dar sceptic
Inițiativa de a face autostradă de la Alexandria la Buc*rești, nu este rea. Pentru orașul nostru ar fi mană cerească o legătură de mare viteză cu capitala țării. Cum și în ce fel se va face, cine va lua banii și în ce fel, e altă discuție. Și eu îi urăsc din ficați pe dragnea și clica lui de nemernici care țin județul ăsta în beznă dar pot să recunosc faptul că această idee e bună. Însă mie îmi este teamă că asta este încă o bășină pentru prostit proștii din județ pentru a vota psd-ul din nou.
franchestain pe 13 Aprilie 2014, 17:11
#5
petru jupinu Dragnea
Cite milioane de eurasi tiai dat,jupine,pa terenu de autostrada din c*rtea dumitale???? tongue wink tongue wink tongue wink wink gulpRedactia,aloooo!De ce nu primiti atticole dastea cam mai trimis unu acus mai bine de o ora???Or sunteti comunisti si voi??Brrrr!!!!!!
franchestain pe 13 Aprilie 2014, 15:52
#4
avem nevoe frate
de autostrada.Sa ne transporte potera mai repede la carcera la jilava,Rahova,Colibasi or in alta pirnae.Da sa nu sa mai strice asfaltu ca care nu stie lanturile alea atirna greu si ne rupe osemintele.Si sa fie km de autostrada ieftin can vest,frate,sa le ajunga mincarea la toti pirnaiasi si sa le bage la toti televizoare si conputere nu doar lalde Becali si alti hoti farisei ca el.Avem nevoe,frate de autostrada sa fugim mai repede dupa ce furam ca ne prinde potera.Avem nevoe de autostrada,frate, sai luam toate tablele alea de indicatie si toti parapeti sa le dam la fier vechi.Asta avem nevoe noi ca de aer ca de dus la munca nai cum la pretu de benzina care e.Are nevoe de autostrada ei ca care nu stie isi baga multe milioane in buzunar,ca cînd in strainatate km costa 1 milion aci costa 10 si pa deasupra cu asfalt de cea mai proasta calitate.Asa ca toti avem nevoe de autostrada si noi,hotii hoti si ei hotii legali,noi sai furam conponentele si ei eurasii.Amin!
DNA pe 13 Aprilie 2014, 15:25
#3
Pt.LEONIDAS cap sec
Mistocareala lui Dragnea e ca "BAGABONTEALA" lui Mazare din fata proc*rorilor.De glumele astea rad doar prostii.Apropos,Leonidas,"Datorita"lipsei de creier,multi romani ca tine se uita la Antena 3.Iar din "CAUZA"lui Basescu,astia bogati din politica si din ce in ce mai multi,vor iesi o perioada mai lunga din peisaj.Spalatii pe creier vor vota PSD pana cand vor muri de foame.
eu pe 13 Aprilie 2014, 15:23
#2
lui Leonidas
Te contrazic: PDL-ul s-a lepadat de Basescu si bine a facut.Felicitari pentru ca le-a aruncat la cosul de gunoi si cele doua Elene : Udrea si Eba. PSD-ul a ramas o adunatura de fosti,actuali si viitori puscariasi,condusi de plagiatorul Viorel Ponta.
LEONIDAS pe 13 Aprilie 2014, 13:58
#1
PDL ce-a construit in tara cit a guvernat?, in afar de a inkide scoli&spitale;??
Aceasta autostrada e mai mult decit necesara!, dar voi PDL-isti, faceti ca safu' vostru-Basescu;declarati ca Romaniei nu-i trebuie autostrazi(asa declara basel BM in scris!!)voi vedeti ce trafic e zilnic?intre Buc.-Alex.-Craiova si Tr.m.??datorita traficului f. intens sint f. multe accidente mortale pe acest drum vedeti crucile de pe margine!.Ce e rau sa fie autostrada?, merge doar Dragnea pe ea?, voi, noi nu mergem?..idiotilor !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.