Iagăr Sever - consilier al senatorului Nicolae Mohanu. Cine se aseamănă, se adună.

13 Aprilie 2014, 00:04 | 3836 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Sediu PSD Turnu-Magurele, locul de munca al lui Severica.

Fostul primar, actual senator, Nicolae Mohanu, odată cu plecarea la Bucureşti, şi-a luat consilieri dintre apropiaţii de nădejde. Unul dintre cei mai mari specialişti în gropi, plombe şi cocoaşe, primul asfaltator al oraşului, marele revoluţionar Iagăr Sever, zis Severica, este sfătuitorul terminatorului oraşului, onorabilul Nicolae Mohanu. Fiecare parlamentar are câţiva consilieri la biroul de circumscripţie, deci nu ar fi ceva extraordinar până aici, dar, să fii consiliat de o nulitate ca Severica este bătaie de joc la adresa celor care te-au votat. Ce ştie să facă Iagăr Sever? În ce domeniu este specialist?! Ce studii are fratele domnişoarei Eli Iagăr? La asemenea senator, consilierii sunt pe măsură.

Severica nu face nimic, doar este trecut în acte să câştige şi el nişte bănuţi nemunciţi. Serviciu la Primărie îl obosea atât de mult, pentru că trebuia să depună efort intelectual, fiind şef de echipa. La fel şi senatorul, dacă la Primărie era şeful şi era obligat să conducă, acum este liber să stea unde doreşte, numai la locul de muncă nu-l trage nimeni la răspundere. Trebuie spus că  senatorul şi consilierul sunt revoluţionari, numai că Mohanu a fost prins că a falsificat certificatul. Poate chiar la şmecherii, falsuri, este specialist Iagăr Sever şi de aceea a fost ales de senator. Severica şi Nae sunt doi fericiţi că au ajuns acolo unde nici nu au visat: funcţii, privilegii, fără să mişte ceva.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Xulescu pe 15 Aprilie 2014, 09:03
#7
pentru cetatean (nr. 6)
Faci parte cumva din gasca intelectualilor PSD-isti Necea si Pruna ? Ce idiot poti sa fii !!!
cetatean pe 14 Aprilie 2014, 09:47
#6
Ochiule...maro
"Cretinii care au scoli?" Tu, daca nu ai "scoli", esti destept, civilizat si harni? Cine te-a tinut sa nu mergi la scoala, sau daca ai mers, cine te-a impiedicat sa inveti?Prostule !Voteaza-l tu pe Cracea,sau pe intelectualul de Valcea, sau poate pe Paunescu, prostu' satului!
petrol pe 13 Aprilie 2014, 18:57
#5
si gaze
Sa va dau petrol si gaze tuturor comentatorilor care presupusi intelectuali!
Nicu Vacaroiu pe 13 Aprilie 2014, 14:28
#4
Consilierul vesnic turmentat
Iagar Sever,consilierul lui Mohanu pe probleme de alcool si taiat frunza la caini.Astia sunt oamenii care au adus dezastrul si saracia in Turnu Magurele.Sa-i votati in continuare ca sa va sfideze,sa va fure si sa va rada in nas in fiecare zi.Va conduc in continuare oamenii pe care ii meritati.Hotii si prostii,jocul cu electoratul pomanagiu si sarac din TR.Din fericire pentru noi,sfarsitul e foarte aproape pentru ei.
LEONIDAS pe 13 Aprilie 2014, 14:00
#3
DE FLORII ..
Cred ca trebuiau felicitati cei cu nume de flori si urari de bine, lasati rautatile pt. alta zi...nu ca i-as agreea pe Iagar sau Mohanu-groparul orasului...
franchestain pe 13 Aprilie 2014, 13:52
#2
petru Ociul de veghe
Ai blestemat,,frate,in zi sfinta sio sa se intoarca catre tine.Pa deasupra ai blestemat strimb finca ca autoru articolului spune adevaru,lingau de comunisti ce esti,lache.Amin!
Ochiul de Veghe pe 13 Aprilie 2014, 08:50
#1
""Sever si Nae"
AGRAMATULE cine ESTI tu de scrii,cu picioarele din creier.

Acum in preajma sarbatorilor PASCALE sa -ti ajute Bunul Dumnezeu SA DAI DE CELE MAI MARI NECAZURI ! Asa sa dee Bunul Dumnezeu la toti cretinii !,care au scoliiiii
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.