Angajaţii Donau Chem Tr. Măgurele speră ca măcar de Paşte să primească o parte din salarii. Cel mai bogat român nu vrea să-i audă.

12 Aprilie 2014, 00:04 | 1920 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Întârzierile salariale de la Donau Chem nu mai sunt ceva excepţional, ele au ajuns sa reprezinte normalitatea. Pur şi simplu nu se mai ştie ce şi cum, incertitudinea fiind la ordinea zilei. Cel mai bogat român a promis că, de Sfintele Sărbători Pascale, angajaţii Donau Chem vor  fii cu banii la zi, numai că nu se întrevede o aşa minune. Deşi îngrăşămintele se vând atât de bine încât combinatul face faţă cu greu cererii, bani pentru salarii nu sunt. Muncitorii sunt copleşiţi de atâtea probleme şi parcă nu mai au nici puterea să mai protesteze. Niculae şi conducerea combinatului i-au umilit şi batjocorit mai rău ca pe nişte animale, fără pic de înţelegere, de parcă ar fi stane de piatră.

Salariaţii combinatului nu valorează nimic pentru nişte parveniţi ai acestor vremuri tulburi, care ne arată că sunt lipsiti de orice  valori umane. Dacă în primele zile ale săptămânii nu se dau banii, e de aşteptat ca muncitorii să protesteze, în speranţa că îşi vor primi drepturile salariale. Vicepremierul, primarul şi parlamentarii fac afaceri cu Niculae sau au tot felul de înţelegeri, însă nu reusesc  nimic pentru binele angajatilor. Nu ne referim la locuri de muncă, dar măcar o vorbă bună, pentru că Niculae trebuie să asculte de autorităţi. Dacă era interesul jupânilor, atunci făceau tot posibilul, aşa,  Dumnezeu cu mila.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Fost angajat stabilit in Canada pe 14 Aprilie 2014, 18:25
#7
Pentru un angajat
Domnule vad ca esti depasit cu totul de situatie.D-ta nu vezi ca sec*ristul asta isi bate joc de d-voastra.Merge pe principiul lui Ana Pauker.A bagat discordie intre pensionari si angajati mai tineri de ce va intrebati?..Sa stapaneasca domnule.La munca pe care o depuneti ar trebui salariul minim in Combinat sa fie minimum 1000 Euro...de ce nu este? Pentru ca intra in buzunarul sec*ristului asta imputit. Sa va dea D-zeu sanatate
un angajat pe 13 Aprilie 2014, 08:20
#6
pt vica si canadian
noi de la combinat sa va iubim in gura cu toti cocosei
franchestain pe 12 Aprilie 2014, 11:08
#5
petru fost angajat stabilit în Canada
Adevar greu ai spus frate si tu.Ca cînd vad pa unu care gîndeste ca mine ma buc*r,frate.Si sa nu va suparati pa noi fraerilor ca sînteti prea prosti.Pa la colturi sìnteti viteji si cìnd apare comunistu faceti pa voi.Va mor copii da foame lasilor.Luatil pa comunist si scuturatil ca pa o sdreanta ce e pìna va da loveaua.Asa sa vajute Dumnezeu ca prea sînteti nu prosti ci prea prosti.Amin!!!Cine manjura sal ia mosu cu lopata!!!
franchestain pe 12 Aprilie 2014, 10:54
#4
petru Vica
Adevar greu ai spus frate sau soro ca nu stiu ce sex ai.Ca care na-nteles sa mai citeasca o data articolu,frate,ca cîte voturi leati dat la comunisti astia,ca comunisti sînt, tot fara potol ati ramas cacum 30 de ani.Dativa toti la explotator fara frica ca comunistu no sa va dea afara pe toti ca are nevoie de fraeri sa faca lovele multe.Ati ajuns sa va milogiti,frate,petru bani vostri.Unde s pesedistii aia pe care iati votat cu peste 130% sa va ajute cum va promis???Bine va face ala,frate ca cum sînteti prosti va citit si va joaca ca pa papusi.Asa sa vajute Dumnezeu ca prea sînteti prosti.Amin!!!
Fost angajat stabilit in Canada pe 12 Aprilie 2014, 10:00
#3
Pentru angajatii din combinat
Bine va face si asa va trebuie mai are sa va spuna ca vrea sa va f...a in c....La ce va asteptati de la un fost sec*rist si de la o ceata de parveniti peste noapte.O sa ajungeti mai rau cu sec*ristul asta imputit si cu Ban.Sa-i spuneti lui Nicolae ca firmele din occident dau banii angajatilor la sfarsitul lunii fara probleme.

Sa va ierte D-zeu ca prea sunteti asa cum sunteti.
Vica pe 12 Aprilie 2014, 09:21
#2
NU S-AU DAT DREPTURILE SALARIALE?!
Vaaaai,ce rau imi pare!Da bine va face,ca tare sunteti prosti.Sa nu disperati,in c*rand incepe campania eletorala si poate va alegeti si voi din partea PSD-ului cu ceva sacose cu zahar,faina si ulei,iar pentru norocosi,50/100 de lei.DACA ESTE MUNCA FARA BANI,ATUNCI SA FIE SI ALEGERI FARA VOTURI.
un angajat pe 12 Aprilie 2014, 08:17
#1
surprize
de la 1 05 2014 se zvoneste ca s-ar trimite lumea in somaj si la intoarcere in octombrie sar negocia salariu minim pe tara900lei de incadrare.cu toti cocosei pe nicolta
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.