La Pleasov, L.Dragnea şi G.Cârjan vor să construiască un cămin de bătrâni. Preţul: un mizilic, vreo 25 de miliarde de lei vechi!

12 Aprilie 2014, 00:05 | 2723 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Parcul de 400 de milioane va fi intrecut de caminul de 25 de miliarde.

Ştim cu toţii că este criză, banii sunt puţini, toate autorităţile publice trebuie să facă economii. Acest lucru nu e valabil în Teleorman, pentru că aici Dragnea decide pe ce se aruncă banii publici. Despre ce este vorba? În comuna Saelele, sat Pleasov, dacă tot s-a desfiinţat şcoala din sat, ce s-a gândit domnul Dragnea? Să facă în Pleasov un cămin de bătrâni şi persoane nevoiaşe cu bani de la Consiliul Judeţean Teleorman. Consilierii judeţeni pesedişti au aprobat în ultima şedinţa a CJ Teleorman proiectul privind documentatia tehnică şi indicatorii financiari pentru obiectivul ”Centru social pentru îngrijire bătrâni şi persoane cu nevoi speciale”.

Probabil în comuna natală ( chiar daca e nascut la Gratia, Dragnea socoteste Pleasov ca loc de bastina) vrea domnul Dragnea să-şi trăiască bătrâneţile. Credem că singurul client va deveni dânsul, însă ne întrebăm, nu e cam mare cheltuiala pentru un singur bătrân? Sau, poate, domnul Dragnea ştie că bătrânii din satele din zona Saelele vor să stea în cămin. Acei bani se pot folosi pentru spitale, pentru şcoli, nu pentru mofturi. Iniţiatorul din acte al căminului este primarul din Saelele, Gabriel Cârjan, care a făcut studii de piaţă şi a aflat că asta îi trebuia satului cu câteva sute de locuitori: cămin de bătrâni.
       Căminul, care va costa 2, 5 milioane de lei( adică 25 de miliarde de lei vechi!!} se va amenaja în fostul dispensar medical din Pleasov.  Locaţia va fi extinsă, după cum prevede documentaţia tehnică a proiectului. Cine naiba doreşte să-şi petreacă bătrâneţea într-un cămin de bătrâni? Probabil Carjan şi Dragnea vor să-şi ducă acolo vreo rudă, până când vor fi ei înşişi gata să facă pasul cel mare: să stea în cămin. Cu aceşti bani se puteau face lucruri cu adevărat utile, însă cine să facă aşa ceva? La construcţia căminului se va fura în draci, aşa că ne aşteptăm ca preţul să crească enorm. Oricum, şi 25 de miliarde e foarte mult. Ce se poate face într-o simplă clădire cu atâţia bani? Pun robinete aurite, saltele cu apă şi covoare persane? După parcul din  acelaşi sat, care a costat vreo 400 de milioane de lei, iată că G.Cârjan ne uimeşte din nou: un cămin de bătrâni pentru 25 de miliarde.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
R.C pe 16 Aprilie 2014, 18:10
#3
Felicitarii
Da ! este ceva deosebit! pentru ca la batrani si nevoiasi nu se mai gandeste NIMENI!Toti vor una alta! cei batrani si oamenii ai strazii sa...moara dar cumva sa se si...topeasca sa nu se mai chetuie un leu cu ei! suntprofesorii,invatatori,cadre medicale care nu-si mai pot permite di paensiile deerizorii o casa! persoane pe care Bunul Dmnezeu nu i-a binecuvantat cu COPII!
franchestain pe 12 Aprilie 2014, 11:56
#2
petru Dragnea
Mai bine faci,frate,un azil da nebuni cu tine ìn frunte si cu Càrjan sef da camera.Hotilor,spalati lovelele romànilor in sate unde tot mosu vrea sa moara la casa lui???
petrica pe 12 Aprilie 2014, 09:58
#1
astia sint tunarii
toate investitiile facute de acest primar s-au realizat pentru buzunarele lor .ex.canalizarea=ulite ca-n evul mediu.scoala din pleasov a fost reabilitata si apoi inchisa.Ce face DNA,cind ii ia la verificat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.