D. Cuclea - ce bine îmi pare că aţi luat ţeapă( groapa de pe strada Vlad Ţepeş)

11 Aprilie 2014, 00:04 | 2266 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Strada Vlad Tepes.

Lucrările de infrastructură sunt sub orice critică în Turnu-Măgurele. Banii se duc în conturile firmelor protejate, în timp ce turnenii circulă numai prin gropi. Chiar şi asfaltul de pe străzile aşa-zis reabilitate este de proastă calitate. Strada Vlad Ţepeş a fost reabilitată nu mai departe de anul trecut. Tot ce s-a făcut pe această stradă a fost de mântuială, încât ne mirăm cum de a rezistat până acum. După cum puteţi vedea în fotografie, pur şi simplu asfaltul s-a surpat iar Primăria s-a grăbit şi a pus nisip. Se poate observa că sunt marcate trecerile de pietoni însă, din păcate, în centru este o gaura ce  oglindeste calitatea actualei administraţii locale. Strada este numai valuri şi valurele, de parcă intenţionat s-a dorit turnarea unui asfalt care să ia forma reliefului. Nu o să  treacă mult timp şi vor apărea gropile dinaintea aşa-zisei reabilitări.

Oraşul este plin de gropi, plombe, denivelări, cocoaşe, încât, pur şi simplu, s-a ajuns să ţopăi atunci când mergi cu maşina. O altă ţeapă luată de cei care au norocul să circule pe această stradă este că au şanse mari să treacă prin groapă, pentru că nu este semnalizată. Până se toarnă alt asfalt, este normal ca şoferii să fie avertizaţi, numai că punerea nisipului pare să fi rezolvat problema in privinţa unei conduceri incompetente. Groapa cu nisip este normalitatea pentru acest oraş, de aceea nu este semnalizată. Prin faptul ca nu sunt avertizati ca pot da intr-o groapa, turnenii pot să înţeleagă că primarul le spune: ce bine îmi pare că aţi luat încă o ţeapă( groapă)!

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ion pe 22 Mai 2014, 16:19
#6
teapa
prieteni,

asa este peste tot in Romania.

http://topinvestromania.wordpress.com

franchestain pe 12 Aprilie 2014, 17:52
#5
petru turneni cu t de la Tîmpit
Un clovn ca asta numiti voi *primar*???Sa vil stapiniti sanatosi,tìmpitilor!!!
turnean pe 12 Aprilie 2014, 10:04
#4
V. Tepes
S-au format gropi in asfalt? Stati linistiti : vine Sever Iagar cu butelia si rezolva.
BT pe 11 Aprilie 2014, 09:38
#3
Baronii PSD
Alesii Teleormanului,adica cei numiti de catre Dragnea,sunt cei pe care ii meritati.Prostii au nevoie de si mai prosti,iar bogatii din politica de si mai multi saraci.Lichelele si hotii cei mari de la centru au nevoie de lichele si incompetenti in teritoriu.VOI,CETATENII ONESTI SI DORITORI DE O VIATA MAI BUNA,CE FEL DE OAMENI VA DORITI?
un cetatean pe 11 Aprilie 2014, 07:45
#2
lucruride mintuiala
primar si viceprimari de mintuiala slugi netremnice o pata pe o brazul orasului i sfatuiesc sa se plece sa creasca gaini dar lumea cea votat au ales
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.