Cine conduce Piaţa Municipală din Tr. Măgurele: Alan, Tapai şi Bulmez. Rău am ajuns, domnule Cuclea!

10 Aprilie 2014, 00:09 | 3620 vizualizări | 21 comentarii
Car Universal
Piata Municipala.

Clădirea nouă a Pieţei Municipale din Turnu-Măgurele ne făcea, acum câţiva ani, să sperăm că vom avea un comerţ civilizat, că bişniţarii vor fi îndepărtaţi şi că ţăranul-producător va fi o prezenţă permanentă. Din păcate, nimic din ce au sperat turnenii nu s-a realizat, din contră, parcă e chiar mai rău. Nici nu avea cum să fie altfel, din moment ce funcţiile de conducere din Piaţa Municipală sunt deţinute de niste incapabili ( puţin spus, totuşi!). Astfel, şef al Pieţei a devenit Constantin Alan, un biet ingineraş care a condus Transportul Local şi a avut funcţii de conducere şi pe la alte instituţii ale Primăriei Turnu. Alan nu s-a remarcat prin nimic, a fost o marionetă mutată din loc în loc de Mohanu şi, acum,  de Cuclea.

Se pare că Alan nu este doar şeful Pieţei, ci şi al cimitirelor din oraş. Acum ne dumirim, Alan a fost numit conducător ca să îngroape cât mai repede şi Piaţa Municipală. Şeful suprem al Pieţei a fost, timp de câţiva ani, Pamfil Tapai, o altă nulitate din oraş. Ce naiba să facă Tapai în cadrul Pieţei, când el nu poate să conducă nici măcar o scară de bloc? Alt reprezentant al conducerii este Bulmez Marian, un fost puscarias, individ condamnat la trei ani de închisoare. După perioada de răcoare, Bulmez a fost numit  în conducerea Pieţei, nu cumva să-şi piardă aptitudinile de infractor. Aceştia sunt şefii Pieţei Municipale turnene. Ce se mai poate comenta? Nimic, sau   "să-i fie ţărâna uşoară Pieţei Municipale"!

Citeşte şi
Comentarii (21) Adaugă comentariu
tot Robiban pe 16 Aprilie 2014, 18:11
#21
tot lui Cojan
Da,astept sa-mi faci tu un control,dar in chiloti !
tot Robiban pe 15 Aprilie 2014, 17:07
#20
tot pentru Cojan
Uitasem: eu stiu vreo 900 de persoane care te vorbesc de rau pe tine,nu doar 9.
Doru Robiban pe 15 Aprilie 2014, 17:04
#19
lui Cojan
Cea mai mare realizare a lui Sorin este ca-l pupi tu in c..r zilnic. Dar poti sa-l si musti,nu e suparare, ca ai de unde.....Putoare jegoasa ! Daca tot vorbeai de Nitu,sa stii ca si el a fost angajat la TMUCB. Pe verificate ! Iti este suficient,javra ordinara?
alt cititor. pe 14 Aprilie 2014, 17:31
#18
cititorului #15 si lui robiban.
Poti sa scrii ce vrei, TOT LA PUSCARIE VEI AJUNGE, MAFIOTULE!. ROBIBANE, MAFIOT ORDINAR, DE ING. STEFANESCU AI AUZIT? .DAR DE ING. DINCA ION AI AUZIT?. PE SUBING. FLORICEL CAZANARU IL CUNOSC FOARTE BINE, NE STIMAM RECIPROC!. ROBIBANE, NU PRICEP CE TE-A APUCAT DRAGOSTEA DE DUMA DE TE APUCASI SA FACI PE AVOCATUL LUI??. DACA AR FI VORBA NUMAI DE MINE,HAI SA ZICEM CA AS AVEA CEVA CU EL, DAR MAI CUNOSC INCA 9 INSI CARE IL DETESTA. ASA CA VEZI-TI DE TREABA TA SI-MAI ALES!!!!-DE ACTELE PE CARE LE INTOCMESTI, S-AR PUTEA SA AI PARTE DE UN CONTROL !. SI-O ULTIMA CHESTIUNE SI INCHEI: TE ROG SA MENTIONEZI PE ACEST SITE 5 REALIZARI DEOSEBITE ALE LUI DUMA . PUNCT.
godac pe 13 Aprilie 2014, 12:11
#17
asta e
piata este condusa de activistul cosac zis puti un scopit mititel
Doru Robiban pe 12 Aprilie 2014, 19:26
#16
lui Cojan
Cum unde am biroul? In B.P.I. (baza de productie industriala),ce te prefaci ca nu stii?
cititor pe 12 Aprilie 2014, 10:47
#15
asa zisului Cojan
Fratioare,se vede treaba ca pe tine te cam supara adevarul. Cine nu are aceeasi parere cu tine,imediat il cataloghezi drept hot. Nu mai face pe prostul, ca s-ar putea sa ramai asa. Dar de fapt, chiar cred ca esti. Tu ai vrea sa auzi numai ce-ti convine tie. Ai impresia ca toti au sufletul negru ca al tau? Nu esti destul de batut de soarta ? Ce rost are sa-i dusmanesti pe altii ? Ai simtit pe propria piele rezultatul dusmaniei din tine.Chiar nu te potolesti deloc ? Toate palmele primite de la viata, nu te-au facut sa-ti iei seama ? Tu nu stii ca totul se plateste in viata? Ai grija sa nu platesti cu varf si indesat !
unul pe 12 Aprilie 2014, 10:01
#14
pentru Cojan
Ce zici tu,fraiere? Ca l-ar pedepsi Cuclea pe Alan ? Pai ai vazut tu, corb la corb sa-si scoata ochii ? Amandoi sunt niste traseisti politici. Cuclea a sarit de la PRM in barca PSD, dupa ciolan, iar Alan care-l injura pe Mohanu si-n culcare si-n sculare cand era la PD, a sarit in baca PSD -ista tot dupa "malai". Ba mai mult, si-a angajat si nevasta in primarie.Asa ca, nu ne lua tu pe noi de fraieri.
Ion Cojan. pe 12 Aprilie 2014, 06:48
#13
//robiban//==AIUREA!!
UNDE AI TU BIROUL, HOT ORDINAR??
Alan pe 11 Aprilie 2014, 18:59
#12
pentru Cojan
T... ! Eu pastrez linia sefului Dragnea,ca si el a plecat de la PD, la PSD.
Doru Robiban pe 11 Aprilie 2014, 13:45
#11
Pentru Ion Cojan
Mai, draga Ioane, vad ca esti inrait rau pe Sorin. Spui ca a dezmintit cineva pe acest site faptul ca ar fi lucrat la TMUCB. Probabil tot vreun prost ca tine a facut treaba asta. Ti-am mai spus : vino oricand la TMUCB si-ti arat contractul lui de munca.Ti-am dat si adresa de acasa si te asigur ca este reala. Eu vorbesc in cunostinta de cauza,iar tu din minciuni. Si iti mai dau un exemplu:din cauza faptului ca in acea perioada combinatul lua 30 % salariu, a plecat si Floricel Cazanaru,tot la TMUCB. Santieristii erau foarte bine platiti pe vremea aia, comparativ cu combinatul. Asa ca minciunile tale,cu amenintarile si cu datul afara,nu tin decat la naivi. Iar eu,cred un lucru : ca Sorin ti-a cam dat-o peste bot,pentru ca el este cam dintr-o bucata si te-a mirosit ca esti javra. Cu toate astea,eu te astept in continuare la TMUCB. Sunt zilnic in baza, impreuna cu Cristi Chindris.
cineva pe 11 Aprilie 2014, 08:07
#10
info
Stati, sa vedeti ca Bulmez dupa ce a fost dat afara de la GF, acum isi incearca norocul la Antifrauda...
dedfwe pe 10 Aprilie 2014, 22:48
#9
fara legatura cu subiectul, insa o palma prostilor
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17012802-codruta-kovesi-sefa-dna-primit-premiul-ambasadei-sua-care-recompenseaza-femeile-c*rajoase-din-intreaga-lume.htm
Ion Cojan. pe 10 Aprilie 2014, 18:24
#8
Pentru //alan// si pentru robiban.
-Nu esti //alan//!. Daca ai fi,dupa felul cum scrii, te-ar da Cuclea afara trap-saltat!- Robibane, avocat neplatit al lui Duma, acum cateva luni am citit pe acest site O DEZMINTIRE CATEGORICA CONFORM CAREIA DUMA N-A LUCRAT LA T.M.U.C.B.-da tu explicatii!. In privinta salariului mic de la Combinat ma faci sa rad, erau cele mai mari salarii din oras!. Despre despartirea de Combinat,nu esti in masura sa vorbesti,eu am fost de fata la acea sedinta operataiva de la Uree 1,cand directorul mecano-energetic,ing.Nitu Gheorghe,i-a pus in vedere sa plece,IN URMA RECLAMATIEI MUNCITORILOR DE LA REPARATII CA DUMA NU ESTE DE GASIT TOATA ZIUA SI NU ESTE CAPABIL SA DEA VREO SOLUTIE TEHNICA. CA I S-O FI DAT TRANSFERUL (avand in vedere pilele tari ce le avea la partid), ESTE POSIBIL.
Alan pe 10 Aprilie 2014, 17:31
#7
pentru Cojan
Auzi ba' prostuleeeeeee ! Nu cumva iti e necaz ca nu te-a bagat si pe tine in seama niciun partid ? Asta este : prostii ca tine, au fost mereu aruncati pe margine. Hai mars, de aici ! Si pupa-ma in.... trei puncte.
Doru Robiban pe 10 Aprilie 2014, 17:06
#6
Pentru Ion Cojan
Stimabile, pot sa-ti spun ca nu sunt in tema cu plecarea lui Alan de la combinat. Dar in ceea ce-l priveste pe Sorin Duma,esti prost informat.Sorin a plecat de la combinat inainte de Revolutia din 1989, atunci cand oamenii erau prost platiti si a venit la T.M.U.C.B. prin transfer. Eu lucram la compartimentul Normare,iar astazi lucrez tot acolo. Intereseaza-te si daca vrei sa te convingi ca este asa, poti sa ma cauti zilnic la sediul T.M.U.C.B., vis-a-vis de combinat. Banuiesc ca ai ceva personal cu Sorin,dar iti spun sigur ca ori ai fost mintit de cel care ti-a furnizat informatia, ori ai facut-o cu buna stiinta.Pentru informatii suplimentare,ma poti gasi si acasa, in strada Elena Cuza Voda, bloc a3, sc. 2, et. 4,ap.19.Dar sunt sigur ca ai vrut sa minti. In ceea ce-l priveste pe Alan,nu ma pricep, fac ciocu' mic,pentru ca nu sunt asa de "injectat" ca tine.
Nascuta la Tr Magurele pe 10 Aprilie 2014, 13:49
#5
Conducatorii orasului
Din pacate acesti "conducatori" ai orasului, pietei, cimitirului sunt alesi de catre cetatenii orasului...singura lor vina este ca sunt inculti si nesimtiti si nu stiu ce sa faca sa se imbogateasca, majoritatea fiind saraci in copilaria lor....Adevaratii intelecuali ai acesui oras nu fac parte din partide politice si lucreaza fie la primarie fie la vreo firma condusa tot de un neica nimeni care s-a imbogatit peste noapte....unii zic ca au gasit averi sub saltele, altii au avut sau au cate o matusa Tamara...ma scarbesc conducatorii acestu oras...in 2013 am avut ocazia sa stau cateva luni in oras...din pacate am plecat cu un gust amar...s-au chinut o primavara si o vara sa termine fantanicile de apa...cea din colt de la catedrala in toamna inca nu era gata...
Ion Cojan. pe 10 Aprilie 2014, 11:56
#4
O INTREBARE SI CATEVA COMENTARII.
-Stiu autoritatile ca ieri, 9 apr., in piateta, dupa ce au plecat vanzatorii de lapte, branza si legume, au venit ti**ncile si si-au etalat spre vanzare niste GIOARSE DE PANTOFI?.-Turnu cu stiri a uitat ca ing, Alan Constantin a fost consilier P.D.L. si-l injura pe Nae Mohanu mai abitir decat o faceti voi pe acest site?(ca apoi sa fuga la P.S.D. SI SA-L PUPE PE MOHANU-N FUND).-Eu care AM PRETENTIA CA II CUNOSC FOARTE BINE SI PE ALAN SI PE DUMA SORIN, POT SA AFIRM CA SEAMANA CA DOI FRATI GEMENI, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, CHIAR SI PROFESIONAL, AMBII FIIND DATI AFARA DE LA COMBINAT!!. ASA CA STIMATE TURN -CIOCUL MIC!!.
DNA pe 10 Aprilie 2014, 09:44
#3
INFO
AR FI INTERESANT CUM AU OBTINIT TIGANII AIA (AGRICULTORI)CERTIFICATELE DE PRODUCATOR,DAR SI CAT PAMANT OR AVEA DE IN FICARE SEZON AU MARFA DIN BELSUG.SI AR MAI FI O PROBLEMA .ANF-UL CARE FUGARESTE (EVAZIUNEA)NU VEDE TIGANII DE LA FLORARIE SA-I INTREBE CATE BONURI FISCALE INREGISTREAZA ZILNIC.(O FLOARE POATE TOPI INIMILE CHIAR SI CELR MAI RAI OAMENI.....NU !!!!!)DESPRE MORTI NUMAI DE BINE,TAPAI UN RATAT(MANANCA SI EL O PAINE),ALAN O SLUGA A SISTEMULUI,BULMEZ UN PUSCARIAS CE SE CREDEA DUMNEZEU.ALO DOMNULE PRIMAR NU VEDETI CA TIGANII AIA CU FLORI SI COROANE MAI AU PUITN SI AJUG IN STRADA(SAU O FLOARE PT.DOMNISOARELE CUCERITE DE SARMUL DUMNEAVOASTRA VA FACE ORB!!!!!!!!!!)
nebunusatului pe 10 Aprilie 2014, 03:41
#2
Piaţa Municipală
Solutia ?...O piata privata poate ca cineva se va gindi la asa ceva si vom scapa de coloratii comercianti afar din fire de obraznici . Fac presiuni si comit acte de violenta asupra producatorilor preluind marfa acestora la sub pret si practic ei stabilesc preturile...PINA CIND?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.