Datorită violențelor, la alegerile din Turcia au fost opt morți. Mare șmecherie! La alegerile din Teleorman au fost mii de morți.

09 Aprilie 2014, 00:02 | 1601 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

Cică datorită violențelor, la alegerile din Turcia au fost înregistrați opt morți. Mare șmecherie! La noi, la alegerile din Teleorman, au fost mii de morți.

Liviu Dragnea a declarat: „Mi se pare că cei din Turcia ne-au copiat. Premierul Ponta chiar nu poate fi acuzat de plagiat. Am auzit că s-a lăsat cu bătăi de stradă la ei. Niște fraieri. Înțeleg să cooptezi morții în procesul alegerilor, dar nu îi omori atunci, în ziua alegerilor. Te ocupi din timp. Vii cu morți de acum trei, patru, douăzeci de ani. Nu lași pe ultima clipă. Niște incompetenți.”

sursa: kmkz.ro

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
off pe 09 Aprilie 2014, 13:08
#2
play
Acum de Paște. Sa te auda Dumnezeu.
Ilie de la scularie pe 09 Aprilie 2014, 08:18
#1
No coment
O tot tineti matzu-gaia cu mortii de la referendum. Stai sa vedem citi decedati au venit la vot, ca nu s-a terminat ancheta. Poate vom avea niste surprize, cine stie? Sau poate peste un an, si pun pariu pentru asta, o sa vedem si cum s-a votat la Paris in 2009? Atunci beneficiar a fost colegul de potlogarii penale al lui Dragnea, actualul presedinte Traian BaSSescu. Ce i-as mai dori pe amindoi colegi de celula!!! Ce bine le-ar sta acolo citiva ani buni, meditind de profundis la desertaciunile vietii....
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.