Spectaculos: control al OPC la tarabele de la Central. Patronii au fugit ca potârnichile. Domnule Cuclea, legea e una pentru toţi!

08 Aprilie 2014, 00:05 | 2624 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Tarabe Central.

Luni, 7 aprilie, Oficiul Pentru Protecţia Consumatorului Teleorman a efectuat un control in Turnu-Măgurele la tarabele de la Central. Controlul a fost neanunţat, pentru că patronii au fost luaţi prin surprindere. Doar câţiva tarabişti au rămas pe loc, marea majoritate au fugit în Parc sau pe partea cealaltă a străzii, la G-uri, lăsând cascarabetele singure. Inspectoarele de la OPC au remarcat imediat acest fapt şi au glumit. Clienţii, atât câţi erau, se plimbau pe la tarabe, dar dacă doreau să cumpere, nu aveau de la cine. Dacă aveai puţin tupeu îţi luai ce doreai şi plecai liniştit, pentru că patronul, aflat la câţiva metri, nu avea curaj să vină, fiindcă risca mult mai mult. Chiar inspectoarele îşi făceau astfel de planuri. Până la urmă, OPC-istele au plecat iar patronii şi-au închis tarabele câteva ore, până s-au liniştit apele, după care au revenit şi au deschis.

Aceste cascarabete trebuie demolate, pentru că sunt un "mar otravit" al comerţului. Se încalcă toată legile, de la evaziunea fiscală pana la cea mai banală infracţiune. Niciodată nu o să fie în regulă comerţul la asemenea tarabe. Bineînţeles, totul se întâmplă din cauza complicităţii instituţiilor statului care sunt corupte. Când cei care conduc oraşul se laudă cu fel şi fel de poveşti, trebuie amintit că, sub nasul lor, nu se respectă legea. Primăria este răspunzătoare pentru tot ce înseamnă tarabe şi toate hoţiile aferente, de aceea nu se poate da vină pe Băsescu, cum se spune. Domnule primar, aveţi de gand  să faceţi lucrurile asa cum trebuie?

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
asdfqwer pe 08 Aprilie 2014, 22:49
#7
primaria e implicata la greu
Ar fi foarte usor si legal, sa impuna eliberarea de bon fiscal pentru orice produs. Numai ca in acest caz niciun tarabagiu nu ar mai cotiza in campanie, ceea ce este inacceptabil pentru primar.

Vedem politistii si jandarmii gonind taranii, corect desi imi pare rau pentru tarani.

Dar cand vin ti**nii cu pepeni, pantofi si jucarii, nicio reactie.

Motiv pentru care, dau frau liber "imaginatie" si spun, lua-v-ar dracu de nemernici!
dan pe 08 Aprilie 2014, 17:04
#6
comert civilizat
Multa marfa contrafacuta, produse alimentare tinute in intemperii, ciuciu bon fiscal!
costel suparatul.h11;38 pe 08 Aprilie 2014, 11:45
#5
lUATI AMINTE,Tr.Magurele se scufunda tot mai mult in saracie
Ce sa zic:va inpiedicati de cei ce incearca sa supravietuiasca asa cm pot!?.Sa gandit cineva din conducerea acestui ORAS,care se numeste TURNU MAGURELE ca este necesar sa creiem loc*ri de munca,nu se gandesc cum sa le dam in cap si celor numiti in bataie de TARABAGII si CASSARABETII.Nu va duceti unde evaziu este mare,nu rezolvati problema cu chinezi care nu dau facturi daca nu le platim tva-ul.
Eugeniu Carancea pe 08 Aprilie 2014, 09:37
#4
JOS TARABELEEEE!!!!!!
Trebuie sa dispara odata focarul de infectie si evaziune fiscala de la tarabele din zona centrala.NU AU CASE DE MARCAT,DECI,NU DAU BONURI FISCALE.MARFA INTRA DE CELE MAI MULTE ORI FARA FACTURI,IAR PRODUSELE SUNT DE PROASTA CALITATE SAU EXPIRATE.Domnule primar,gasiti-le un alt loc unde sa-si desfasoare activitatea ca iar au inceput sa se intinda cu marfa pe trotuar si carosabil.Aaaaaa,astia sunt votantii PSD si nu trebuie deranjati?!
Ilie de la scularie pe 08 Aprilie 2014, 09:20
#3
@Autorului
Acelasi lucru se poate spune si despre ti**nii care vind pantofi second hand. Si nunumai. De ti**nii valutisti nu se ia nimeni. Dar asta nu este atributia Primariei ci a Politiei, care este complice la tot ce este penal in acest oras. OPC cerea tarabagiilor cont ca produsele expuse nu aveau instructiuni in limba romana. Dar onor OPC, de ce nu le-ai oprit de la distributie inca din port? Atunci vedeai daca au aceste instructiuni traduse, si daca nu aveau le confiscai.
Ion Cojan. pe 08 Aprilie 2014, 06:40
#2
Autorului.
De ce in articolul referitor la laptarese nu adoptati acelasi ton ?Daca vrem sa fim obiectivi,trebuie sa recunoastem ca vanzarea de produse alimentare necontrolate ESTE O CRIMA,in afara evaziunii fiscale .
nebunusatului pe 08 Aprilie 2014, 01:49
#1
CASCARABETE...
Tot o cascarabeta fiinteaza in incinta scolii vechi din cartierul Magurele ...marfa expirata la greu, mizerie si dezordine, tinuta vinzatoarei sub orice critica ...insa minune mare nici un organ al statului abilitat nu executa control ...DE CE ?..simplu ...patronul are relatii suspuse ...Daca cineva cunoaste mai multe sa dea in vileag, poate reusim inchiderea acestui tomberon ...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.