Primăria Tr. Măgurele şi Poliţia locală vor să "stârpească" crescătorii de animale. Fugărirea bătrânelor care vând brânză, noul sport al poliţiştilor turneni!

07 Aprilie 2014, 00:04 | 2440 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Vitrina pe post de masa.

Începutul primăverii este ideal pentru "vânătoarea" ţăranilor care vin la oraş să vândă brânză şi lapte. Primăria Turnu şi Poliţia locală s-au mobilizat exemplar împotriva acestor "infractori", cărora le dau amenzi peste amenzi  şi îi obligă să meargă în hala Pieţei. Ţăranii sunt duşi cu arcanul în hală, pentru că acolo li se oferă, chipurile!, condiţii igienico-sanitare.

După cum vedeţi în fotografia alăturată, sunt condiţii foarte bune pentru ca hala să fie închisă. Până la urmă, Primăria a pus câteva vitrine frigorifice, fiindcă  aşa prevede legea, numai că acestea nu funcţionează, fiind folosite pe post de masă. Ce or avea cu bieţii ţărani care-şi vând surplusul din gospodărie pentru a câştigă bani pentru viaţa de zi cu zi? Ce-i mână în lupta cu ţăranii pe Cuclea şi compania? Evaziunea fiscală a vânzătorilor de brânză şi lapte este atât de mare încât trebuie "stârpiti"?

Înţelegem că bugetul Primăriei turnene este aproape gol, fiindcă cei care fac, cu adevărat, evaziune, sunt afaceriştii care dau bani în campaniile electorale. De unde să-şi întoarcă banii însutit, dacă nu din furtul statului, adică, al nostru, al tuturor. Cuclea nu se atinge de aceştia, preferă s-o facă pe zbirul cu nişte bătrâne care vând câteva kilograme de brânză săptămânal. În loc să încurajeze producătorii  direcţi, cei care  vând doar produse proprii, Primăria Turnu sprijină bişniţarii, cei care cumpără produse din en-gros-urile bucureştene şi le vând în Piată Municipală din Turnu-Măgurele. Ei, domn` primar, vin ele, alegerile, şi o să regretaţi amarnic bătaia de joc faţă de ţărani!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Anton Mudarinos. pe 07 Aprilie 2014, 17:22
#3
Stimate autor, citeste legile!
Multi dintre asa zisii amarati de tarani vand produse ne conforme nu normele sanitar-veterinare,periculoase pentru viata si sanatatea consumatorilor( lapte //botezat// si branza cu ingrediente chimice nealimentare). Asa ca fa matale bine si nu mai umbla cu diversiuni!. DACA VREI SA FII SERIOS,CERE-I PRIMARULUI SI SANEPIDULUI SA RESPECTE LEGEA!!
ion pe 07 Aprilie 2014, 10:22
#2
pentru autor
in turnu magurele nu exista politie locala. mai documenteazate .
floridor pe 07 Aprilie 2014, 08:53
#1
vine vara bine-mi pare
Domnilor prefer sa cumpar brinza dintr-o vitrina frigorifica,chiar neconectata,decit din stada, biziita de muste si aerata de nori de praf.

Am o nedumerire totusi, oare ciobani isi tin putinile cu brinza in vitrine frgorifice,alimentate.

P.S.Astept raspuns din partea redactiei,sau poate ..

S-auzim de bine
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.