La Turnu-Măgurele, legea e facultativă: casă construită pe trotuar! Domnule Cuclea, sunteţi primar sau nu sunteţi?

07 Aprilie 2014, 00:05 | 3606 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Casa construita pe trotuar.

Un nou caz scandalos ne-a fost semnalat de un cititor al site-lui nostru, cititor  care ne-a atras atenţia că pe strada Mihai Eminescu există o casă ce a acaparat o parte importantă din trotuar. Am mers pe respectiva stradă şi am observat că ceea ce ne-a fost semnalat corespunde  întru totul adevărului. Priviţi şi dumneavoastră cum arată un trotuar din Turnu-Măgurele ( click pe imagine pentru a mări)! E incredibil cum Primăria locală nu a observat scandaloasa ocupare a trotuarului de către această familie de ( aţi ghicit!) ţigani.

Cum naiba se face că legea este încălcată mai mereu de cei cu bani, niciun amărât nu-şi poate închipui că ar putea să construiască pe domeniul public. Treptele casei din imagine sunt chiar în stradă, probabil s-au gândit  să iasă din casă direct în maşină. Întrebăm pe cei de la urbanism, cum a primit aprobare construcţia acestei case? Cine a luat şpaga, domnule Cuclea? Sau, poate, cine a luat voturile, măi, cinstiţilor? Sperăm ca, acum, în al XIII-lea ceas, Primăria turneană să solicite demolarea construcţiei care a acaparat domeniul public, pentru că legea e una pentru toţi.

Dacă nu se va întâmpla asa ceva, îi sfătuim pe toţi turnenii să acapareze bucăţi din trotuar, pentru că Primăria Turnu e darnică, nu intervine în asemenera cazuri. Şi, dacă tot ţine, de ce n-am ocupa străzi întregi? E logic, pentru că avem un primar care e ocupat cu altele, nu cu administrarea oraşului. Respectarea legii nu este facultativă, domnule Cuclea, e obligatorie! Aşteptăm măsuri urgente, nu mai e timp de altceva.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
un vecin pe 07 Aprilie 2014, 21:00
#12
a iesit cu casa in strada 2metri
si pe strada cimpului la numitul stan cu cartofii care are poarta si in strada cimpului dar de fapt adresa e pe strada oltului din odaia se poate in timpla asa ceva e pe mina cu cuclea ca vinde cartofi fara autorizatie cum de fapt si prelungirea de casa este fara autorizatie de constructie si nu zice nimeni nimic sa strimtat strada e mult mai ingusta fata de restul strazii ce paziti de ce nu rezolvati acest lucru, va rog sa veniti pe strada si sa vedeti ca nu putem intoarce nici masina nici caruta, ce aveti de gind sa demolam noi cladirea nu ne putem face dreptate singuri
costy pe 07 Aprilie 2014, 20:34
#11
VINE POLITIA....SI LE B....
NU SE VREA DE SUS SA SE IA DE TI..NI,NU INTREABA NIMENI DE UNDE AU AVUT BANI SA FACA CASOAIELE ALEA DE TOT rahATU.APROAPE TOTI TI..II MERG CU ACTE FALSE LA MASINI.CHIAR ASA PROSTI SUNT POLITISTII??? STIM TOTI EI NU???? AAAAA CHEFURI,PETRECERI,BANI CU IMPRUMUT,FEMEI DE 14-17 ANI AHAAAA......
io pe 07 Aprilie 2014, 16:43
#10
lambe
Ma miram io cu cine seamana boratura, deci e frate cu shafu' orasului. Apropo... are dreptate "off" si-a bagat stalpu de c*rent in casa frate. Oare vrea sa ciordeasca fo galeata de c*rent?!?!
cra pe 07 Aprilie 2014, 16:34
#9
cra
Cioricilor tineti-va bine ca e mama lu'Antonescu iar gravida si nu Crin ci Ion. Sa va pupam reci!
Leonidas pe 07 Aprilie 2014, 15:11
#8
ASTA E ROMANIA AZI !
In Eforie sud, si fkt un smeker parcare subterana sapind in trotuar 1,5 metri !!daca nu esti atent sau mergi seara iti poti rupe picioarele sau mai rau!, asa si la Turnu, va mira ca se fac case pe trotuar si balcoane pe supr.soselei..??, tzigania a acaparat Romania..!
gigi pe 07 Aprilie 2014, 09:34
#7
indignat
Balconul este chiar deasupra carosabilului. Are caini pe care ii tine pe strada si ataca trecatorii si mai ales biciclistii. Pe trotuarul de vizavi tine niste rable(o avea actele in regula?!) care nu permite trecatorilor sa folosesca trotuarul. Tiganie c*rata! Oras de rahat! Principalul vinovat este fostul primar consiliul local si actualul primar daca nu ia masuri!excaim
floridor pe 07 Aprilie 2014, 08:41
#6
neamuri si rubedenii
Proprietarul imobilului nu este altul decit Ververas, fratele mai mic al lui Nicu Bozian,iar numele uneori tine loc si de autorizatie de constuctie,domnilor,dar mai bine..

S-auzim de bine
zsdf pe 07 Aprilie 2014, 07:42
#5
hai mo...
da' da ce a pus astia sosaua in drum si nu a ocolit casa? ce trebuia sai invete taganu' cum sa face?(imi pare rau ca nu se aude accentul si scuipatul din gat aferent)



pentru #1...pentru ce trebuie amendat sit-ul? pentru ca le-a zis ti**ni? nu asta sunt? sau si tu esti unu' dintre ei?

daca voteaza ti**nii bravo lor...sa voteze si rumanii!daca vor sa fie mai bine grin
off pe 07 Aprilie 2014, 07:40
#4
play
Daca cascati putin ochii puteati vedea ca ti**nul respectiv avea un stalp de electricitate pe partea cealalta ce ii iesea viril ca un falus prin acoperis.
toata pe 07 Aprilie 2014, 07:36
#3
ziua
cra-cra ura de rasa! cand o rasa e spurcata trebuie exterminata, nu trebuie sa suportam paduchii care striga ura de rasa tot paduchi raman nu se vor schimba
ION FL. pe 07 Aprilie 2014, 07:09
#2
Hop si tu!
Alt comentariu care nu trebuia publicat pentru ca promoveaza ura de rasa!. PENTRU ACEASTA, SITE-ul TREBUIE AMENDAT!.Aflam cu surprindere ca la noi voteaza si ciorile!. DE ACEEA NU LE FACE NIMENI NIMIC CAND SE GAINATEAZA IN CAPUL OAMENILOR!. SI O LAMURIRE PENTRU FASCISTUL #1: ROMMII MEREU VOTEAZA CU CEI CARE SUNT LA PUTERE!. CAND A CANDIDAT DL MOHANU DIN PARTEA P.D.,A CASTIGAT DATORITA VOTURILOR LOR!
Florea I. pe 07 Aprilie 2014, 00:48
#1
Astia sint votantii PSD
Toate c....e au facut ce au vrut in orasul asta.Ne-au sfidat si ne-au umilit cu ajutorul si complicitatea autoritatilor statului.Coruptia este peste tot.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.