Caii din Teleorman vor trebui să obţină permis auto! Reducerea accidentelor rutiere e în atenţia poliţiştilor teleormăneni!

06 Aprilie 2014, 00:03 | 1989 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
In Teleorman sunt prea multe accidente din cauza cailor.

Autorităţile din Teleorman au decis să pună capăt numeroaselor accidente de circulaţie produse pe drumurile din judeţ. Cei vizaţi sunt caii teleormăneni, care, începând cu luna viitoare, vor fi obligaţi să posede permis auto, dacă vor să mai circule.
“Fiind singurii care conduc maşini, caii din Teleorman produc şi cele mai multe accidente rutiere, majoritatea pe baza neacordării de prioritate, ochelarii pe care îi poartă nepermiţându-le să vadă nici în stânga, nici în dreapta, atunci când ies de pe o stradă fără prioritate. Astfel, pentru a reduce cât mai mult numărul victimelor, caii vor fi obligaţi să facă şcoala de şoferi, să înveţe regulile de circulaţie, şi să obţină permisul de conducere, ca orice cal civilizat”, a declarat Robert Acrişor, agent la Poliţia Rutieră din Tr. Magurele.
În Teleorman, oamenii încă nu conduc maşini, caii fiind singurii care au curajul să se urce la volan. “Este binecunoscut că, în judeţul Teleorman, noi, oamenii, nu conducem maşini, pentru că tehnologia modernă ne sperie. Cum să nu-ţi sară inima când auzi zgomotul ăla infernal al motorului de Dacie 1300, cel mai popular automobil din Teleorman?”, spune Robert Acrişor.

sursa:timesnewsroman

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Leonidas pe 07 Aprilie 2014, 15:05
#4
STIRI LOCALE .....
cine s-a impuscat la pol. de frontiera, draga TURNU CU STIRI..??
Pamfil pe 06 Aprilie 2014, 19:27
#3
stire copy-paste
Nu va mai entuziasmati degeaba, stirea e copy-paste de pe TNR, cu 2-3 modificari in sens ca se refera expres la Turnu Magurele.

Se dau asemenea stiri intrucat altele nu au sau n-au idee de ele. De constructia variantei ocolitoare DN 54 de la intersectia de la Odaia, pana aproape de podul peste Olt n-a scris nimeni nimic, desi e destul de important. Practic, se muta ruta spre Corabia prin nordul orasului.
gogu pe 06 Aprilie 2014, 14:42
#2
?????
autorul scrie ce aude pe la coltul strazii
viorel pe 06 Aprilie 2014, 09:19
#1
ptr autor,[turnu cu stiri]
autorule asta este stire ?da bai prostu satului stiri importante nu despre cai,de ce nu dai despre prostu de la frontiera care sa impuscat ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.