Dănuţ Cuclea şi Cone Cornel, inspecţie la panseluţe şi glume în mijlocul străzii.

05 Aprilie 2014, 00:05 | 3190 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Dănuţ Cuclea şi Cone Cornel,  inspecţie la panseluţe şi glume în mijlocul străzii.

Vineri, 4 aprilie, primarul oraşului a avut o zi atât de încărcată încât nu a avut timp nici să mănânce. Investitori, strategii, probleme peste probleme, toate acestea sunt nimicuri pe lângă o plimbare prin oraş împreună cu directorul Local Urban, Cone Cornel. Cei doi s-au oprit la ciuperca de la Gară şi au inspectat marea realizare în domeniu spaţiului verde. Nu avea cum să lipsească Ion Florian, zis Fane, cel care isi are biroul firmei  chiar  la fosta baie comunală. Au glumit, au ras, au şuşotit ca nişte adolescenţi rebeli, în schimb ei sunt elita oraşului de la care se aşteaptă un trai mai bun.

Cine nu-i cunoştea avea tot dreptul să se întrebe ce este cu aceşti indivizi prea veseli din mijlocul străzii. Într-un oraş distrus, să acorzi 15 - 20 de minute pentru a verifica cum s-au pus panseluţe şi să faci glume în mijlocul străzii este caz de competenţa doctorilor. Marea majoritate a tinerilor sunt şomeri sau pleacă din Turnu iar primarul, prin comportament, pare a fi din altă lume. Era să uităm faptul că cei doi au venit cu Megan-ul, de această dată şi cu şofer. Mai trebuia secretara şi totul era perfect. Nişte neica nimeni toacă banii publici şi se cred edili.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
koyo pe 05 Aprilie 2014, 23:48
#5
armasaru
cuclea este tanar si arata ca un adolescent ca d-aia are succes la femei tinere cum ar fi secretara care nu are mai mult de 25 ani
EU si ALTII pe 05 Aprilie 2014, 21:49
#4
RUSINE TUTUROR VOTANTILOR PSD
pana cand va lasati prostiti si mintiti de hotii Dragnea&company;????????????????????????????????? Nu vedeti ca viata sub PSD e din ce in ce mai grea????????????????????? De ce nu va ganditi la viitorul copiilor vostri???????????????? Hai sa vedem cine mai are c*rajul sa mai dea cadouri electorale(bani,sacose cu alimente,imbracaminte si altele),si cine mai primeste astfel de pomeni care tin cateva zile????????????????
Ristea Priboi pe 05 Aprilie 2014, 19:28
#3
//// TARA NIMANUI ////!!!!!!
Ne conduc iginerii si subinginerii siderurgisti,profesorii de sport si fostii comunisti.Nu trebuie sa va mirati,sunt reprezentativi pentru electoratul sarac si spalat pe creieri al Teleormanului.Ei nu sunt decat niste simple unelte ale penalului Dragnea.Sa speram ca mai e foarte putin si vor deveni istorie,o istorie intunecata.
Leonidas pe 05 Aprilie 2014, 12:17
#2
Au iesit sa admire praful si nisipul aruncat iarna
pe strazi si care primavara niciodata nu e maturat, ca masinile sint la A. Gadea..,pardon Dragnea, e aceeasi structura ca la Mehedinti!, au incalecat orasul si judetul. sug toti banii si toata viata judetului..!
un cetatean pe 05 Aprilie 2014, 07:52
#1
pentru primar
niste dobitoci care nu fac pt magurele luati-va capre
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.