Ioan Niculae, patronul combinatului chimic din Tr. Măgurele, anunţă Apocalipsa pentru industria românească.

04 Aprilie 2014, 00:02 | 2943 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Ioan Niculae  a anunţat, pentru a nu ştiu câta oară, că Donau Chem are un viitor incert. Cel mai bogat român este supărat că se scumpesc gazele şi că Guvernul a impus un calendar accelerat. Conform spuselor lui Niculae, industria românescă este pe marginea prăpastiei şi  se anunţă un val mare de şomeri. Zona noastră este, din păcate, dependentă de combinatul chimic şi nu avem cum să nu ne gândim ce se poate întâmpla dacă, Doamne fereşte!, nu se găsesc soluţii. Ioan Niculae nu a stat degeaba şi a mers la ruşi pentru a negocia cu Gazprom.

Iată ce a declarat patronul InterAgro: "Nu vor putea să facă agricultură fără îngrăşăminte. Ieri am fost să negociez cu Gazprom şi un stat străin a fost de acord să mă primească şi, după mai puţin de trei ore de discuţie, au acceptat ambele puncte pe care le-am cerut, reduceri de preţ şi facilităţi la plata", a adăugat Niculae. Totuşi, de la 1 mai, Ioan Niculae a anunţat că o să oprească toate combinatele chimice şi că 10.000 de oameni vor merge în şomaj plus încă 60.000 din intreaga ţară care depind de această industrie. Din studiile pe care Niculae le-a  făcut, 50% din industrie se opreşte, 550.000 de locuri de muncă. "Ce se întâmplă acum e tragedia finală, e bomboana pe colivă", a concluzionat cel mai bogat român.

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
ilie de la scularie pe 08 Aprilie 2014, 06:56
#15
@Nicu
Nicule, tipul ăsta este pur și simplu un complexat. Că i-am acordat un pic de atenție - mea culpa, dar a fost în scop nobil, poate așa își dă seama de realitatea palpabilă în care trăiește, nu în lumea lui în care este el cel mai tare din parcare. Nu vezi că nu e coerent în exprimarea ideilor? Că pe tip (este doar unul singur) îl doare ceea ce-i spun? Nu-i bai, de acum va vorbi singur, dar pentru numele lui Dumnezeu, trebuia studiat un pic fenomenul. Asta e, știi vorba aia - de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. El crede că se distrează. Realitatea este că demonstrează că e penibil, dar asta nu e treaba mea. E ca un copil supărat că nu toate jucăriile sunt ale lui, ca regulile jocului nu sunt cele ale lui, că alții nu vor să gîndească conform tiparului său.
Nicu. pe 07 Aprilie 2014, 18:31
#14
Mai Iliuta.
Chiar nu te prinzi ca acest Mihai Covaci (mai mult ca sigur un cunoscut de al tau),face misto de tine,numai ca sa te necajeasca?????!!!
Ilie de la scularie pe 07 Aprilie 2014, 18:03
#13
@Mihai Covaci
Eu tot cred ca te roade ceea ce ti-am spus. Se vede limpede, esti fals amice. Chiar si virsta care ti-o arogi e falsa. Ca sa nu mai vorbim de cultura si vizitat lacasuri de suflet si intelepciune. Crede-ma fiule, esti o forma fara fond. Pe de alta parte, daca l-ai fi citit pe Pastorel, ti-ar fi sarit in ochi alt catren, mult mai aproape de tine,,adevaratule". Ala cu ce se indeletniceste rahatul in loc sa puta. Ti se potriveste perfect. Uite cu cine-mi pierd eu timpul! Nu, chiar mi-o merit daca bag in seama pe toti,,specialistii".
Mihai Covaci . pe 07 Aprilie 2014, 17:33
#12
Ilie,ma faci sa rad!
LACASURILE DE CULT PE CARE TE LAUZI CA LE-AI VIZITAT EU LE-AM VIZITAT CAND TU TE CHINUIAI CU TABLA INMULTIRII. IAR DESPRE LIMBA ROMANA CE SA MAI VORBIM ?? AUZI //SPECIALISTULE// IMI VINE SA ....HA! HA! HA! ..VORBA LUI TRAIENICA,URMASUL ROMEI. O INTREBARE CAT DE CAT SERIOASA: DE CE NU MUNCESTI,SA ADUCI SI TU VREUN FOLOS ACESTEI BIETE TARI,A CAREI LIMBA O SPURCI!?
Ilie de la sculărie pe 06 Aprilie 2014, 23:23
#11
@Mihai Covaci
Nu ți-am dat replica din mai multe motive. Unul ar fi că am avut un week end minunat cu vizite la lăcașuri de cult de mare încărcătură spirituală pe care tu le-ai ocoli din ignoranță. Al doilea ar fi că mi-aș pierde timpul cu tine. Se vede și de pe orbită că te roade ceea ce ți-am replicat. De fapt te doare că am dreptate. Al treilea motiv ar fi că de fapt tu nu ești acel Mihai Covaci, și nici nu faci parte din grupul de așa ziși specialiști în domeniu. Stilul te dă de gol. Ești un singuratic, dornic de imagine printr-un război închipuit, dus cu cineva care te depășește. Tu vrei să demonstrezi, și să-ți demonstrezi că poți ține pasul cu cineva care-ți s... semințe în cap din punct de vedere cultural. Nu sunt judecăturul nimănui, ci maximum maximorul doar al meu însumi. Cît despre limba română, amice, las-o cotită. Cum eu pot s-o scriu corect, ai putea s-o faci și tu. Scuza adusă de tine este mult mai penibilă decit ar permite-o bunul simț.
Mihai Covaci . pe 06 Aprilie 2014, 18:45
#10
Tot pentru Ilie de la scularie .
Daca nu ai da repici celor scrise de mine, ai da dovada de intelepciune! E bine sa-ti stapanesti pornirile belicoase, Don Quijote s-a dus. DACA NU-TI DAI NUMELE ESTI UN LAS. DE CE TE TEMI? ITI GARANTEZ CA NU-TI VA DA NIMENI IN CAP! LUI VALERICA GAGIULESU NU I-A FACUT NIMENI NIMIC ATUNCI CAND S-A AFLAT CA EL ERA CEL CE SCRIA ARTICOLE SUB PSEUDONIMUL DE TURNEANU . PENTRU COMENTATORI CA TINE ESTE POTRIVIT CATRENUL LUI PASTOREL TEODOREANU:

IN LUME, DUPA VECHEA PRAVILA,

INSCAUNATA DE URSITA,

PROSTIA ESTE INSONDABILA,

IAR RAUTATEA INFINITA!
Mihai Covaci . pe 06 Aprilie 2014, 07:31
#9
Tot pentru Ilie de la scularie .
Te rugam frumos sa ne spui si noua ce pregatire profesionala ai? SI UN ULTIM SFAT : MARGINESTE-TE SA-TI EXPRIMI PROPRIILE OPINII SI NU MAI FACE PE JUDECATORUL SUPREM . TU NU AI FAMILIE SI PRIETENI CARE SA-TI SPUNA CA MEREU ESTI PE DINAFARA SI SARI CALUL!? VORBIREA ELEVATA,CU INCURSIUNI PRIN LIMBI STRAINE NU INSEAMNA OBIGATORIU SI INTELIGENTA SI COMPETENTA! TE SFATUIM SA-TI DAI UN CONCEDIU, AI OBOSIT!. CAT DESPRE LECTIILE DE LIMBA ROMANA,NU UITA CA ACEST TURN CU STIRI ESTE UN TABLOID IN FORMAT ELECTRONIC!! SPER CA AI INTELES CE VREM SA SPUNEM!
Mihai Covaci . pe 05 Aprilie 2014, 13:20
#8
Tot pentru Ilie de la scularie .
Pentru ca esti un individ interesant, trei -sa zicem profesionisti- oameni cu cunostinte de sociologie, psihologie si psihiatrie, ne-am propus sa te studiem dupa felul cum scrii, tu fiind un om care le stii pe toate, le judeci pe toate si te bagi in toate. N-o sa-ti prezint concluziile //studiului//, ci-ti voi pune o intrebare: TU CHIAR TE SOCOTESTI UN FEL DE JUDECATOR SUPREM, ASEMENEA LUI DUMNEZEU, ESTI CURAT CA LACRIMA, CINSTIT SI DREPT ASEMENI LUI ISUS, FARA PACATE SAU GRESELI? .INTREBAREA SE BAZEAZA PE CONSTATAREA CA TU, DE FAPT, NU COMENTEZI ARICOLELE PREZENTATE CI-I JIGNESTI SI-I INSULTI PE CEI CARE COMENTEAZA!! IN ACEST CAZ PROPUNE REDACTIEI SA TE PUBLICE NUMAI PE TINE!!
Mihai Covaci . pe 05 Aprilie 2014, 06:46
#7
Pentru Ilie si pentru //damocles//.
Ilie, spune daca #1 si #5 este una si aceeasi persoana?? . Pentru //damocles//, doua cuvinte: ESTI UN CRETIN!!!
damocles pe 04 Aprilie 2014, 20:00
#6
esti bou
@04. Degeaba nu a fost tortionar. Mai bine era si stia ce are de facut. Este sponsor onorific al oricarui partid cu mari sanse la guvernare doar pentru a-si apara propriul interes acesta valorand milioane de lei noi.Daca era c*rat, ori era ministru, ori era investitor strategic in Germania. Intreaba-te ce a fost pana in 1989 si vei avea raspunsul.
Ilie de la scularie pe 04 Aprilie 2014, 19:59
#5
@Mihaicovaci
Prietene, cred că matale ai o problemă de percepție. Ai citit tu că am scris eu că Ion Nicolae a fost torționar? Cred că ai o deformare de percepere a fenomenului, sec*riștii nu au fost numai torționari, ci și oameni de afaceri foarte pricepuți, Direcția Comerț Exterior din Sec*ritate se ocupa cu totul altceva decît să tortureze oameni. Iar Ion Nicolae, Felix Voiculescu, Traian Băsescu, Dinu Patriciu, Gigi Nețoiu, șamd sunt doar cei cunoscuți. Alții au preferat anonimatul. Cît despre sinonimul prostiei, n-o induce ab extenso la numele de Ilie de la sculărie. S-ar putea să plîngi la mormînt străin. Că poate unul să bată cîmpii sub pseudonimul ăsta, da, admit, dar îl dă de gol stilul. Nu prea ține raționamentul tău.
Mihai Covaci . pe 04 Aprilie 2014, 17:37
#4
//Ilie//,esti beat???
Am folosit ghilimelele pentru ca am impresia ca sunt mai multi indivizi care se ascund in spatele acestui pseudonim. Cand cineva vrea sa scrie o TAMPENIE isi pune numele Ilie de la scularie. Acest nume a devenit sinonim cu Diversionist!. PRECIZARE: NU-L CUNOSC PE ION NICOLAIE, DAR STIU DIN SURSE DEMNE DE TOATA INCREDEREA CA NU FOST TORTIONAR ! ATAT!
off pe 04 Aprilie 2014, 11:32
#3
play
Avand in vedere ca sunt alegeri prezidențiale anul acesta, pot sa fac prinsoare ca o sa aiba gaz subventionat.... o sa sponsorizeze si el cum este obiceiul si se scoate.....
aerrg pe 04 Aprilie 2014, 10:29
#2
de ce...????
pentru el finanteaza toata clasa politica din romania,indiferent de culoarea politica.acum intreb:dna-ul de cine este controlat? gringhici ciuperca...cine? wink
Ilie de la scularie pe 04 Aprilie 2014, 09:43
#1
Sec*rist scirbos
Sec*ristul asta scirbos face joc de glezne sa ia totul moca sau la pret redus. Asa a luat si combinatele chimice, gratis. Sec*ristul asta scirbos vrea sa ia totul gratis si sa nu dea statului nimic in schimb. De ce nu se sesizeaza DNA? Ce interese sunt la mijloc? Cine este implicat?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.