Doi pescari "electricieni": Mutu Cristian Mihai şi Ivana Nicu Dorinel, au fost trimişi în judecată.

03 Aprilie 2014, 00:20 | 2911 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Pescuitul electric, un flagel pentru zona Turnu.

Pescuitul ilegal a produs şi produce pagube uriaşe în fondul piscicol din zona Turnu-Măgurele. Cele mai mari  sunt produse de aşa-numiţii pescari-electricieni. Aceştia, cu ajutorul curentului electric, reuşesc să pescuiască mari cantităţi de peste. Din nefericire, doar unii "peştişori" mai pică, din când în când, în plasa poliţiştilor şi sunt trimişi în judecată. Chiar astăzi, la Judecătoria Turnu, s-a ajuns la un nou termen de judecată în procesul unor indivizi care au braconat prin pescuitul electric.

Judecătoria Turnu a decis ca "în baza art. 346 alin. 2 C. proc. pen. constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 762/P/2013 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele privind pe inculpaţii Ivana Nicu Dorinel trimis în judecată în stare de libertate pentru infracţiunea de pescuit electric, fapta prev.şi ped.de art. 65 alin.1 lit.a din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura cu aplic.art.37 alin.1 lit.a Cod penal 1969 şi Mutu Cristinel Mihai trimis în judecată în stare de libertate pentru infracţiunea de pescuit electric, fapta prev.şi ped.de art.65 alin.1 lit.a din OUG 23/2008 privind pescuitul şi acvacultură, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpaţii Ivana Nicu Dorinel şi Mutu Cristinel Mihai. "

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
macarena pe 10 Aprilie 2014, 18:33
#3
byby
shock
franchestain pe 03 Aprilie 2014, 20:19
#2
pescari electriceni,frate?
unde se face calificarile astea,frate,finca ca ma facu c*rios?Electriceni pescari or pescari electriceni nui tot un d..c,sa ne ierte Dumnezeu? Or e vro meserie noua pesedista?Sa ma lamureasca careva,frate ca c*riozitatea ma maninca rau de tot.Buna seara.
Tinel pe 03 Aprilie 2014, 09:19
#1
Coruptie maxima la Politia de frontiera.
Din cauza nenorocitilor si betivilor de la frontiera fenomenul de braconaj a iesit de sub control.Au tot ce la trebuie,masini,salupe,personal militar,armament in dotare pentru stoparea fenomenului.Numai ca ei prefera complicitatea cu infractorii.Inca putin si vine DND-ul si pe la voi.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.