Firma de confecţii Panorea Textil este executată silit de ANAF pentru datorii de miliarde.

02 Aprilie 2014, 00:07 | 3758 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Ioannis  Kefalidis.

După ce a aruncat cu banii într-un club de fiţe şi a adus cântăreţi cunoscuţi la nivel naţional, iată că Ioannis Kefalidis, administratorul fabricii de confectii Panorea Textil,  are probleme financiare. Vis Club a fost din start o investiţie greşită, însă administratorul Panorea Textil a continuat să bage miliarde deşi clienţii îi numărai pe degete.

Problemele financiare se ţin lanţ de grec pentru că ANAF, ADMINISTRAŢIA JUDEŢEANĂ A FINANŢELOR PUBLICE TELEORMAN, face cunoscut că în ziua de 15 aprilie, anul 2014, orele 10, în localitatea Alexandria Str.Dunării nr.188, se va vinde prin licitaţie publică un bun imobil, proprietate a debitorului SC PANOREA TEXTIL SRL. Imobilul cu nr.cadastral 21596, nr.carte funciară 21596, deţinut în baza contract de vânzare cumpărare nr.5120/14.12.2004, situat în jud.Teleorman, loc.Turnu Măgurele, str.Memoriile 2 Mai, nr.86, compus din: -teren intravilan în suprafaţă măsurată de 10957 mp, diverse construcţii şi materiale de construcţii. Preţul de pornire al licitaţiei pentru imobil este de 826.934 din care teren 604.024 lei (exclusiv TVA*).

Ioannis Kefalidis, pentru a scapa de datorii, a înfiinţat New Panorea Textil la 5 iulie 2012, firma nouă fiind cea care continuă activitatea de confecţii textile. Datoriile au rămas la vechea firmă Panorea Textil ,cea care este executată silit pentru că nu a plătit taxele şi impozitele datorate statului. Nu ştim exact din ce strategii economice au fost acumulate, însă Vis Club este una din cauze. În loc să plătească dările către stat, Ioanis a investit în club iar acum culege roadele.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
asa si . pe 04 Aprilie 2014, 13:06
#1
firma acuma e a unui angajat de la vis bar..
Anafu nu are ce sa ia si astea sunt niste speculatii aiurea...si daca va intereseaza mai culte cautati alte detalii adevarate...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.