Cronica infracţiunilor: 2 accidente de circulaţie la Turnu-Măgurele şi descoperirea autorilor mai multor furturi din cartierul Măgurele!

01 Aprilie 2014, 00:14 | 3213 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Politia.

B. Mirel din Comuna Liţa, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe strada Griviţei din Turnu-Măgurele nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de către F. Marius din Turnu-Măgurele.În urma impactului, P. Constantin, ocupant al autoturismului care a provocat accidentul, a suferit vătămări corporale uşoare, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţişti din Turnu-Măgurele au identificat autorii mai multor infracţiuni de furt şi tentativă de furt comise în dauna lui B. Ilie, R. Ovidiu, F. Adina, C. Aurel şi C. Maria în persoana lui S. A. de 14 ani, S.C. de 13 ani, R.C. de 15 ani şi M.I. de 19 ani, toţi din  Turnu-Măgurele iar bunurile sustrase au fost recuperate şi restituite  părţilor vătmate.

L. Cătălin din municipiul Piteşti, judeţul Argeş în timp ce conducea un autoturism pe strada Griviţei din municipiul Turnu-Măgurele, la intersecţia cu strada Popa Şapcă  nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism care se deplasa regulamentar, intrând în coliziune cu acesta.În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager care se afla în autoturismul care circula regulamentar, D. Mihaela, care a fost transportată la spital unde a rămas internată, dat fiind faptul că aceasta este însărcinată în 32 de săptămâni. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.