Corupţia de la Poliţia de Frontieră Tr. Măgurele a ajuns în instanţă. Inculpaţii aşteaptă cu teamă procesul.

01 Aprilie 2014, 00:10 | 3356 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Politia de Frontiera Teleorman.

Corupţia de la Poliţia de Frontieră Turnu-Măgurele a ajuns în instanţă. Deşi inculpaţii au încercat diverse tertipuri pentru ca procesul sa se prelungească sine die, acest lucru nu s-a întâmplat.Toţi inculpaţii, inclusiv cei 5 angajaţi de la Poliţia de Frontieră, vor fi obligaţi să meargă în instanţa. Deşi acuzatia de corupţie este foarte gravă, deocamdată cei 5 lucrează în continuare la această instituţie şi ne apară, chipurile!, de infractori. Iată decizia de astăzi a instanţei de judecată:
" Respinge ca nefondate cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Biloiu Cristian, Mertoiu Mirel, Neaţu Mihai Daniel, Tănase Geany, Burcea Ilie Cristian, Cristea Daniel Iosif şi Mazilu Andrei, zis Raciu. Constată legalitatea sesizării instanţei prin Rechizitoriul nr.638/P/2013 din 22 ianuarie 2014 emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman. Constată legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală şi dispune începerea judecăţii. Cu drept de a formula contestaţie în termen de 3 zile de către procuror şi de către inculpaţi de la comunicarea încheierii. Dată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică azi, 31 martie 2014. "

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
eu pe 01 Aprilie 2014, 17:13
#3
.
Sa nu imi spuneti ca i-ati urmarit voi si i-ati vazut cum nu mai pot ei asa de teama,sunteti penibili,jurnalisti voi???cu studii facute unde???in cel mai bun caz pe la Spiru la FFsmile)) V-ati GRESIT meseria.
Pescar sportiv pe 01 Aprilie 2014, 12:27
#2
CORUPTIA NU ARE LIMITE?!
Marea majoritate a pescarilor merg la pescuit din motive financiare si sint pensionari.Domnule primar,lasati cetatenii sa mearga la pescuit sportiv.Asta a ramas singurul lor mod de relaxare.OPRITI CONTROALELE LA PESCARII SPORTIVI PE PERIOADA PROHIBITIEI!Nu ei sint cei care distrug pestele,ci cei care pescuiesc cu c*rent.Unul care trece cu barca la c*rent pe Oltisor prinde peste cit toti pescarii sportivi la un loc,timp de un an de zile. Rusine politiei de frontiera!
Mitica pe 01 Aprilie 2014, 11:05
#1
Politia de Frontiera=institutie de trantori si infractori
Singura lor atributie este sa controleze si sa-si bata joc de pescarii care au permise de pescuit.Pentru cei care pescuiesc la c*rent nu exista lege si nu se vrea prinderea si intocmirea de dosare penale.Singurul prins si care cred ca va scapa,este Raciu.Asta pana cand vor cadea niste capete mai mari din politie si proc*ratura.Toate astea se-ntampla din cauza lasitatii si a ignorantei tuturor pescarilor sportivi fata de acesti infractori.De fiecare data cand observam astfel de infractiuni,trebuie sa sunam la 112 pana se descarca telefonul.Toti pescarii cunoastem persoanele care dau la c*rent si chiar pe cei de la politie care sunt complici cu ei,dar nu facem nimic,doar ne vaietam si platim permisele an de an.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.