Se încheie domnia "sultanului" T. Mitroi? Ar fi timpul.

31 Martie 2014, 00:20 | 3510 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liceul Praporgescu merita un director competent.

Unul dintre cei mai longevivi directori de unitate de invatamant din Turnu-Măgurele este Teodor Mitroi. Ca un adevărat sultan, Mitroi s-a înconjurat de "favorite" şi conduce autoritar un  liceu care a devenitt cel mai slab din oraş. Dacă, până acum câţiva ani, despre Liceul Sf. Haralambie se vorbea că este cel de care fugeau până şi elevii de la ţară, liceul condus de Mitroi a devenit acum cel mai amărât din Turnu. Calitatea învăţământului a scăzut considerabil, astfel că absolvenţii de la Praporgescu care iau bacalaureatul se numără pe degetele de la o mâna. E jalnic ce a ajuns fosta pepinieră de muncitori şi ingineri a combinatului chimic turnean.

Teodor Mitroi, puţin agent de securitate şi puţin huligan, are supleţea primei meserii şi vehemenţa celei de-a doua, ceea ce dă un aliaj de real umor. Dacă vi-l  amintiţi pe Boris Sarafoff al lui Caragiale, realizaţi destul de exact personajul. Îl credem pe Mitroi mai inteligent şi mai neserios. De fapt, chiar aşa este, pentru că dumnealui a demonstrat că are două iubiri: banii  şi femeile. Dacă despre prima dragoste se pot spune foarte multe ( de exemplu, Mitroi s-a recăsătorit cu contabila liceului, pentru ca banii să se distribuie în familie!), despre cea de a doua se pot scrie romane. Şi fiecare dintre aceste opere ar trebui să fie interzise minorilor, pentru că ar povesti nişte fapte care ar scandaliza societatea. În sfârşit, nu e scopul nostru să numărăm angajatele liceului Praporgescu ce au trecut prin patul actualului director. Dorim să arătăm dezastrul care a pus stăpânire pe un liceu care nu merită acest lucru. Mitroi a îndepărtat pe toţi cei care puteau să-i ia locul la un moment dat, incojurandu-se de ipochimene precum Dumitrescu, profesor care face de râs meseria de dascăl. De asemenea exemplare are nevoie Mitroi, pentru a demonstra că este un geniu pe lângă indivizii cu care se inconjoara.

Rezulatele de la simularea examenului de bacalaureat au arătat unde se află liceul Praporgescu. Nici măcar un elev, dintre cei peste o sută care au dat examenul, n-a reuşit să ia o medie peste şase. În consecinţă, niciun elev nu ar fi luat bacalaureatul. Ştim că s-a pus problema unei demisii de onoare ( ce onoare să aibă un arivist precum Mitroi?), însă nu credem în aşa ceva. Mitroi nu va pleca decât azvârlit afară pentru rezultatele catastrofale ale elevilor de la liceul pe care-l conduce cu biciul. E timpul ca altcineva să incerce să schimbe ceva în acest liceu, altfel îl aşteaptă desfiinţarea. Vom vedea dacă administraţia locală şi ISJ Teleorman se gândesc la elevi sau doar la politică.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Mehedinti pe 10 Iunie 2014, 20:56
#7
Mitroi...si alti colegi 'eminenti'
...din pacate cazul 'patologic' Mitroi nu este singular...alaturi de el am avut colegi de acceiasi teapa ...si din nefericire tot in invatamant au ajuns..protejati de secretera de partid 'Bombonica' cu 50 de sutimi la media de absolvire au parazitat alte loc*ri v ezi Constanta,Timisoara,Targoviste etc..toti au ajuns in functii nemeritate,au facut necazuri multor colegi din scolile,inspectoratele facultatile pe unde au trecut....oameni fara bun simt,imorali,incompetenti,...nesansa mea sa cunosc astfel de specimene...nimic nu e mai bun pe lume decat sa fi OM..
un stresat suparat pe 02 Aprilie 2014, 18:30
#6
si altii fac la fel
directorii de la scoli si gradinite sa invete sa foloseasca calculatorul daca vor functii nu sunt inlocuiti chiar daca merg in baston);
dascalu pe 02 Aprilie 2014, 14:37
#5
nu este singurul JEG pe care-l ține d-na insp.
Nu este singurul personaj de ultimă speță pe care-l ține în funcție insp.generală.La roșiori.sluga lui Dragnea și pretena lui Duică,,ține,,alte două specimene incredibil de neprofesioniste și de mizerabile în comportament:la Colegiul Saligny unde Breatcoveanu este și tîmpit și imoral și la Lic.1-auto unde un popă denaturat(Popescu)nu înțelege că nu este pe tarlaua lui tac-su.Despre ei ce ne spuneți?
D. PRAPORGESCU pe 01 Aprilie 2014, 19:15
#4
CATASTROFA NUMITA MITROI
Acest "tătăică în călduri",cum îl numea cineva pe Mitroi intr-o mai veche postare,nu are probitatea morală pentru a ocupa funcţia de conducător de unitate,oricare ar fi aceea.Faptul ca s-a înc*rcat cu contabila,părăsindu-şi soţia după mulţi ani de căsnicie,arată clar caracterul lui abject.Din asta,elevii pot înţelege oare,ca acela care le este director nu-şi merită funcţia? Un om bătrân, de aproape 63 de ani,câţi are Mitroi,nu poate fi decât un element neutru în educarea elevilor.Şi rezultatele s-au văzut la simularea pentru bacalaureat.Cine îl ţine în braţe pe acest incapabil, care a dovedit cel mai defectuos management la o unitate de învăţământ ? Răspunsul este simplu : primarul CUCLEA,deoarece MITROI este consilier PSD şi sluga credincioasă a lui DRAGNEA, DE LA INSPECTORATUL ŞCOLAR, GHERGHE VALERIA, AL CAREI SOŢ LUCREAZĂ LA TELDRUM. Cum să mai avem calitate în învăţământ cu asemenea nulităţi ?
profu' pe 01 Aprilie 2014, 18:35
#3
despre Mitroi
Nu fiti copii ! Un nesimtit de teapa lui Mitroi,nu va pleca nici daca-l dai in suturi afara pe usa. Singura solutie, este revolta parintilor si implicarea serioasa a Inspectoratului. Dupa primarul Cuclea,care stie ce-i poate mintea lui Mitroi,puteti astepta mult si bine. Niciodata n-o sa-l dea afara pe consilierul PSD MITROI TEODOR. Sunt foarte multe cadre competente,care stau in umbra acestei uscaciuni.
Doru pe 31 Martie 2014, 19:53
#2
Un obsedat sexual fara performante profesionale
Din pacate,invatamantul este la pamant.Abandonul scolar este in jur de 40% in spatiul rural.In interiorul liceului se fumeaza,se consuma bauturi alcoolice,se face sex.Ce mai urmeaza,si pana cand?
ghita pe 31 Martie 2014, 15:33
#1
nu cred
Nu il schimaba nimeni, ca nu au interes LOL . Si daca vine altul tot 2 % vor lua bacalaureatul.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.