O toaleta publica promisa de Mohanu şi încă nerealizata de urmaşul Cuclea. După blocuri sau în boscheţi, soluţii pentru necesităţile fiziologice.

25 Martie 2014, 00:05 | 2677 vizualizări | 14 comentarii
Car Universal
Toalete ecologice.

În urmă cu mulţi ani, primarul de atunci, actualul senator Mohanu, promitea cu surle şi trâmbiţe o mare realizare, un WC public. Nae a zis că o să monteze toalete ecologice în zona centrală a oraşului. A trecut mult timp iar cei care nu au încotro şi vor să îşi facă nevoile, fiind în zona centrală, se ascund după blocuri sau unde cred că sunt mai feriţi. O toaletă este un semn de civilizaţie însă la noi nici măcar atâta lucru nu avem, ce să vorbim de mai multe şi complexe probleme? WC-ul din parc este deschis doar la sărbători, în rest, are lacătul pus, de parcă ar avea altă utilitate.

Dacă pe fostul sau pe actualul primar i-ar prididi nevoile şi nu ar avea unde să meargă, ce soluţii ar alege? Singurele soluţii sunt după blocuri sau în boscheţi? Turnenii şi locuitorii din împrejurimile oraşului sunt umiliţi în cel mai grosolan mod posibil. În societatea de astăzi nu trebuie pusă în discuţie o asemenea problemă, pentru că demonstrează cât suntem de rămaşi în urmă. Dacă cei de la Primărie nu sunt în stare să realizeze măcar o toaletă, atunci e jale mare în  Turnu. Într-un oraş civilizat, nici nu trebuia să ridicăm o asemenea problema delicată.

Citeşte şi
Comentarii (14) Adaugă comentariu
un taran pe 28 Martie 2014, 19:13
#14
pt. cetatean
Si eu in gura ta.
cetatean pe 28 Martie 2014, 08:33
#13
Pentru "Un taran"
Tarane, am uitat sa iti spun;uneori ma mai c.c si in p...a ma-tii!
Filip Mircea . pe 26 Martie 2014, 17:56
#12
Nu fiti copii !
Toaletele ecologice sunt niste porcarii! Primaria ar trebui sa studieze problema construirii unei toalete normale,cu taxa si cu personal de deservire,iar vanzatorii de la tarabe sa aiba acces fara plata in baza unei legitimatii ( intrucat pentru tonete se plateste deja chirie) .UN PRIETEN AL CARUI CALCULATOR IL FOLOSESC IMI SPUNE CA TOATE CHIOSCURILE SA FIE DOTATE CU TUCALE !(nu-l injurati glumeste -face haz de necaz!)
unul pe 25 Martie 2014, 20:18
#11
ceteteanului de la nr. 1
Asa faci tu,cand te trece treaba aia? Mergi la restaurant? Nu zau ! Vezi sa nu numeresti la femei. Dar ai grija,sa si mananci dupa aia, ca la restaurant se mai poate servi si masa. Sunt c*rios cam cat ar valora nota de plata la tine.
un taran pe 25 Martie 2014, 19:58
#10
pentru cetatean
Cetatene,zilele astea am ceva treaba pe la oras.Daca ma trece "nevoia" si nu am closet,poti sa-mi dai numarul tau de telefon? Te-as cauta,sa ma piş pe tine.
gogu pe 25 Martie 2014, 19:44
#9
pt cetatean 1
Javra esti tu dobito cule, tu nu valorezi nici macar cat kkt-ul lui Cracea.
c*riosul pe 25 Martie 2014, 19:29
#8
pentru cetatean (nr.1)
Măi scârbă PSD-istă ! Înţeleg că ai ceva cu Crăcea şi cu Duma. Dar ia spune-mi, la Georgică, de unde ştii că o are mica ? Ai avut centimetrul în gură ?
turnean pe 25 Martie 2014, 19:07
#7
pentru cetatean
Mohanu nu avea nevoie de toaleta,pentru ca umbla Ely cu pampersii dupa el,iar dupa miniprimarul Cuclea,umbla Ionela,sau cateii Pruna si Necea, cu olita de noapte.
LEONIDAS pe 25 Martie 2014, 14:18
#6
LAUTI EXEMPLU ALEXANDRIA !
NU wc ecologice astea's mizerii!, ci ca la Alexandria, un wc modernizat &c*rat;,c*ratenie pe strazi, masini de maturat si stropit,pe care zilnic le vezi maturind pe strada si la noi niciodata!!!!!
Eu pe 25 Martie 2014, 13:42
#5
Asta mai lipsea
Pai astea mai lipseau - TOALETELE ECOLOGICE. Tu ai intrat vreodata in toaletele astea ecologice ? Sunt pur si simplu focare de infectie si nu le-as recomanda nimanui.
Nae senatoru pe 25 Martie 2014, 13:30
#4
Hai nu fiti rai
Deocamdata nu avem buget pentru WC pentru ca l-am directionat catre hidrocentrale le de pe Dunare si Olt si Parcul Industrial de la botul calului.Cum vine Liviu Dragnea din China o sa aduca si niste mari investitori specialisti in toalete publice de un milion de euro bucata si se rezolva si treaba mare si treaba mica.Ca deh,la asemenea vremuri numai de astea duceam lipsa.
bla bla pe 25 Martie 2014, 13:22
#3
Pentru un cetatean
Sa ma p.s pe tine si pe rudele tale, bai communist mic smile. Dar daca vrea careva sa se p.se si este din Katanga si pe el il trece in parc? Sa se p.se pe tine. smile
io pe 25 Martie 2014, 10:36
#2
asd
Pentru orice nevoi mari sau mici, recomand cu multa incredere carciuma lu' victor ti**nu sau bucataria acestuia... este acelasi lucru. Na ca ti-am facut si reclama ti**ne.
cetatean pe 25 Martie 2014, 09:53
#1
Tu asa faci?
Autorule,tu asa faci cand ai nevoie sa mergi la toaleta? Tarane...Eu merg la un restaurant, la un prieten sau o ruda care sta aproape.Sunteti ridicoli si meritati luati la suturi cu eba, base si c...a de udrea in frunte ! Numic nu e bun in oras, era mai bine daca era javra de cracea primar/ Ori poate agramatul de Duma? Ori, stai ca am uitat, frumosul si cinstitul si deloc incornoratul georgica(are p...mica)paunescu?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.