Cătălina Ştefănescu şi unii primari din colegiu îşi bat joc de copii. Cel mai bătrân copil din zona noastră are 75 de ani.

24 Martie 2014 | 2395 vizualizări | 6 comentarii
Si ei au fost copii, acum zeci de ani. foto: facebook.
Si ei au fost copii, acum zeci de ani. foto: facebook.

În urmă cu vreo 10 zile, câteva Primarii din zona noastră au organizat o excursie la Palatul Parlamentului. Cei care au participat au fost "copii" cu vârste între 7 şi 77 de ani. Locul pentru o excursie a fost foarte prost ales fiindcă noi nu vedem ce caută copiii într-o clădire aiurită. Sunt atâtea şi atâtea locuri unde ar trebui duşi copiii şi unde le-ar placea, încât ideea "genială" cu Palatul Parlamentului, fosta Casa Poporului, este total idioată. Odată ajunşi la Parlament, copiii au primit o banană, o ciocolată şi un sandwich, iar la sfârşitul excursiei au fost duşi la un fast food, o altă prostie. La fast food s-a mâncat din banii de buzunar. Din fotografiile postate de Cătălina Ştefănescu pe o reţea de socializare se poate observa că în aşa-zisa excursie au fost şi "copii" care au 7 ani peste 70 de ani, aşa scrie Cătălina (Copii din Teleorman in vizita la Palatul Parlamentului). Copiii puţin mai mari sunt repetenţi sau acum au fost daţi la şcoală de părinţii lor? Nu ne mai miră nimic, dacă ţinem cont că în Teleorman se votează şi la ani buni de la deces. Judeţul nostru este ţinutul tuturor posibilităţilor.

Într-una din fotografii este un copil cu mustaţă şi foarte înalt pus în prim-plan încât cei mai mici nu se văd. Ridicol este puţin spus pentru asemenea fotografii. Cine este acest copil uriaş? A mâncat fast-food de este aşa de dezvoltat? Din informaţiile noastre se numeşte Dorel şi ar fi din Liţa. Dorel este elev în clasa întâi şi o are învăţătoare pe doamna Popescu, soţia primarului. Acest Dorel pur şi simplu nu reuşeşte să treacă în clasa a doua. A bătut toate recordurile la anii dumnealui, fiind cel mai în vârstă elev din istoria localităţii. În fotografii sunt mulţi indivizi care încă doar copilăresc şi care nu aveau ce cauta pe acolo. Totul miroase a propagandă pesedistă, însă, din păcate, adevăraţii copii sunt victimele acestei prostii fără margini. Cătălina are figuri asiatice pe haină, aceasta pare să fie în concordanţă cu vizita jupanului în China, pentru că altceva nu ar avea ce să reprezinte. Priviţi cu atenţie fotografiile, pentru că nici nu ştiţi ce pierdeţi. Click aici pentru galeria foto:

Comentarii (6) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 26 Martie 2014, 07:26
#6
@Unul
Ce vrei, e de la tara omul, n-o fi crescut pe asfalt ca matale. Dar daca omul, cu toate greselile de exprimare a spus adevarul? Sau asta te deranjeaza mai mult? Ca a spus adevarul si nu violarea gramaticii limbii romane?
unul pe 25 Martie 2014, 19:36
#5
PENTRU COSTEL PROSTUL
Costele,fir-ar scoala ta a dracu' ! Asa desparti verbul la prezent? Ce inseamna aia : "scrie-ti" ? Analfabetule,cred ca n-ai trecut de clasa a doua,cat trenul....Sau ai fost elev la Mitroi,la D. Praporgescu?
COSTEL pe 25 Martie 2014, 15:03
#4
PENTRU AUTOR
Nu mai dezinformati citiitorii cetatenii din fotografie nu sunt cetateni ai comunei LITA .Scrie-ti si d-voastra lucruri care intereseaza cititorii.
uda pe 24 Martie 2014, 16:33
#3
uda
SUNTETI NISTE MINCINOSI SI NU MAI STITI CE SA SCRIETI ....ARTICOL DE GRADINITA ...ACELE PERSOANE DIN FOTOGRAFIE SUNT TOATE DIN UDA CLOCOCIOV.....SITE DE RAHAT ....
cetatean pe 24 Martie 2014, 08:33
#2
Dorel
Ce nume predestinat, incarcat de adanci semnificatii are primarul celebrei comune Lita! n increzut si un afacerist mai mare rar se vede, dar cum majoritatea litenilor este caracterizata de aceleasi adjective, se poate spune ca isi merita alesul !
Ilie de la scularie pe 24 Martie 2014, 08:21
#1
Tentativa de umor
Constat ca de cind autorii acestor postari au devenit anonimi, s-a dat drumul la penibil. Calitatea unor articole asa zis ironice sunt de toata jena.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.