Paranoia lui Dragnea nu are limite: investiţii de 20 de miliarde de euro de la chinezi. Jupâne, de 5 ani ne "ameninţi" cu chinezii, când naiba vin?

22 Martie 2014, 00:04 | 2209 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Investitorii chinezi ai lui Dragnea au si sosit in Romania.

Liviu Dragnea, vicepremierul şi ministrul Dezvoltării Regionale, se află, din 20 martie, în China. Motivul oficial este să afle stadiul proiectelor aprobate în  noiembrie trecut, când primul ministru chinez a vizitat România. De atunci a curs multa apă pe Olt, însă nici picior de chinez n-a venit în ţară. Dacă nu vine muntele la Mahomed, merge Mahomed la munte, iată dictonul după care s-a lăsat condus Dragnea. Vizita e doar o pierdere de bani publici, pentru că investiţiile chineze merg în locuri propice afacerilor, nu în România. În sfârşit, ne-am bucura dacă s-ar mişca ceva în acest sens, însă suntem imuni la minciunile lui Dragnea.

Acum câţiva ani, Dragnea a înfrăţit Teleormanul cu provincia Anhui, promiţând marea cu sarea. Nu s-a făcut nimic, pentru că un mincinos mai mare ca  Dragnea nu există. Acum, cu ocazia vizitei în China, Dragnea a făcut promisiuni cât pentru trei campanii electorale. E drept că dumnealui nu ştie cât va mai rămâne în postul de ministru, pentru că dosarul penal este foarte stufos. Cine ştie, or veni chinezii şi nu l-or găsi pe mare maestru în chinezării, "excelenţa sa" Liviu Dragnea.

Crede cineva în investiţiile de 20  de miliarde de euro? Dacă sunt şi din aceştia, trebuie să se pregătească de o mare dezamăgire: singurele investiţii chineze sunt la Dragonul Roşu, adică marfă ieftină şi, de cele mai multe ori, de calitate proastă. Nu schimbă Dragnea nimic cu această vizită în China, însă mai ia ochii unor creduli. Nu ştim dacă în China au mers şi parlamentarii de Teleorman, Cătălina Ştefănescu şi Nicolae Mohanu, ambii, mari prieteni ai poporului chinez ( şi ai comunismului chinez). E semnificativ că singurele vizite oficiale ale lui Dragnea sunt în China, pentru că în altă parte nu-l bagă nimeni în seamă.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
ixulescu pe 25 Martie 2014, 15:59
#6
pariu !
Eu sunt decis sa fac un pariu cu toti denigratorii lui Dragnea din subsolul acestui articol,ca de data aceasta Dragnea se va tine de cuvint!De fapt pozitia lui in guvern reprezinta unica sansa a orasului si poate si a judetului de a depasi acest dezastru economic!Omul are ambitii mari in politica si sunt convins ca va face ceva si pt orasul care l-a lansat!Faptul ca este in China,spune ceva!China este un gigant care abia asteapta sa patrunda masiv in Europa!
calmul pe 23 Martie 2014, 17:54
#5
furiosului si tuturor cititorilor
Bravo, furiosuleeee ! Esti un inteligent si un realist. Doar prostii mai pot crede in minciunile lui Dragnea.
nebunusatului pe 22 Martie 2014, 18:57
#4
SFAT ...
De ce nu incearca cu ceva bozgori ?
FURIOSUL pe 22 Martie 2014, 15:57
#3
ETERNELE MINCIUNI ALE LUI DRAGNEA
AUZI,MAI,PSTACUL NR.#2,IN CHINA SINT 1.4 MILIARDE DE OAMENI,DAR NUMAI VREO CITEVA ZECI DE MILIOANE TRAIESC CA IN OCCIDENT,IN REST STAU CU CURUL IN SUS SI CU CAPUL IN JOS PE PLANTATIILE DE OREZ PE UN SALARIU DE 20-25 $/LUNA.NU AU NICI MACAR CAPRE CA PE LA NOI SI NICI APARATE DE RADIO.CINE ARE TV E SMECHER TARE.IN CHINA,DACA FACI CE FAC UNII PE LA NOI(MARE PARTE DINTRE POLITICIENI,POLITISTI,JUDECATORI SI ALTI SLUJBASI AI STATULUI,TE INVITA PE STADION SI TE ASEAZA IN GENUNCHI CU PISTOLUL IN CEAFA.CE URMEAZA,A SPUS-O VADIM SI PE LA NOI?!ASADAR,UNUL CA DRAGNEA DACA TRAIA IN CHINA NU STATEA LA TRIBUNA VIP,CI LA MIJLOCUL TERENULUI.NU MAI PUNETI BOTUL LA GOGORITELE LUI DRAGNEA CA AU TRECUT 20 DE ANI SI SUNTEM DIN CE IN CE MAI SARACI.
P.D.L.-laturi . pe 22 Martie 2014, 11:41
#2
Si c*rnalistul si nebunul satului.
Aveti mare dreptate //inteleptilor//. Ce sa ne inc*rcam noi cu niste amarati de chinezi care sunt departe de noi (in fata noastra,adica) din toate punctele de vedere. In ceea ce priveste comunismul,asa este,dar cu o mica deosebire : comunismul lor este ca al americanilor. Poate greseala guvernului nostru este ca nu aduc la Turnu Magurele unguri sau turci .
nebunusatului pe 22 Martie 2014, 06:30
#1
CHINEZII
Cred ca mai bine ar fi sa tina lacustele departe de noi, pentru ca daca au sa-i aduca,asa cum si pe la altii, ca si lacustele se vor inmulti si tot ce inseamna resursa vor trimite in tara lor . Noi raminem cu plata impozitelor catre sacalii ce ne guverneaza si care au o pofta pantagruelica si de nestavilit .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.