Conducătorii asociaţiilor de locatari din Tr. Măgurele: delapidări, escrocherii, furturi.

18 Martie 2014, 00:04 | 4462 vizualizări | 26 comentarii
Car Universal
Turnu-Magurele.

Corupţia şi furtul sunt  reprezentative pentru  administraţia din Turnu-Măgurele. Asociaţiile de locatari sunt după chipul şi asemănarea celor care conduc oraşul, cunoscut fiind faptul că administratorii sunt oamenii Primăriei. Nu mai este un secret că se fură, însă nu s-a făcut un control serios de zeci de ani.  Administratorii sunt foarte importanţi pentru actuala putere locală,  atât in ce priveste hoţiile ce se pot face la asociaţii, cât şi ca militanţi politici în campaniile electorale în special.  Delapidări, escrocherii, şmecherii, aşa sunt gestionaţi banii turnenilor de către nişte indivizi care sunt lipiţi de scaune.

Sistemul de relaţii din asociaţiile de locatari este acelaşi de ani de zile. Asociaţiile de locatari au devenit o sursă de câştiguri foarte mari pentru mulţi membri de partid. Orice reparaţie aduce bani în buzunarul meseriaşului, administratorului şi firmei care comercializează materialele de care au nevoie în reparaţii. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării, totul este făcut cu dedicaţie. Un caz clasic de furt este acesta: administratorii cumpără o cantitate de material şi facturează o cantitate mai mare, ori cumpără material ieftin fără factură şi fac factură pe un preţ mare la o firma unde au cunoştinţe. Sunt multe oprtunitati de făcut bani peste noapte, mai mult, se fură fără frică, nimeni nu-i verifică, încă.

Citeşte şi
Comentarii (26) Adaugă comentariu
lulu-liliana sect 1 pe 20 Iulie 2014, 21:23
#26
S-a intors lumea cu susul in jos
sotia unui fost pres de asoc care este suspect de furt si care impreuna cu cont si ad teh in urma auditului s-a constatat ca au sustras o mare suma de bani din contul asoc si au dosar trimis catre parchet poate fi membru in noul comitetdar ca pres poate fi un prop care nu locuieste in bloc dar in apart are firma cu 10 angajati si care a spus sa nu-l tratam ca pres ci ca meneger si a mai cerut sa se faca o evaluare a membrilor ca sa vada citi tin cu el si citi nu vrea procen la vot in sedinte. question
sika as10 pe 16 Aprilie 2014, 06:55
#25
eu nu fur doar iau
nu am furat niik niciodata de la asociatie.doar am imprumutat ce am avut nevoie adik bani.sa nu ma injurati ca sunt cu partidul ca doar asa am putut supravietui eu si fiul meu de pe spatele vostru.v-a doresc sarbatori fericite si sa mai cotizati in continuare la asociatie.multumesc
Costin Negulescu. pe 01 Aprilie 2014, 17:51
#24
Pentru A.P. 19.
Bai //postatorule// idiot, se vede ca esti analfabetul de sorin duma, nu stii sa citesti,nu raspunzi la intrebari,dar insulti ca un animal incoltit. EU NU AM INTREBAT DE CE ARE LIVIU NEAGU MAI MULTE APARTAMENTE, CI AM SPUS CA LE-A INCHIRIAT FARA FORME LEGALE- NU A INREGISTRAT CONTRACTELE LA ADMINISTRATIA FINANCIARA-CA LOCUIND LA CURTE NU ARE DREPTUL SA FIE IN COMITATUL A.P., LA FEL CA FIIND CONSILIER IAR NU ARE DREPTUL,ETC. PE SORIN DUMA L-AM INTREBAT DE CE A FOST DAT AFARA DE LA COMBINAT SI CINE L-A DAT(director M.E.A. Nitu Gheorghe), ce facea la Primarie si cum l-a angajat Mohanu, cum il pupa-n fund pe Mohanu,etc. Ca fura branza lui socru-sau este explicabil,fiind debil ii era foame!
mihai pe 26 Martie 2014, 07:48
#23
pt binevoitoru
Pt a fi verificata situatia financiara a asociatiei dvs faceti o cerere in care solicitati un audit financiar la asociatia dvs. este suficienta semnatura unui singur locatar dar daca sunteti mai multi este si mai bine. depuneti cererea la registratura primariei si se rezolva.
Juristul pe 26 Martie 2014, 06:57
#22
pentru Argentina Radulescu
Ce cauta consilierul Belu Fane, in comitetul asociatiei ? Nu este incompatibil? Sau pe ala l-ai lasat ca va pupati in bot ? Argentino, Argentino.......Nu cumva ati facut multe impreuna ?
Jeni pe 25 Martie 2014, 20:12
#21
pentru nr. 20
Analfabetule,mai pune mana pe gramatica ! Usa asociatiei nu s-a spart asa cum minti tu, pentru a o apara pe hoata de Argentina. Acolo s-a format o comisie,au participat membrii comitetului,locatari,totul a fost legal. Referitor la doamna Neg,iti spun ca este mult mai capabila si mai competenta decat Argentina. Este o contabila priceputa,care nu a avut niciodata probleme. Ceea ce scrii,sunt niste minciuni,provocate de durerea ta,ca s-a sfarsit domnia Argentinei la Asociatia nr. 19. Daca vrei date concrete,pe care desigur le cunosti, Argentinei i s-a desfacut contractul de munca,urmand a fi anchetata de organele competente. Se pare ca frauda este mult mai mare. Cercetarile continua. Tu faci cumva parte din familie ?
ASOCIATIA 19 pe 25 Martie 2014, 00:25
#20
ADEVARUL
SOAMNA PETRUTA NEG SPUNE CLAR DE S-A FURAT NU MAI BATE CIMPI . AI FURAT DUMNEATA CU CEI CARE A-TI SPART USA ASOCIATIEI SI ATI SUSTRAS DOCUMENTELE CREZI CA ASOCIATIA DE PROPRIETARI SE CONDUCE CA BETONIERA LUI LIVIU NEAGU SAU ASOCIATIA AGRICOLA PE CARE AI MATRASITO
Asociatia 19 pe 24 Martie 2014, 16:08
#19
tot pentru Costin Negulescu
Oricât ai vrea sa ascunzi, se vede şi din avion că de fapt,tu ai ceva cu Neagu şi cu Duma. Bănuiesc că eşti din gaşca hoaţei dovedite pe nume Rădulescu Argentina şi din acest motiv îndrugi minciuni despre cei doi. Acum,când adevărul a ieşit la suprafaţa şi toti locatarii asociaţiei nr. 19 au văzut cum au fost înşelaţi de Radulescu Argentina,apari şi tu ca prostul,încercând să aperi hoţii. Dar nu prea mai ţine. Hoţia a fost dovedită,iar proprietarii nu mai acceptă sa fie înşelaţi. Din prostia ta,mai reiese faptul că te roade invidia. De ce nu-ţi mai iei şi tu un apartament, ca să fii pe picior de egalitate cu Liviu Neagu ? Nu scrie niciunde că nu poţi avea mai multe proprietăţi. Poţi înşira de acum câte minciuni vrei, pentru că,de fapt,ceea ce era de demonstrat,s-a demonstrat : Argentina Radulescu a bagat cam mult mana in resursele asociatiei.Hotie pe fata si pe ......demonstrate.
observator pe 24 Martie 2014, 13:10
#18
lui Costin Negulescu
Ha,ha,ha....... Esti de-a dreptul penibil,daca nu chiar ridicol! Auzi vorba : a fost prins cand fura branza. Pai cred ca nu prea avea ce sa manance amanta. Sau i-o fi placut foarte mult branza. Esti caraghios rau de tot. Parol ! Iti place si tie cumva branza? Sau, mai degraba paharelul ? Si Neagu,ce daca sta la c*rte? Nu are voie sa detina si apartament ? Ai ceva cu cei doi si se vede clar acest lucru. Daca nu-ti convine, du-te in.......... Argentina !
Costim Negulescu. pe 23 Martie 2014, 17:39
#17
Pentru A.P. 19.
Uite ca nu-l mai jignesc pe sensibilul de sorin anton duma ! Iar daca tu asociatio ( chiar toti cei care locuiesc in apartamentele pastorite de aceasta?????) te transformasi in avocatul lui te rog sa raspunzi la cateva intrebari:- sorin duma de ce a fost gonit de fostul lui socru care l-a prins cand ii fura branza pe care i-o ducea amantei: -de la sectia uree 1 de la combinat de ce a fost dat afara? :-inainte la ce intreprindere a mai lucrat si de ce a fost dat afara? :-la Primarie cine l-a angajat si ce lucruri importante facea acolo?:- liviu neagu locuieste la c*rte langa Policlinica . Atunci de ce se ocupa de asociate, pentru ca are doua apartamente pe care le-a inchiriat,iar la Administratia financiara nu le-a declarat pentru a plati impozit? - el si duma au fost in comitetul asociatiei? Fiind si consilieri locali nu aveau dreptul!! PE DE ALTA PARTE SI IN ARTICOL SI IN CEEA CE SCRIETI VOI SUNT MINCIUNI SFRUNTATE!!
Asociatia 19 pe 23 Martie 2014, 08:20
#16
tot pentru Costin Negulescu
Esti idiot inc*rabil ! O tii una si buna cu Sorin Duma. Orice se scrie pe acest site,tu crezi ca este "opera" lui. Inteleg ca ti-ai luat-o peste bot de la el,dar nici chiar asa,sa ne intoxici cu tampeniile tale....
Costin Negulescu. pe 22 Martie 2014, 11:51
#15
pentru#14
Esti cretin irecuperabil !! Pai n-oi fi vrand sa vina toti cei care locuiesc la bloc*rile din alte asociatii sa citeasca ce-ati afisat voi!! Acum m-ai convins ca esti sorin anton duma : numai unul ca el este atat de redus mintal de nu pricepe .Domnule Primar,va rog dispuneti ca dna Petrescu Corina sa publice pe acest site ESENTIALUL DIN PROCESUL VERBAL INTOCMIT.
Asociatia 19 pe 22 Martie 2014, 10:24
#14
tot pentru Costin Negulescu
Raportul de audit si concluziile rezultate in urma controlului la Asociatia de proprietari nr. 19,unde administrator era Radulescu Argentina,au fost facute publice de catre comitet si afisate in fiecare scara de bloc,pentru ca proprietarii sa afle modul in care au fost furati.Daca nu stii despre ce este vorba,sau faci pe prostul,stai in banca ta ! A fost o transparenta totala,motiv pentru care tuturor membrilor asociatiei nr. 19,li s-a aratat procesul verbal incheiat de catre auditorul primariei,Petrescu Corina.Acolo se specifica foarte clar,ca s-au facut inregistrari eronate,au fost incarcate facturile cu sume pentru reparatii care nu s-au facut niciodata,iar actul de control specifica numarul chitantelor,al intrarilor si depunerilor masluite de catre Radulescu Argentina.Iar tu, prostule,daca nu esti pe problema,stai in usa pravaliei,ca mai vezi trecand pe unul,altul....Poate te baga si pe tine cineva in seama.Daca nu,baga-te singur.Sau vrei sa te bag eu in....aia a ma-tii ?
Costin Negulescu. pe 22 Martie 2014, 07:10
#13
Pentru #12.
Nu cred ca am jignit pe nimeni prin ceea ce am scris,ASA CA TU ESTI UN ANALFABET TICALOS ! DACA NU PRICEPI,STAI IN P...A MATII IN BANCA TA! CA SA FIU CLAR : PE DOMNII INGINERI LIVIU NEAGU SI SORIN DUMA II ROG,IN MOD RESPECTUOS, IN CALITATEA DE CONSILIERI CE-O AU, SA PUBLICE PE SCURT CONCLUZIILE ANCHETEI LA A.P.19 SI DACA SUNT ALARMANTE SA CEARA COMPARIMENTULUI AUDIT SA EXTINDA CONTROALELE PENTRU CA ESTE DE PRESUPUS CA FENOMENUL INFRACTIONAL ESTE EXTINS . ACEST LUCRU TREBUIE FACUT SI DE POLITIE CARE ARE DREPT DE CONTROL .
asociatia nr. 19 pe 21 Martie 2014, 11:43
#12
pentru Costin Negulescu
Ai bifat de doua ori la capitolul prostie, pentru ca :

- Duma Si Neagu nu mai fac parte din conducerea asociatiei,deci esti prost informat

- cei care ti-au spus asta, si-au batut joc de tine,pentru ca te-au luat de prost,ceea ce se pare ca si esti.

La asociatia nr. 19, administratora Argentina Radulescu,a fost verificata de auditul primariei si au iesit la iveala fraudele,consemnate in raportul de control, care este public, inregistrat la Primaria Turnu Magurele,semnat de auditorul Petresu Corina,contrasemnat de primarul Cuclea,iar pentru cine doreste,se poate scana si pus pe acest site.
groparul pe 19 Martie 2014, 20:58
#11
groapa
cine sa conduca asociatia, unul care a incarcat sifoane precum Pirvu Florian SAU UNA CA PETRUTA NEG care asustras dischetele cu programe de la asociatia agricola de la CRNGU a lui CAPATINA, cei care au spart usa asociatiei si au preluat cu japca gestiunea,dirijati din umbra de vestitul consilier local si a tot cunoscator,dar prost ca o basina, NIMENI ALTUL DECIT LIVIU NEAGU
Costim Negulescu. pe 19 Martie 2014, 07:05
#10
Propunere realista .
Vad ca cineva posteaza sub numele de Duma (o fi Sorin?). Dupa cate stiu,atat Sorin Duma,cat si Liviu Neagu sunt in Comitetul executiv al unei asociatii de proprietari, fiind si consilieri locali . Ori,conform legii, asociatiile de proprietari sunt indrumate si controlate de catre Consiliul local. Atunci se impune intrebarea : de ce cei doi,impreuna cu alti consilier care stau la bloc SI AR TREBUI SA CUNOASCA BINE JAFUL DIN A.P. NU INTREPRIND NIMIC PENTRU A DESFIINTA MAFIA ?? ACUM NU SE MAI POATE DA VINA NUMAI PE PRIMAR,ARE SI EL O BUNA PARTE DIN VINA,DAR NU PE CEA MAI MARE!! IAR BASMUL CA AQDMINISTRATORII SI MEMBRII BIROURILOR EXECUTIV SUNT NUMITI DE P.S.D. ESTE O FANTEZIE IDIOATA !!
mandatar pe 19 Martie 2014, 01:22
#9
ion
La parnaie cu ei !!! cheese
binevoitoru pe 19 Martie 2014, 00:51
#8
cine poate verifica?
cine poate verifica chitantele si materialele care se cumpara la asociatie?la asociatia nr 7 din catanga sa furat la greu de toti si nu am unde sa depun plangere pentru verificarea costurilor enorme care se pun la reparatii si cheltuieli comune se depaseste orice imaginatie cu preturile .salariile la toti conducatori prea mari si la sedinta nu vine nimeni,asa ca raman tot astia

sau se schimba antre ei

si astia care pe bune neau furat cum ai dau an judecata?
unitescu pe 18 Martie 2014, 22:23
#7
Asociatii NOI de proprietari
Legea da voie proprietarilor sa se asocieze dupa cum vor ei. Nu pot sa inteleg de ce in Turnu Magurele oamenii stau in asociatii de zeci de bloc*ri, cand se pot constitui asociatii la nivelul fiecarui bloc. In orasele mari la bloc*rile cu mai multe scari s-au constituit asociatii chiar pe fiecare scara in parte. Este adevarat ca multi oameni nu stiu despre posibilitatea asta iar pe altii nici nu-i intereseaza, insa asta este solutia pentru o mai buna gestionare a proprietatii comune si a banilor proprietarilor. Este putina alergatura cu intocmirea actelor si separarea de vechea asociatie, costurile sunt minime dar dupa aceea totul devine mai usor, mai transparent si mai ieftin.
mirela pe 18 Martie 2014, 12:04
#6
adevarat articolul dar vag
De data aceasta dlor de la turnucustiri aveti dreptate, exemple concrete sunt dl Zlatan si dl Mocanu care pastoresc asociatii de 10-15 ani cel putin, dl Ciortan care este administrator de 8-10 ani la G1 si G2 iar bloc*rile au ajuns foarte aproape de ghetourile din Ferentari. Este adevarat ca si noi locatarii suntem de vina, trebuie totusi spus ca se acopera unul pe celalalt cu cenzorii si comitetul de bloc. cred ca primaria si nu in ultimul rand politia trebuie sa verifice foarte serios qctivitatea acestor domni.
eu pe 18 Martie 2014, 11:32
#5
De acord cu Stefanescu!
La ce mai sunt utile asociatiile de proprietari? question

Oricum administratorul nu face totul de capul lui, exista comitetul executiv si cenzorul, presedintele asociatiei, care supravegheaza activitatea administratorului.
Stefanescu pe 18 Martie 2014, 10:45
#4
Desfintarea asociatiilor de locatari
Ne iau banii degeaba.Sint unele asociatii care incaseaza numai bani pentru femeia de serviciu,in schimb si-au facut salarii de 1.000-1.200 de lei.Nu mai avem nevoie de serviciile lor.Administratiile de locatari nu sint altceva decit reminiscente comuniste.Daca astazi sintem cu totii proprietari,cum sa-mi reprezinte unul mie interesele cind nici nu sta cu mine pe scara sau in bloc?
ion pe 18 Martie 2014, 09:35
#3
adevarat!
Este adevarat, presedintii de asociatii de locatari sunt agenti electorali activi si nu reprezinta interesele locatarilor. Nemaiavand apa calda si caldura de unii dintre ei ne putem lipsi.
duma pe 18 Martie 2014, 08:22
#2
petruta
DE CE NU SPUI AUTORULE CA ADMINISTRATORUL ESTE COORDONAT SI VERIFICAT DE COMITETUL ASOCIATIEI CARE ESTE FORMAT NUMAI DIN ANALFABETI SI INCOMPETENTI CARE PE DEASUPRA SUNT SI CONSILIERI AI PRIMARIEI
Costim Negulescu. pe 18 Martie 2014, 06:43
#1
Asa da -dar destul de vag.
TREBUIESC DATE CATEVA EXEMPLE ! IN SITUATIA ACTUALA ASOCIATIILE DE PROPRIETARI TREBUIESC DESFINTATE . INTR-ADEVAR SE FURA MASIV IAR COMPARIMENTUL DE AUDIT DIN PRIMARIE NU POATE SA FACA CONTROALE SERIOASE. TREBUIE INSA SA RECUNOASTEM CA NU PRIMARIA SAU VREUN PARTID AU NUMIT COMITETELE EXECUTIVE SI ADMINISTRATORII .NOI LOCATARII SUNTEM VINOVATI CA NU NE DUCEM LA ADUNARILE GENERALE SI LE DAM POSIBILITATEA LA HOTI SA SE ALEAGA INTRE EI !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.