Tragedie: un muncitor de la Ferma Dona a decedat la spital la câteva zile după ce a avut un accident de muncă.

16 Martie 2014, 00:06 | 4299 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Baloti

Un accident de muncă, produs acum câteva zile la Ferma Dona din Segarcea Deal, a provocat moartea unui muncitor.  Lipsa celor mai elementare norme de protecţia muncii au făcut ca un bărbat să-şi piardă viaţa într-un accident groaznic. Petre Nedelcu, în vârstă de 47 de ani, de loc din comuna Ciuperceni, cu domiciliul în Turnu-Măgurele, a lucrat  la Ferma Dona, societate care aparţine, prin interpuşi, vicepremierului Liviu Dragnea. P. Nedelcu lucra, împreună cu alţi muncitori, lângă o şiră de baloţi de iarba. In timpul manipularii unul dintre uriaşii baloţi a căzut peste el şi l-a accidentat grav la coloana vertebrală.

După incident, la faţa locului a fost chemată o ambulanţă SMURD care l-a preluat pe muncitor şi l-a transportat, în cele din urmă, la Spitalul de Urgenţă din Bucureşti. Deşi medicii au făcut eforturi deosebite pentru a-i salva viaţa, chiar cu riscul ca muncitorul să rămână paralizat, nu au reuşit. P.Nedelcu a decedat sambata dimineata la Bucureşti. Surse apropiate familiei au menţionat că P.Nedelcu era căsătorit, având doi copii. Soţia era şomeră, astfel că singurul venit era cel adus de bărbat. Credem că e de datoria ITM Teleorman să organizeze mai multe inspecţii la această unitate economică, având în  vedere că s-au mai produs alte accidente mortale în ultimii ani.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
ANNA pe 21 Martie 2014, 20:09
#4
deCE
downer
Gogu pe 18 Martie 2014, 13:23
#3
informatii necorespunzatoare
Municitorul nu era de la Dona,apartinea de alta firma.
un oarecare pe 16 Martie 2014, 16:52
#2
un fel de raspuns
Cei care critica felul in care angajatii firmelor patronate de baronii locali isi fac datoria poate vor intelege mai multe acum,dupa aceasta drama. Dumnezeu sa-l odihneasca,si pe noi sa ne lumineze.
gogu pe 16 Martie 2014, 09:42
#1
controale
Care de la ITM sa faca control acolo sau la alte firme ale jupanului. Nu uitati ca jupanu a pus pe functii conducatorii de la ITM si alte structuri cu atributii de control in judet.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.