S-a întors Mădălin Ionita la fotbal. V.Saelele trebuie să scape, FC Traian trebuie să retrogradeze. Măgării...politice în fotbalul judeţean.

08 Martie 2014, 23:30 | 3409 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
FC Traian trebuie sa retrogradeze, decizia politica a mai marilor judetului.

Liga a IV-a la fotbal este un campionat fără prea mari veleităţi şi fără meciuri spectaculoase, însă pasiunile sunt, uneori, duse pana la extrem. Toate bune şi frumoase, dacă nu s-ar implica politicul până şi în acest domeniu. Dacă promovarea este o dispută între echipele din localitatile urbane ale judetului, adică între Videle, Roşiori şi Alexandria, aşa cum era şi normal, la retrogradare lupta este mult mai ascuţită şi, din păcate, incorectă. Echipa care a devenit o sperietoare pentru celelalte competitoare este Vointa Saelele, formaţie care este antrenată de G.Cârjan, primarul localităţii. Saelele a avut un parcurs foarte slab până acum, însă, în ultimele etape, a reuşit rezultate care au dat prilejul la tot felul de discuţii.

Din sursele noastre, Mădălin Ionita, fostul şofer al lui L.Dragnea, s-a certat cu G.Cârjan şi a lipsit de lângă formaţia din localitatea sa natală. Iată că, după un timp, a revenit lângă Carjan şi Saelele urcă în clasament. Etapa trecută, la Saelele, Unirea Ţigăneşti, o formaţie foarte bună, a făcut tot ce a putut pentru a pierde. Din păcate pentru  cei din Saelele, echipa e atât de slabă, încât nu au reuşit să înscrie vreun gol. Atunci s-a apelat la ultima soluţie, un autogol, înscris de portarul din Ţigăneşti. Sâmbătă, 8 martie, s-a desfăşurat un alt meci cu cântec, la Olteni. Formaţia gazdă, mult superioară, a câştigat cu 3-1. Bun, care-i problema? o să întrebaţi. Simplu, a fost 3-1 pentru Olteni, însă se va omologa 3-0 pentru Saelele. De ce? Pentru că, în conformitate cu regulamentul ligii a IV-a, echipele trebuie să folosească pe tot parcursul celor 90 de minute cel puţin 2 jucători sub 21 de ani.  VN Olteni  a început jocul cu trei jucători sub 21 de ani, însă l-a terminat cu unul singur. Greşeală, vor spune cei din Olteni. Aiurea! O echipă cu atâţia conducători, precum cea din Olteni, nu putea să facă aşa ceva.

FC Traian şi Tineretul Suhaia sunt cele două echipe care trebuie să retrogradeze. Culmea, ambele sunt conduse de membri PDL. La Suhaia, Cristi Barbu este primarul care nu le dă pace pesediştilor lui Dragnea, astfel că echipa de fotbal este victimă sigură. FC Traian are o altă poveste. Echipa, susţinută material de preşedintele PDL Tr. Magurele, Claudiu Crăcea, are valoare, însă arbitrii sunt cu toată fiinţa împotriva ei. Astfel, tot sâmbătă, FC Traian a fost învinsă, scor 2-1, de Ajax Botoroaga, golul victoriei fiind înscris, după un offside clar, în minutul 94. E păcat că tinerii jucători din Traian sunt furaţi de  nişte indivizi care îndeplinesc ordine politice. Etapa trecută, la Traian, Udinese Uda Clocociov, echipa lui Paţică, a fost ajutată de toată lumea să obţină un egal. Cu asemenea arbitraje, ce să mai spună cei din Traian? Domnul C. Crăcea, finanţatorul formaţiei, s-a declarat profund dezamăgit de bătaia de joc la care sunt supuşi jucătorii din Traian. "Politică, politică, dar să lăsăm ca meciurile să se dispute pe terenul de joc, nu în culise. Sperăm ca în etapele următoare FC Traian să fie lăsată să joace fotbal, nu să fie furată ca-n codru." Păcat de fotbalul teleormănean, pentru că indivizi ca Mădălin Ionita sau G.Cârjan îl murdăresc. Lăsaţi fotbalul în pace, aţi furat aproape totul, măcar această bucurie o merită teleormănenii!

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
amator pe 14 Martie 2014, 23:01
#12
cautati acul in carul cu fan
soferu nu merge pt fotbal vor veni multi bani pt alegeri si asociatiile ssportive sunt o vaca de muls
stan pe 14 Martie 2014, 02:08
#11
traian
Cine nu va lasa sa jucati fotbal pe voi,neputinta ? La cum joaca fotbal taraianu acum nici pe aia de la ansamblul Burnasul nu poate sa i bata.auzi la cracea asta ca sant furati de albitri, pai tu pe cine ai furat de ai facut parc de panouri fotovoltaice la iesire din turnu, pe noi nu ?
sandu pe 14 Martie 2014, 01:55
#10
sarbatoare
Daca este adevarat ce scrieti voi ca sa intors madalin la echipa fiti siguri ca se incepe reconstructia acestei echipe . Am fost presedinte la echipa prima goard din alexandria si am castigat cupa teleorman la Saelele acasa,dupa festivitate a venit la mine si ma felicitat. Era negru de suparare desi el este blond .a jurat in fata mea ca va face echipa si va castiga campionatu .a castigat campionatul si 2 cupe teleorman consecutiv .felicitari mada daca te ai intors acasa
codrin pe 12 Martie 2014, 06:42
#9
umilinta
Din cate stiu eu ca sunt din Traianu,aceasta comuna are primar PSD, ce are madalin cu primarul lor ? Si mai este ceva acolo la echipa daca nu stiti,este condusa de un unflat care se numeste Sandu Cornea limbistul lui Cracea,unde a fost Cracea asta pana acum de la alegeri de nu a mai trecut pe la echipa . Frica de ciocoi aaaa
costi pe 12 Martie 2014, 06:30
#8
neputinciosi
Cred ca vorbiti in necunostinta de cauza . Sigur nu stiti ce inseamna fotbal, mai oameni buni cand era acest Madalin la echipa de la Saelele pe unde jucau la nivel de judet erau respectati la ce lot aveau, Acest,,analfabet-- numit de voi a castigat un campionat 2 cupe Teleorman si echipa se clasa anual pe podium . Verificati si o sa va convingeti. Felicitari daca sa intors la echipa! Al cunosc personal si se anunta prima candidata la primul loc anul viitor
coco pe 11 Martie 2014, 23:10
#7
bla bla bla
Un castig daca sa intors la echipa madalin, sa faca echipa mai buna decat acum, o sa vedem si noi meciul traian _ saelele si sa te mai vad pe tine dlsandu cornea pe unde mai scrii ca te au furat albitri .esti penibil ca seful tau cracea
anonim pe 11 Martie 2014, 23:05
#6
Rusine Turnu cu Stiri
Rusine voua celor de la "turnu cu stiri".Daca tot sunteti dezamagiti de asemenea "indivizi",de ce nu va apucati voi sa investiti in fotbal?Cat timp a fost acest Madalin Ionita "manager" a reusit multe cu echipa respectiva,ba chiar a fost adus la Saelele Alexandru Tudor,pe langa multe altele pe care le-a facut(campionate castigate,cupe castigate,etc).Pe cand voi sunteti niste pupinc*risti.Foc nu mai luati si voi odata?
Simkara pe 11 Martie 2014, 18:19
#5
nnnnn
Cum poti spune de echipa din olteni ca a fost mult peste????Ai fost la meci ???iti spuun ceva :Jucatorii mai aveau putin si se luau la bataie pe teren....E gresela lor...Rusine
UNU CARE NU MAI STA IN TURNU pe 10 Martie 2014, 23:44
#4
PATATII
bv lui se foloseste de prostii pe care ii are la mana si pe care ia ajutat lea dat ore ca profesori IA SCAPAT PE ALTI DE LA PUSCARIE ETC
Un catatean pe 09 Martie 2014, 19:00
#3
Madalin la puscarie
Madalin Ionita la alegeri este implicat in cumpararea de voturi .In restul timpului se ocupa cu braconajul cu ogari in zona Saele.Locul lui este la PUSCARIE.
Microbistul pe 09 Martie 2014, 10:10
#2
Totul e murdarit in Teleorman
Toate cele relatate de voi se petrec sub obladuirea unui om de paie - dl. Prodan - presedintele AJFTeleorman. Poate un memoriu la noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal ar demara un control la asociatia mai sus amintita.
Mijlocasul la inchidere pe 09 Martie 2014, 01:09
#1
Madalin,sofer/antrenor?!
Ce asteptari sa aveti de la un analfabet cu pretentii de boier?Face si el ce a vazut la stapanul lui penal,masluieste intr-un mod smecheresc,inseala,prosteste oamenii,intr-un cuvant,fura.Astia sunt stapanii zilelor noastre.Va plac?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.