Alcoolemia la volan, o problemă majoră. Poliţia Rutieră Tr. Măgurele a depistat 2 şoferi cu alcoolemie de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

25 Februarie 2014, 00:04 | 3096 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Alcooltestul a fost picat de doi soferi.

Alcoolemia la volan este una dintre cauzele principale ale accidentelor rutiere. Din această cauză, poliţiştii rutieri turneni au organizat o acţiune cu scopul de a verifica şoferii care au consumat băuturi alcoolice. Doi şoferi au fost depistaţi băuţi, astfel că le-a fost reţinut permisul pentru 90 de zile.

Iată comunicatul IPJ Teleorman, referitor la acţiunea poliţiştilor turneni:  M. Marius de 27 de ani din Comuna Liţa, judeţul Teleorman a fost depistat pe strada Oltului din  Turnu-Măgurele în timp ce conducea un autoturism cu toate că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest  a indicat o alcoolemie de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat, în acest sens fiindu-i recoltate probe de sânge la spital.În cauză a fost întocmit dosar penal.

Poliţiştii din  Turnu-Măgurele l-au surprins pe strada Oltului din localitate pe I. Nicolae în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.Conducătorului auto i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
faneX pe 25 Februarie 2014, 18:43
#2
pentru unu oarecare
PIPERUS din cartieru Grenoble
unu oarecare pe 25 Februarie 2014, 12:29
#1
care m marius ?
Spuneti-i numele complet, sa ne ferim si noi de el .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.