După-amiază de câini: gaşca pesedistă s-a întâlnit la Primărie. Cuclea şi Simionescu, maeştrii de ceremonii.

11 Februarie 2014, 00:06 | 2179 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu-Magurele.

Titlul articolului este o parafrază după titlul celebrului film al lui S.Lumet, în care Al Pacino, în rolul unui gangster care jefuieşte o bancă, face un rol extraordinar. La Primăria turneană s-au întâlnit, tot într-o după-amiază, nişte "gangsteri" ai oraşului, cei care conduc această zonă de ani şi ani. Dacă Al Pacino ia ostateci câţiva clienţi ai unei bănci, gaşca pesedistă de care vorbim a luat ostateci toţi turnenii. Luni după-amiază, într-o sala a Primăriei Turnu-Măgurele, s-au întâlnit câţiva dintre grangurii pesedişti din oraş. Gasca pesedistă a avut ce să îşi spună, mai ales că la întâlnire au particpat şi "corifeii" din combinatul chimic, cei care, în loc să apere drepturile salariaţilor, sunt trup şi suflet cu conducerea. La întâlnire au participat, printre alţii, deputatul Adi Simionescu (o, Doamne, cine ne reprezintă în Parlament!), primarul D.Cuclea, "duetul" Donau Chem, Petculescu-Mihalcea, şeful Apa Serv, G.Voinila, şi fraţii Cone.

La sedinta, pe lângă problemele politice actuale, de genul noii formaţiuni politice numite USD, probabil că s-a mai discutat şi despre amante. Cuclea putea să le dea lecţii unora dintre cei prezenţi. Mihalcea ar trebui să ia notiţe, pentru că el, ditamai seful, umbla după fetişcane de la ambalare şi astea îi cam dau cu tifla. Simionescu, deputat de Teleorman, ar fi trebuit să fie în Parlament, că s-a deschis sesiunea şi de aceea primeşte câteva mii de euro lunar de la contribuabilul român. Îl doare undeva pe Simionescu de legi şi ordonanţe, pe el îl interesează cum să mai dea un tun sau să mai câştige câteva contracte cu Primării din judeţ. Apropo de Donau Chem, oare cum mai pot să dea ochi cu muncitorii de acolo javrele Petculescu şi Mihalcea? Nu sunteţi, băi, mamelucilor, la putere, de ce va bateţi joc de muncitorii de acolo? Întâlnirea a durat câteva ore bune, semn că s-a discutat destul de multe probleme. Evident că s-a vorbit şi despre campaniile electorale viitoare, europarlamentare şi prezidenţiale, mai ales că Dragnea este şeful pe ţară.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
B.S. pe 12 Februarie 2014, 10:57
#9
Mai,Ponda,Ponta sau Panda,
...nu trebuie sa fii PDL-ist ca sa poti observa ce dezastru a facut USL in tara asta.Orice cetatean fara apartenenta la vreun partid politic simte si vede pe propria-i piele bunastarea si prosperitatea data de acesti penali.Taxe noi si multe(aprox.35),scumpiri la alimente,combustibili,utilitati si multe altele.Paine si circ,doar ca painea e pe bani si circul e gratis.
ww pe 11 Februarie 2014, 20:12
#8
saracie
mai lasai pe astia mai scrie de cei din combinat ca de aici depinde orasu si iara repeta aceeasi problema cu banii nu are a declarat agariciu de director ca alt ceva nu este nare c*raj sa spuna lui ti**nu de niculae ca pierde scaunu sa duca acasa dal in p**a noastra de pensionar coclit ca moare de sefie trebuie sa isi ia seama a angajat la ambalare numai oamenii lui creati loc*ri de munca nu pt pensinari
V. Ponda pe 11 Februarie 2014, 19:29
#7
mai B.S. esti ...?
Care esti ma B.S.? esti pedelist? crapa inima in tine??? =)))
V. Ponda pe 11 Februarie 2014, 19:25
#6
pedelisti tembeli
Codrea a dat ordin si prostul a scris grin Aolo cati bani mai baga Codrea in voi astia care scrieti in turnu.... cheese
un cetatean pe 11 Februarie 2014, 12:59
#5
trezitiva
noroc caau mai asfatat cit ceva strazi nota10 dar dezapezirea lasa de dorit loc*ri de munca ioc ciini comunitari
B.S. pe 11 Februarie 2014, 12:13
#4
Iar Pisoi rimeaza cu ghertoi
Mai,Pisoias,dintr-o boala la caini si un porc nu poate iesi decat un animal ca tine.Tu din care haita faci parte?Dupa cum gandesti si te exprimi,faci parte cu onoare din gasca celor care au distrus Romania.
B.S. pe 11 Februarie 2014, 11:57
#3
Pregatiri de campanie
Preocuparea lor zilnica e sa fure cat mai mult si de oriunde.Ei sunt in campanie electorala in fiecare zi prin minciuna si dezinformarea opiniei publice prin orice mijloace.Cred ca se vede foarte bine grija si responsabilitatea lor fata de cetateni.Va fii o campanie murdara plina de minciuni si promisiuni marca PSD,cu aceasi agitatori si lingai de partid impartind bani,sacose si alte atentii catre pomanagii cu creierii spalati.
un pisoi . pe 11 Februarie 2014, 11:04
#2
dragomir rimeaza cu hai sictir.
Alta haita de caini este la baia comunala si alta la turnu cu idioti . nUMAI CA ACESTIA-S NISTE CORCITURI DINTRE JIGODII SI PORCI!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.