I.Niculae, Nicoleta, Pelea, Cadar, Ban - stăpâni de sclavi în secolul 21. Munciţi mai mult, dacă îndrăzniţi să cereţi bani.

11 Februarie 2014, 00:04 | 4556 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae - cel mai bogat roman.

Problemele angajaţilor Donau Chem se agravează de la o zi la alta, în timp ce patronul, cel mai bogat român, nu le aruncă nici măcar firimituri. Atâta bătaie de joc şi umilinţă  la adresa unor muncitori numai stăpânii de sclavi erau în stare. Cu toate acestea, "stăpânii" nu sunt mulţumiţi  cum muncesc "sclavii" şi le cer mai mult. În acest caz, nu este nicio exagerare cu sclavi pe plantaţii, pentru că angajaţii Donau Chem au fost duşi pe plantaţiile de viţă-de-vie de la Zimnicea în timp ce aveau salarii restante. Acolo li se spunea că trebuie să culeagă o anumită cantitate, daca vor sa fie trecuti prezenti la munca.

Ioan Ban a transmis că Niculae nu este mulţumit de câtă marfă se livrează şi că, din această cauza, îi scade profitul. Mai mult, tot mai mult, sclavii mei, pare indemnul lui I. Niculae! Combinatul livrează îngrăşăminte pe auto, calea ferată şi pe Dunăre. Angajaţii spun că mai are să vândă cu avioanele şi tot nu ar fi mulţumit. Donau Chem este căpuşat in asemenea hal, incat nici măcar pentru procesarea prevăzută în contract nu primeşte bani. Ingrasamintea nu este vândută de combinat ci de InterAgro SA, Interagro SRL şi chiar Bio Fuel. Marfa este vândută şi revândută de câteva ori prin aceste firme, toate acestea fiind inginerii financiare care îi aduc câştig patronului, cum ar fi TVA-ul încasat de câteva ori.

Celebra Nicoleta, "prietena" patronului, este văzută ca fiind în spatele  situaţiei dramatice privind  salariile, dansa fiind cea care controlează Interagro SRL Zimnicea şi nu vrea să dea bani pe ingrasamintea luată de la Donau Chem. Sindicatul este complicele conducerii, Dimancea se dă bolnav, acum  când este mai mare nevoie de el. Nici vicele nu mai este de găsit, doar câte un lingău e băgat la înaintare să mai mintă muncitorii.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
bula pe 20 Mai 2015, 19:02
#7
salarii
Mai nenea Nicolaie sa esi de la racoare cand oi veniceu sa te eau de manuta sa te scot afara
Mihai Covaci . pe 12 Februarie 2014, 06:53
#6
Pentru uituci.
-Pelea este cel care tine combinatul in viata . Ce a facut Petcu Flora in afara ca furat ca in codru? .-Nu este bine ce face Ioan Nicolaie,dar este patron,SUNT BANII LUI, daca se face al dracului inchide combinatul,taie totul si da la fier vechi si noi ramanem pe drumuri . -Intr-o intreprindere CU CAPITAL PRIVAT NU-TI CONVINE,ITI DAI DEMISIA SI PLECI LA FIRMA CONCURENTA . NU STIATI CA turnu cu minciuni ARE UN MARE COMBINAT CHIMIC,IAR PDL UN GIGANT PRODUCATOR DE ENERGIE ELECTRICA CU PANOURI FOTOVOLTAICE ?? DE LA 1 APRILIE SUNT DISPONIBILE 15000 LOCURI DE MUNCA,ADRESATI-VA DLUI CRACEA,LA BAIA COMUNALA.(CONDITII: SA FII MEMBRU PDL SI SA-TI ADUCI SOARELE DE ACASA)
xxx pe 11 Februarie 2014, 23:13
#5
ptr conducerea sc donau-chem srl
sa va dau multa m**e si lu Ban si la Patron sa ne dati baniii ca daia muncim multa m**eeee lui Ban si lui Nicolaie.

un om pe 11 Februarie 2014, 12:55
#4
niste jagardele
de la nicolaie in frunte cu ban si sidicatul de cacat niste javre oameni de nimic rebuturi umane cahalere
Ilie de la scularie pe 11 Februarie 2014, 10:41
#3
Aducere aminte
Stimate turnulecustiri, iti mai aduci matale aminte acum vreo doi ani, pina in alegerile localecum il laudati voi pe Nicolae, ca este salvatorul orasului, ca face, ca drege...Cum n-a mai cotizat la voi la partid gata, a devenit omul negru, cel rau, si cel ticalos. Cind ati spus adevarul? Atunci sau acum? Sau l-ati reevaluat dupa modelul lui El Lider Maximo?
IO NIK pe 11 Februarie 2014, 02:40
#2
CEL MAI MARE DINTRE DOMNITORII ROMANIEI
CAND AM SA MA VAD SATUL*ADICA NICIODATA*AM SA VA DAU BANII LA ZI SI MULTE ALTE FACILITATI.VOI SA FITI CUMINTI SI SA MUNCITI PT K EU VA INTELEG DAR NU PRICEP LA CE VA TREBUIE ATITIA BANI DOAR MUNCITI PT VECHIME.EU AM MARIT PRETUL LA UREE SI AZOTAT DAR ASA IMI CERE PIATA IAR VOI VRETI BANI IAR EU NU POT SA VA DAU IN FUNCTIE DE PIATA SAU REALIZARI DOAR V-AM LUAT PE NIMIC ASA CA NU POT SA INVESTESC 100 SI SA VA DAU VOUA CE VISE CUVINE.ASTEPT CU NERABDARE ANI,DNA PONTA CA TOT RIMEAZA,DAR NIMIC.SUNT NO1 SI NU DAU NIMIC TVA DAR ASTEPT RAMBURSARI DE TVA K TOT PLATESC CATEVA FIRME CAPUSA SI NICI O TELEVIZIUNE NU ARE CURAJ SA DIFUZEZE NIMIC,A DOAR B1TV SI CE LE SPUN EU SA ARATE.ASTEPT PE BASE,PONTA,CRIN A SI PE MOS MARTIN SA MA VERIFICE LA NIVEL DE FIRME PE CARE LE DETIN SA LE ARAT CUM SE FACE ECONOMIE DIN VANZARI DE LA PRIMA FIRMA A MEA PANA LA ULTIMA DE UNDE PLEC CU UN PRET SI TREC PRIN TOATE FIRMELE PANA AJUNG LA PRETUL CARE TREBUIE CU TOT CU TVA LEGAL FARA SA MA VADA BASE,PONTA,CRIN
ioan nik-o-laie pe 11 Februarie 2014, 02:07
#1
no1 in romania
nu dau nici un ban la donauchem pana nu cumpar tot ce se poate cumpara in tara cu ajutorul partidului actual pana la alegeri,ca dupa aia nu mai am sanse.va rog sa intelegeti ca sunt avid de putere si nu pot sa ma abtin.daca dna,ani si alte autoritati nu pot dovedi nimic eu sunt linistit si tot divortez.am luat moda de la patriciu.tot ce ati facut voi de la donauchem a fost sa ma propulsati pe locul 1 in tara timp de 10 ani de cand v-am luat.ASA CA NU MAI FACETI MITINGURI SI ALTE MANIFESTARI CA NU V-A DIFUZEAZA NICIO TELEVIZIUNE FILMULETELE SAU FOTO CA SI STIRE.Au incercat cativa dar nici o sansa eu am fost si sunt activ in SRI
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.