L.Dragnea şi I.Niculae şi-au împărţit oraşul. Cu toate acestea, oraşul tremură de frig, deşi combinatul chimic elimină agent termic în atmosferă.

18 Decembrie 2013 | 2491 vizualizări | 9 comentarii
La combinat, caldura se elimina in atmosfera.
La combinat, caldura se elimina in atmosfera.

De ani buni, încălzirea apartamentelor este o problemă grava în Turnu-Măgurele, deşi avem un combinat chimic ale cărui instalaţii funcţionează cu degajare de căldură. În timp ce o bună parte din turneni tremură în apartamente, la Donau Chem se elimină agent termic în atmosferă, cât să încălzească două oraşele ca al nostru. Dragnea şi Niculae sunt  răspunzători că în Turnu nu se livrează agent termic ieftin de la combinat. Jupânul şi oamenii lui sunt principalii vinovaţi, pentru că în loc să aibă căldură în apartamente, turnenii au ajuns să doarmă mai mulţi într-o cameră, si chiar acolo nu îşi permit să aibă cald asa cum ar trebui. Aşa s-a ajuns în acest oraş, unde odată era cald şi bine, acum este frig şi din ce în ce mai rău.

Ioan Niculae a dat dovadă că puţin îi pasă de angajaţi, mai ales de marea majoritate a turnenilor care nu au legătură cu afacerile lui. Nu poţi fi atât de nepăsător, atunci cand  semenii tăi stau în frig în timp ce agentul termic din combinat este eliminat în atmosfera? Este ca şi cum cel mai bogat român şi unul dintre cei mai puternici şi influenţi politicieni, au atât de multă mâncare, incat  preferă să o arunce, decât să o dea celor flămânzi. Este incredibil, dar acesta este adevărul. Cel mai bine pentru ciocoii care au puterea este să ţină lumea în foame şi frig, pentru că numai aşa pot să manipuleze cât mai uşor. Au împărţit oraşul, pământurile, au puterea absolută si puţin le pasă de cei care o duc din ce în ce mai greu.


Comentarii (9) Adaugă comentariu
Ilie de la scularie pe 19 Decembrie 2013, 15:13
#9
@Wiki cea desteapta
Nu ocoli intrebarea mea, chiar daca e parsiv de incomoda, si apoi mai vedem cine e imbecilul. Eu te-am intrebat de unde ai datele alea. Tu ma iei cu gargara. Nu draga, spune care sunt sursele alea din care ai dedus tu acele cifre.
WiKi pe 19 Decembrie 2013, 11:23
#8
Ilie,iar esti prost?
Imbecilitatea iese mereu numai din mintea ta.Daca ai trai cu adevarat printre turneni ai constata ca spun care e realitatea.Si nu inteleg de ce te oparesti,si numai tu te gasesti sa comentezi absolut orice despre oricine?Tu de unde ai date ca s-ar intampla contrariul?Fiecare are dreptul sa spuna ce stie si ce crede ca trebuie sa afle si altii.
Ilie de la scularie pe 19 Decembrie 2013, 06:53
#7
@Wiki cea desteapta
Da\' de unde stii tu numarul exact al celor care stau in frig? Ai batut tu la usa lor? De unde stii tu cum isi utilizeaza ei centrala de apartament? Pot sa stiu si eu sursa acestor date? Cine ti-a dat aceste date? Hai, luminaza-ne necunostinta in cauza, si spune-ne si noua cine ti-a soptit aceste aberatii! sau poate vrei s-o luam si noi din usa-n usa sa verificam imbecilitatea care ti-a iesit pe gura?
Gicu pe 19 Decembrie 2013, 01:41
#6
Tremuratul sport local
Din cauza saraciei sunt familii care nu isi permit sa tina un calorifer in priza sau cel mult il tin cateva ore. Cu serviciu la Scama nu iti permiti asa multe. Asa se traieste in Turnu nu ca este cald si bine cum zic unii.
aladin pe 18 Decembrie 2013, 19:35
#5
pt . ion 04
intrarea in UE nu a adus numai lucruri bune si beneficii ci in proportie de 90/100 numai obligatii pentru stat si implicit pentru pop**atie.Ucraina nu a semnat acordul iar Rusia i-a ieftinit gazul.Nu vad de ce ar fi interesata UE de modul de incalzire al pop**atiei si de costuri atata timp cat noi nu suntem in stare sa ne luam inapoi contributia la fondurile europene.
ion pe 18 Decembrie 2013, 16:19
#4
lamurire
voi cei care sunteti obisnuiti sa aveti totul dea gata . aflati ca acest sistem de cogenerare de care au beneficiat turnenii a fost copiat dr comunisti de la rusi . incetarea livrarii de agent termic pt locuinte a fost impusa de catre ue . fiti putin c*riosi si interesati va cum se incalzesc locuintele in ue . in ceea ce priveste cogenerarea aceasta se va reface dar ghici de cine uniunea europena dicteaza tot . toate au un pret pana si intrarea in ue are unul . cetateanul european nu are doar drepturi are si obligatiii .
WiKi pe 18 Decembrie 2013, 15:47
#3
Ilie,esti un prost
In Turnu Magurele,38-40 %din numarul total de apartamente nu au centrale termice.Deci,aprox.5.000 de persoane stau in frig sau se incalzesc pe bani multi,la instalatii pe c*rent.Iar dintre cei cu centrale termice sunt multi care merg pe economic,adica dau drumul mai mult noaptea.De ce,din cauza lipsei banilor?!De ce nu au bani,pentru ca nu au loc*ri de munca?!De ce nu au loc*ri de munca?E,asta trebuie sa-l intrebati pe Dragnea.
Ilie de la scularie pe 18 Decembrie 2013, 07:35
#2
Autorului postarii
Mai Marine, stii tu citi turneni au centrale de apartament? Majoritatea. Iar cei care stau la casa se incalzesc cu lemne si carbuni. Vezi de treaba ca nu stau in frig.
Sorin. pe 18 Decembrie 2013, 06:53
#1
lui//marian//
Daca nu iti dai numele REAL,voi face eu acest lucru !DIN PUNCT DE VEDERE TEHNIC ESTI TOTAL INCOMPETENT!. ESTI IN STARE SA ESTIMEZI COSTURILE ASIGURARII ENERGIEI TERMICE PENTRU CEI CARE NU AU CENTRALE TERMICE ( FOARTE PUTINI SI CARE NU LOCUIESC IN ACELE APARTAMENTE!)?. STII CATI BANI AR COSTA REABILITAREA RETELELOR DE TRANSPORT SI DISTRIBUTIE?.CA S-AU FACUT PROSTII CRIMINALE CHELTUINDU-SE MULTI BANI CU MODERNIZAREA A TREI CENTRALE TERMICE CA APOI SA FIE ABANDONATE ESTE UN FAPT REAL,DAR A VORBI CONCRET DESPRE ACEASTA PROBLEMA ESTE IMPOSIBIL PENTRU NISTE ANALFABETI CA VOI!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.