T.Mitroi şi R.Stan (Bozianu) aranjau bacalaureatul pentru diverse loaze. V.Iliescu, actualul adjunct al Poliţiei Tr.Măgurele, îi "supraveghea"

21 Octombrie 2013, 00:35 | 4139 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Liceul Praporgescu merita un director competent.

Directorul Liceului Gen. D.Praporgescu, Teodor Mitroi, este un  om uns cu toate alifiile. Cei care îl cunosc pe T.Mitroi spun că acesta scoate bani şi din piatră seacă. Cum sexul e gratuit ( profită de tinerele care doresc un loc de muncă), Mitroi a scos bani buni şi din aranjarea examenelor de  bacalaureat din anii trecuţi. Un ajutor în acest sens i l-a oferit R.Stan, zis Bozianu, cunoscutul cămătar turnean. Persoane care cunosc acest lucru susţin că Bozianu se laudă cu faptul că a aranjat examene de bacalaureat la Liceul Praporgescu.  Acest lucru s-a făcut cu ajutorul lui Mitroi, cel care are  un "spate" solid. După cum ştiţi, Mitroi are mai multe mandate de director decat a avut Mohanu ca primar.

Dacă Mohanu a plecat până la urmă ( în Parlament, însă tot a plecat), Mitroi nu se dă dus din funcţia de director nici mort. Unde mai găseşte el o asemenea posibilitate de a face bani? Referitor la cei care-l susţin pe Mitroi, trebuie să-l remarcăm pe fostul adjunct de la IPJ Olt, Valerian Iliescu. Acesta, la bătrâneţe, şi-a descoperit talentul de profesor, astfel că Mitroi l-a adus la şcoala sa de moaşe şi agenţi vamali. Acest V.Iliescu a fost retrogradat din Olt ca adjunct al Poliţiei Tr.Măgurele, astfel că Mitroi are o pilă bună şi acum. Iliescu a fost acuzat că i-a protejat pe cămătarii turneni din clanul Bozianu. Iată că tripleta Bozianu-Iliescu-Mitroi a produs bani pe toate planurile. Aşteptăm ca cineva de la ISJ Teleorman să se sesizeze şi să i-a măsuri. Omul mai vine, dar mai şi pleaca, spune o vorbă populară. E timpul că Mitroi să plece, a ajuns deja la o avere uriaşă. A furat destul, şi-a făcut mendrele, gata! Oricum, e o ruşine pentru învăţământ că un asemenea individ mai conduce un liceu.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Dorel pe 24 Octombrie 2013, 20:41
#7
Pt Nelu
Mai domnule Nelu fa si tu un comentariu nu il mai insulta pe Lica.Esti cumva persoana directa?Limbajul dumitale este execrabil.
mariana pe 23 Octombrie 2013, 20:46
#6
postliceala
elevi de la postliceale sunt plecati in strainatate la munca, dar cotizeaza la director si la,, profesori\\\'\\\' (doctori) sa ia si ei o diploma de asistenti medicali. Si maine cand esti bolnav si te duci la spital, te trateaza una care a facut scoala la fara frecventa.\\no mizerie de scoala este ACEST LICEU.\\nelevii nu merg la c*rsuri si stau in fata scolii... mai mare rusinea..RUSINE SA LE FIE LA TOTI PROFESORII DE ACOLO! UN CUIB DE LIGHIONI
Nelu pe 23 Octombrie 2013, 20:38
#5
Pt.Lică care crapă de invidie
Aloooooo, Lică cap de bibilică, mai bine să-ţi vezi de treaba ta,je**sule plin de invidie...
Lica pe 23 Octombrie 2013, 19:29
#4
Pt Nelu prostaNelu
Nu iti mai dai cu parerea mai pupinc*ristule sau ti-a bagat adjunctu un pescut in gura ............
laurica pe 22 Octombrie 2013, 21:44
#3
adevarat
doamne da ce greu va prideti ...ai bani dar esti prost dute la director ca te aranjeaza..esti profa misto dute la director i-ti el dar mai treci si pe ca el prin birou....abia astept finalul d-lui director M T M \\n
xxxl pe 21 Octombrie 2013, 22:21
#2
borfasul Mitroi
Ahaaaaa, deci asa se explica cum a luat gagica lu Bozianu Alinutza, acum vreo 7-8 ani bacu cu 8 si ceva desi venea vreo 3 zile pe an la scoala. Bravo Mitroiule, bine lucrat sc*rsoare si lepadatura ce esti.
Doru pe 21 Octombrie 2013, 20:31
#1
Bravooooo
Cine drcu scrie tot felul de prostii, mai bine să-şi vadă de treabă, ce să fie, invidia este mare din partea proştilor, de aşa oameni apreciaţi nici nu e omenesc să vă legaţi...
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.