Cum s-a furat la referendumul de anul trecut: azi, secţia 142 din comuna Ciuperceni!

15 Octombrie 2013, 00:09 | 3416 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
DNA a trimis in instanta 75 de persoane in legatura cu fraudele de anul trecut.

Dosarul privind fraudarea refendumului din iulie 2012 a ajuns în instanţă. Judecătorii trebuie să dea un verdict în legătură cu probele pe care DNA le-a prezentat în capetele de acuzare. Din zona noastră sunt trimişi în judecată membrii unei secţii de votare din comuna Ciuperceni, comună unde primar este Anghel Gâdea, tatăl lui Adi Gâdea, şeful CJ Teleorman. Să dea bine în ochii şefului ăl mare, s-au comis ilegalităţi flagrante. Aşa cum au putut să probeze procurorii, membrii secţiilor de votare făceau sluj în faţa lui Dragnea şi aşteptau ordinele acestuia.

În comuna Ciuperceni, la secţia de votare numărul 142, procurorii au descoperit 30 de semnături false. ”Din declaraţiile luate în calitate de martori persoanelor care figurează că şi-au exprimat votul pe listele electorale ale acestui birou electoral al secţiei de votare rezultă că o mare parte a semnăturilor executate pe aceste liste au fost falsificate în sens material, după caz, alegătorii neprezentandu-se la vot şi/sau nesolicitand şi neexercitandu-şi votul prin folosirea urnei mobile. Semnăturile presupus a fi fost falsificate de către alegători au fost supuse unor constatări tehnico – ştiinţifice grafoscopice, având că obiect stabilirea împrejurării dacă scriptorul semnăturilor respective este una şi aceeaşi persoană cu alegătorul în dreptul căruia figurează semnăturile”, se arată în rechizitoriul procurorilor. În foarte multe cazuri, rapoartele de constatare tehnico – ştiinţifică executate de Institutul Naţional de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române au stabilit, în mod cert, caracterul fals al semnăturilor respective, iar în alte cazuri concluzia a fost că semnătura depusă la rubrica semnătura titularului de pe lista electorală se deosebeşte structural de semnăturile stabilite ale titularului".

S-a furat ca-n codru, de credeai că furtul este normalitatea. Iată Biroul Electoral al Secţiei de votare nr. 142 din comuna Ciuperceni: VIŞAN MARIOARA, preşedinte şi BEZNEA ION, MARIOARA ADRIAN, CULCEA VICTOR, STOICEA LUMINIŢA-ELENA, BARBU TEODORA-RAMONA, ZAMFIR MARIN-MARIUS, membri,
După cum vedeţi, chiar fostul primar al comunei a participat la furt, pentru că aşa o cerea Dragnea. Toţi membrii secţiei de votare din Ciuperceni sunt acum acuzaţi de fraudă şi vor răspunde penal pentru faptele lor.

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
Un PDL-ist pe 20 Octombrie 2013, 10:10
#20
Autorului
In sectia de votare din Poiana, membru in sectia de votare a fost chiar presedintele organizatiei PDL Ciuperceni, fostul primar, viceprimar,actualmente consilier local ZAMFIR MARIUS. Daca s-a furat in sectia de votare de la Poiana ori e prost ori tradator.In ambele cazuri trebuie schimbat!
gelu pe 17 Octombrie 2013, 16:47
#19
IZBICENI
Un fapt asemanator s-a petrecut in Comuna IZBICENI,atfel dupa inchiderea sectiilor de votare,vorbeste lumea ca se carau voturi de la o scoala la alta cu sacii...da cu sacii. la fel ca la ciuperceni si la izbiceni primaria se mosteneste... \\n\\n
..... pe 17 Octombrie 2013, 14:43
#18
Lui COSTIN MARINESCU
Stim ca directorul MITROI este cel ce semneaza sub pseudonimul COSTIN MARINESCU
Hassan Pasa pe 16 Octombrie 2013, 12:57
#17
Pentru Ion
D-le Ion, sunt intru totul de acord cu dvs, dar cu o singura mentiune - sa intre la brutarie TOTI care au furat la vot, nu doar unii. Si cind spun TOTI stiti la care parte a spectrului politic ma refer. Legea nu trebuie sa fie pentru unii muma, si pentru altii ciuma. Una si aceiasi pentru toti, indiferent de rang social sau partid. Altfel deviza - dura lex, sed lex ramine doar o gluma proasta.
Ion pe 16 Octombrie 2013, 11:06
#16
La brutarie!
Asta e caz de mers la brutarie! Trebuie sa invetea si lumea odata si odata ca votul este ceva foarte important!
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2013, 06:45
#15
Frectie II
Acum revenind la treburi serioase, din ultimele evenimente va pot spune ca Dragnea poate sta linistit. Pontacul si marinarul au batut palma pe sest peste capul lui Cacarau. Nu vi se pare ciudat ca Ponta nu mai zice nimic de Basescu, ca recruteaza noi parlamentari pentru o noua majoritate fara PNL, ca numai membrii marcanti si ministrii PNL sunt anchetati, si nici un ministru sau baron psd-ist n-a fost bagat in seama de DNA? Asta te duce cu gindul la ideea ca Ponta si Basescu s-au inteles. DNA va pune batista pe tambal in toate dosarele PSD, si Ponta il va lasa in pace pe Basescu dupa 2014. Se reface FSN? Posibil luind in calcul ultimele evenimente. Asa ca nu va mai agitati degeaba, Dragnea poate sta linistit, lucrurile s-au aranjat deja. Somn usor natiune, FSN-ul vegheaza.
Ilie de la scularie pe 16 Octombrie 2013, 06:32
#14
Peostului nr. 13
Amice, stii ce? Ia publica tu ID-ul meu, pe cel al luiHassan Pasa,si pe cel al lui Costin. Hai sa te vad cum vrei sa faci tu din trei persoane una singura. Si din 3 ID-uri unul singur. Mein idioten kamerad, nu toti romanii asculta de indemnul lui Basescu. Si acum hai flit, ca te-am bagat prea mult in seama si-ti cresc nejustificat valoarea.
Pt pasa hassan,ilie,costin pe 15 Octombrie 2013, 22:08
#13
esti idiot
Ba baiatule esti paranoic, bolnav la cap si prost.Nu ai decat argumente care exista decat in capul tau si al antenelor.Adu si tu o dovada ceva, nu idiotenii fara baza reala auzite la antena 3.Incearca sa nu te uiti o saptamana la antena 3.Sa nu-mi spui ca nu esti una si aceeasi persoana ca-ti public ID-ul si te omoara lumea cu pietre ca depasesti limita admisa de lege a prostiei.
Lilica pe 15 Octombrie 2013, 19:45
#12
Frectie
Citesc si ma umfla rasul despre parerile unuia si altuia.Mai patriotilor de ce nu recunoasteti ca tovarasul secretar general Livu si cu rotofeiul ala de agiotant,sihaita de maidanezi in frunce cu MEDELIN au facut sute de kilometri pentru a indeplinii ordinele tovarasului,Chiar asa de naivi sunteti?Tot inainte tovarasi.
Pasa Hassan pe 15 Octombrie 2013, 18:30
#11
Mircica totul...mica
Mai...Mircica, sa stii mai putzulika, daca injuri in loc sa vii cu agumente contra intr-o polemica, implicit dai dreptate celui cu care te contrezi. Si tu in afara de insulte nu vii cu nimic. Cit despre stiutorul atoate, stii pe dracu\\\' ghem. Chiar crezi ca acele camere au functionat, sau au avut o pana de c*rent? De ce s-au intilnit Blaga, Videanu si Boc la Ministerul de Interne imediat dupa scandalul cu ambasada de la Paris? Sa ia masa asa cu isi bateau joc de ziaristi? Sau sa stearga urmele cum era firesc, stiindu-se cu musca pe caciula? Tu pe cine dracu\\\' crezi ca prostesi? Tu chiar crezi ca toti romanii au lobotomie? Hai sictir papitzoiule!
Un stiutor pe 15 Octombrie 2013, 13:42
#10
Lui Costin Marinescu-sluga
Mandatul de primar al capitalei castigat de Basescu nu s-a petrecut un guvernarea PDL,deci sectiile au fost controlate voiniceste de PSD. Hai....pupa......
Un stiutor pe 15 Octombrie 2013, 13:39
#9
Lui COSTIN MARINESCU
Basescu a castigat cu o diferenta mai mare decat nr de votanti de la sectia din Paris, adica 2377 de votanti.in plus imi aduc aminte ca s-au montat camere de luat vederi in sectiile de votare.......poate,din punctul tau de vedere, pentru a filma \\\"furtul\\\"!?Esti un slugoi al mafiei locale care-si vinde tara pe un blid de mancare!
Mircea cel Tanar pe 15 Octombrie 2013, 11:54
#8
S-a furat in draci
Acelasi dement trezit cu noaptea-n sa-si spuna oful despre vesnica obsesie,PD-L,Basescu,Videanu,Nitulescu,etc,posteaza succesiv cu nume diferite.Sau or fi chiar 3?Aoleooo,atunci e mult mai grav!3 nebuni la prima ora e deja prea mult.Bai,desteptul pamantului,nu te mai erija in proc*ror sau judecator,ca deaia merg lucrurile asa cum se vede,ca sunt justitiari independenti si luminati asa ca tine.Bea-ti ceaiul,imbraca-te repede si tai-o la primarie,pardon,la munca!
Pasa Hassan pe 15 Octombrie 2013, 06:38
#7
Plagiat
Cum plagiatul in rindurile PSD-ului este o normalitate, ce va mai mira ca la referendum PSD a plagiat PD-L in ceea ce priveste furatul la vot? Exemplul concludent cu Prostanacul, presedinte noaptea, si looser dimineata din cauza,,de Paris\\\" e concludent. Sau propunerea PD-L cu votul prin corespondenta este iar o potentiala metoda de fraudare.Stiti ce ma irita? Faptul ca lui Dragnea i se imputa in rechizitoriu ca s-a folosit de un sistem informatic identic cu cel folosit de PD-L in 2009, si pe care Videanu il arata lui Hrebenciuc, mindru de nevoie mare. Intotdeauna hotul striga sariti hotii! Ca s-a furat la referendum, nu se indoieste nimeni, dar nu la amploarea pe care o prezenta Monica Macovei cu 1,5 milioane de voturi furate. Si inca ceva, daca in comisia electorala de la Ciuperceni au fost si un membru PD-L, si nu a facut contestatie, si daca a semnat procesul verbal electoral, atunci este complice la frauda. N-am vazut insa nici un membru PD-L haituit de proc*rorii DNA. Ciudat, nu?
COSTIN MARINESCU . pe 15 Octombrie 2013, 06:35
#6
DAR CU BACONSCHI CE FACEM??
ESTE VORBA DE FRAUDAREA VOTULUI DE LA AMBASADA ROMÂNIEI LA PARIS, PRIN CARE BĂSESCU ȘI-A ASIGURAT UN NOU MANDAT ILEGAL-AȘA CUM AU FOST ȘI PRIMUL ȘI CEL DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI.
Un votant pe 15 Octombrie 2013, 06:20
#5
Nu a fost furt la referendum !
Vad ca nu puteti sa traiti domnule Tudor de grija referndumului de anul trecut.\\nDe aceiasi boala sufera si Nitulescu Teodor!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.