Cuclea mai făcu o nefăcută: a interzis oprirea autobuzelor la Ciupercă! De ce, domnule Primar, are Geantă nevoie de bani?

30 August 2013, 00:24 | 2869 vizualizări | 16 comentarii
Car Universal
Cuclea a interzis oprirea autobuzelor la Ciuperca.

Aproape că nu e zi de la Dumnezeu în care Primăria turneană să nu ne surprindă neplăcut cu ceva. Ultima decizie halucinantă a Primăriei turnene a fost adoptată ieri  în  cadrul şedinţei Consiliului Local Turnu-Măgurele. La propunerea Primăriei, s-a votat, de către consilierii locali uselisti, o hotărâre prin care se interzice oprirea autobuzelor în staţia de la Ciupercă. Astfel, toate autobuzele care vin de la Bucureşti vor fi obligate să oprească doar în autogara lui Geantă, contracost, desigur. Banii îi încasează Geantă, sponsor de nădejde al pesediştilor turneni.

În şedinţa CL Turnu-Măgurele au fost voci ale opoziţiei care au încercat schimbarea deciziei uselistilor, însă cine se poate pune cu maşina de vot a lui Cuclea? Consilierii PDL au anunţat, prin vocea liderului lor, Claudiu Crăcea, că vor contesta hotărârea în contencios administrativ. Nu ştim cu ce l-a deranjat pe primarul Cuclea faptul că autobuzele opreau mai aproape de centrul oraşului şi nu la intrarea în oraş. Nu e destul de largă strada şi se strangula circulaţia? Nu, evident, însă interesele lui Cuclea sunt mai presus de cele ale turnenilor. Mâine-poimâine, ne trezim că nu avem voie să mai trecem prin făţa Primăriei, să nu deranjăm marele strateg! Oare, atunci când au votat această hotărâre, consilierii uselisti s-au gândit la cei care  le-au dat votul?

Domnule Cuclea, aţi rezolvat toate problemele oraşului, a mai rămas doar reglementarea opririi autobuzelor? Ce oraş e acesta în care cetăţeanul de rând este batjocorit aproape în fiecare zi? Producătorii agricoli sunt fugăriţi pe stradă şi amendaţi, islazul din cartierul Odaia a fost înjumătăţit, străzile arată ca după bombardamentele din Siria, oare ce ne mai pregăteşte Primăria? Trebuie să ne aşteptăm la ce-i mai rău, pentru că actuala administraţie locală are drept misiune distrugerea oraşului. Aviz votanţilor!

Citeşte şi
Comentarii (16) Adaugă comentariu
gigea pe 20 Septembrie 2013, 15:38
#16
DOAMNE!!!!
qqq, manolas,sache,Sevraj...Doamne!!!! cat de prosti!!!!
qqq pe 02 Septembrie 2013, 23:35
#15
normalitate
Asa a fost legal dintotdeauna, dar cum la Turnu merge oricum, microbuzele opreau la ciuperca. Oare v-ati intrebat de ce Filaretul de Calafat nu opreste decat in autogara? Ar putea opri chiar in fata la primarie....nu? Si atunci ce ne mai plangem? Ne-am invatat sa ne ia masina si sa ne aduca la scara, nu este normal !
mache pe 31 August 2013, 13:04
#14
javre
geanta eu imbecil lea cerut taxe mari la aia din rahova cu trasportu daia lau gonit si aia ca pe un ciine cit mai departe in 13 septembrie
Madalina pe 31 August 2013, 11:46
#13
Bomba
Sunteti prosti ca Geanta nu o baga pe Viorica in seama, el face tot ce spune Tanta... Tanta este sefa autogari iar ea este instruita de Mitrana. excaim Cu Tanta va da firma inainte. Noroc ca a aduso inapoi. Viorica este ultima caramida din aceasta firma.
manolas pe 31 August 2013, 00:01
#12
circulatie devianta
Eu merg des in buc*resti si autobuzul ma lasa in autogara din 13 septembrie desi stau in cartierul Crangasi. De ce nu ma lasa si pe mine autobuzul mai aproape de casa. Stand mai mereu de vorba cu soferii mi-au spus ca asa e legea facuta si ca firmele de transport persoane circula in baza unei licente de transport, iar in licenta au trecute opririle pentru urcarea si coborarea calatorilor care se face obligatoriu numai in autogara. Deci cu articolul nu ai dreptate, pt. ca in statiile din cartierele buc*restene opresc doar autobuzele pentru transportul local adica din interiorul buc*restiului. Cei care transporta calatori dintr-un judet in altul opresc doar in autogari. Acelasi lucru este si in alexandria. Autobuzele care merg la buc*resti opresc pt.cei care vor sa coboare in alexandria numai in autogara. Practic niciun autobuz care transporta calatori in traficul asta numit interjudetean nu mai are acces prin centrul orasului alexandria. Asa ca nu ai dreptate deloc cu articolul asta.
titi janta pe 30 August 2013, 15:42
#11
ca la noi
E o tampenie asta. Avem noi de suferit, ca cetateni ca trebuie sa parc*rgem distanta acesta pe jos. DAR daca avem bagaje? Unii vin de la facultate, studenti si au bagaje, ne luptam cu ele pana in oras ca asa vrea CUCU-lea!!!! Rusine incompetentilor...Chiar asa de circulata e artera aia? Lumea pleca din oras de saracie si el crede ca orasul se populeaza, prospera...huoooooooooo
viorica pe 30 August 2013, 14:01
#10
autogara e a lu sora-mea
cumnata-meu n-are nevoie de bani din transporturi.autogara o tine pentru mine,tene si auras
sache pe 30 August 2013, 13:54
#9
bravo lu geanta
bravo lu geanta. trebuia mai demult sa faca asta dls-ului. el nu opreste in rahova nici dls nu trebuie sa opreasca in turnu.
marinel pe 30 August 2013, 12:43
#8
votul a fost nu-l mai vezi...
daca ai sa mergi asa mereu,cu decizii contra oamenilor la votul urmator sa te voteze Geanta si nevastasa,la restu o sa ne dai\\\'\\\' ceva\\\'\\\' inapoi...
george pe 30 August 2013, 09:41
#7
GEANTA + CUCLEA
OAMENI BUNI stiati ca GEANTA are 8 apartamente in Buc*resti din care are chirie 5 000 euro, VILA ULTRA MODERNA PE STR. VLAD TEPES avand valoare de aproximativ 200.000 euro, masini sport si jeepane de peste 100.000 euro- CUM A FACUT BANII ASTIA OARE LEGAL, SUNT CURATI BANII!!!!!!!!!\\nSE PLIMBA NUMAI IN CROAZIERE DE LUX, E CEL MAI BOGAT OM DIN ORAS LA ORA ACTUALA.\\nCUCLEA E PRIETEN BUN CU EL CA MAI IMPRUMUTA SI EL BANI PRIN CAMPANII DE LA EL\\nACUM II FACILITEAZA OPRIRILE IN AUTOGARA MAINE CUCLEA APELEAZA SI EL SI UITE ASA SCHIMB PE SCHIMB
Sevraj pe 30 August 2013, 08:47
#6
prostii
La ciuperca n a fost niciodata statie. Autobuzele care opreau acolo o faceau ilegal. In lege se spune ca plecarile se fac din autogari. Ca sa faci statie la ciuperca ar fi trebuit sa nu existe autogara. si este autogara in turnu aia transalutus care e alu geanta
si pe 30 August 2013, 08:00
#5
autogara
Astia nu sunt sanatosi la cap? dupa ce ca ne ducem pana la autogara sa luam autobuzul....macar la intoarcere era mai usor pentru lume ca nu mai bateam atata drum.....chiar nu se gandeste nimeni la \\\"om\\\" ci doar la treburile lor de partid....
Liviu pe 30 August 2013, 07:41
#4
Continuare
Adica omul gindeste astfel: o sa votez pe alt candidat de partid, si ala va dijmui la fel bugetul local, pentru ca, nu-i asa, primarul ales trebuie sa recupereze banii dati in campanie de el, de partid, si de sponsori, si mai ales, sa faca si cheag in continuare. De aici si lehamitea asta, si sincer, inclin sa-i dau dreptate. Si spun asta, ca in loc sa fie o unire a opozitiei contra caracatitei PSD local, s-a mers separat. Nu s-a trecut peste orgolii si interese, astfel incit cetateanul in loc sa fie determinat sa iasa la vot, sa voteze un independent serios, cu reputatie, sustinut de partidele de opozitie locale (PD-L, PP-DD, PRM, etc), a stat acasa. De aia o duce orasul asa cum o duce. Nimeni nu vrea cu adevarat binele orasului, ci doar binele buzunarului propriu, sau celui de partid. Daca ar fi fost o minima grija pentru cetatean, toti ar fi trecut peste ambitii si interese, si si-ar fi dat mina in lupta contra PSD. Asa ar fi avut o sansa. Asa eu si multa lume ar fi votat.
liviu pe 30 August 2013, 07:33
#3
Autoarei
Corect spus aviz votantilor. Dar hai sa facem o analiza la rece a fenomenului electoral local. Cuclea a iesit primar fiindca si-a folosit 100% potentialul sau electoral. Ala care e: ti**nii, o parte insemnata din pop**atia saraca, pensionarii, activul de partid, salariatii Primariei. Problema in schimb este la partidele de opozitie. PD-L a plecat din start cu o ghiulea legata de picior, dat fiind prestatia penibila a lui la guvernare, si a mentorului sau, Basescu. Imaginea asta negativa s-a transpus peste PD-L local, care poate nedrept a fost privit cu ostilitate. PP-DD este alta problema, imaginea mascariciului DD a tras rau inapoi in incredere pentru PP-DD. PRM nu conteaza, PNT-CD e practic inexistent.. Ce ramine? Apoi, cetateanul de rind priveste fenomenul politic cu ostilitate, absenta masiva la vot fiind o explicatie. Si mai e ceva, omul de rind nu mai crede in candidatul de partid. El spune asa: pleaca niste hoti, si vin alti hoti. Si cred ca are mare dreptate.
anonim pe 30 August 2013, 04:26
#2
eroare
de masura asta stia de ceva timp.il deranjeaza pe cel care are sediul cu termopane acolo si e omul primariei
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.