A.Simionescu a demonstrat că Turnu-Măgurele a devenit sat! Mulţumim, domnule deputat!

18 Iulie 2013, 00:16 | 3845 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
ATV-ul lui Simionescu parcat alaturi de cabinetul parlamentar.

Tr.Măgurele se mândreşte ( în ghilimele, desigur) cu un deputat care îi bate  zilnic străzile. Nu, nu vorbim de Cătălina, nici de Mohanu, ci de Adi Simionescu, deputatul din colegiul Zimnicea. Simionescu are destule păcate la activul său, amintim numai două: a falimentat Fabrica de Conserve din Turnu-Măgurele ( o parte din pământ l-a luat Teldrum-ul lui Dragnea) şi a accidentat mortal un cetăţean din Ciuperceni ( Simionescu avea, la volan fiind, o alcoolemie record, însă, după analiza IML, i-a dispărut ca prin farmec). Domnul deputat se ocupă de afaceri, nu are timp să reprezinte zona în Parlament.

Interesant este că Simionescu a fost văzut foarte des la cafeneaua grecului Ianis Kefalidis, loc  în care presupunem că şi-a deschis cabinet parlamentar.  Ca o dovadă de lipsă de respect, A.Simionescu, precum L.Dragnea, mentorul său, nu a participat la inaugurarea unei investiţii de 35 de milioane de euro de la Zimnicea ( fabrica de ulei Dropia Best din grupul Interagro). Adi Simionescu stă mai mult la Turnu decât în Parlament, lucru care ne face să ne întrebăm de ce mai primeşte indemnizaţie de parlamentar. În sfârşit, Simionescu este o lichea care a avansat datorită jupânului Dragnea, nu pentru merite proprii.

Chiar dacă l-am criticat până acum, trebuie să-l felicităm pentru un lucru foarte bun: a demonstrat că Turnu-Măgurele a devenit un sat. Cum a făcut acest lucru? Simplu, A.Simionescu şi-a cumpărat ATV ( din judeţul Alba) şi numai cu el circulă prin oraş. Bravo, domnule Simionescu, aveţi absolută dreptate, Turnu a ajuns un sat în care singurul mijloc de locomoţie este ATV-ul. Nici cu SUV-ul nu poţi circula pe străzile oraşului păstorit de Cuclea, pentru că sunt gropi şi denivelari  la tot pasul, iar unele străzi  arată ca după război. Turnenii nemulţumiţi de starea infrastructurii oraşului, pot face acelaşi lucru. Cumpăraţi-vă ATV-uri, e singura şansă să mai circulaţi prin Turnu-Măgurele.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
ionut pe 21 Iulie 2013, 16:16
#12
adrian simionescu
adrian simionescu este un om de nota 10 \\n
ares pe 20 Iulie 2013, 18:00
#11
simi
poate scapam de jupan....sper sa ajunga la dilibau cat mai c*rand
boja sanziana pe 20 Iulie 2013, 12:54
#10
turnu magurele
tr. magurele este oras !!!!!!!............. ;-u ;-u ;-u
Minicinisu pe 19 Iulie 2013, 05:43
#9
un adevarat om Simionescu
Simionescu este un baiat bun. Se zbate in pentru loc*ri de munca,sa aduca investitii,etc\\nSingurul lui pacat este ca nu bea,seste familist cinvins,nu ii plac afacerile etc
2,3,4.....567 pe 18 Iulie 2013, 17:54
#8
simi
il rupe pe genunchi sotia lui cand e beat smile) \\nRAS de OM smile) \\nPentru a ajunge deputat, va sfatuiesc sa urmati exemplul lui simi: corijent, facultate prin scarile blocului, prieten cu gradele din lichide, si babalau smile) smile) smile) .\\nPampam
ixulescu pe 18 Iulie 2013, 14:39
#7
Nulitatea absoluta
Acest asa zis om(ca...specie !),este o nulitate absoluta!Daca nu era un slugoi la...cine trebuie nu realiza nimic in viata lui!A fost un ingineras de doi bani !Pe unde s-a facut ca munceste,a facut numai prapad!Este o mare rusine pt orasul nostru!Sunt c*rios peste 3 ani cind va face bilantul mandatului ce va spune ca a facut pt Turnu sau pt Zimnicea!
Eu pe 18 Iulie 2013, 14:24
#6
eu
Simionescu? E profesor asta ba!
Un simplu cetatean pe 18 Iulie 2013, 13:34
#5
...
Stii ca el asta urmarea, nu? Sa impresioneze prostii! Cred ca a reusit!
cocona dance pe 18 Iulie 2013, 13:30
#4
la puscarie cu ei sa vina alti la fel
are ATV LA SCARI
Braconier pe 18 Iulie 2013, 13:26
#3
Braconaj
Dar ce stire interesanta... Chiar nu puteam eu sa dorm, ca si-a luat Simi ATV! Mersi, John, ca m-ai ajutat cu stirea asta. Acum pot sa dorm linistit! DA DA! DAAA!
Stan Patitu pe 18 Iulie 2013, 11:41
#2
!!!
Pai parlamentarii sunt ca porumbeii, cit sunt jos iti maninca din palma, iar cind ajung sus ti se c..ca in cap. Adevarul ca nici un parlamentar n-a prea stralucit prin prezenta, indiferent de ce partid a facut parte.
T-est pe 18 Iulie 2013, 08:46
#1
Doctor Dragnea
Pe Simionescu de ce nu-l consulta niciun doctor? Observati asemanarea cu Victor Ponta,iresponsabilul vesel,au aceeasi inaltime,aceleasi preocupari de pilotaj,pastrand proportiile,acelasi comportament fata de oameni si pozand cu acelasi zambet tamp,fals si ostentativ.Fac parte din aceeasi cloaca politica si sunt admirati de aceeasi categorie de oameni care nu au intotdeauna mintea la ei.Pe nemernicul asta oare cum il clasifica jupanul Dragnea? Ma intreb,oare Vladutu cand isi cumpara ATV?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.