C.Mihalcea, "legături periculoase" cu A.Simionescu! De la "vrăji" cu îngrăşăminte declasată, la consilier judeţean!

27 Iunie 2013, 00:06 | 3200 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Donau Chem Turnu-Magurele.

Am mai scris, acum câteva luni, despre furtul de îngrăşăminte chimice de la combinatul chimic Turnu-Măgurele">Donau Chem Turnu-Măgurele. Am amintit un fapt revelator: firma deputatului Adi Simionescu, Sadi Com, vindea îngrăşăminte chimice, produse de combinat, la un preţ mai mic decât cel al combinatului. Dumping, dumping, dar nici chiar aşa. Motivul, pentru care se întâmpla acest lucru, era simplu: A.Simionescu avea contract să cumpere îngrăşăminte chimice declasate, îngrăşăminte care se vindea, logic, la un preţ mai mic decât cea normală. Un maistru din combinat a observat însă că Simionescu nu primea doar îngrăşăminte declasată ci şi din cea normală, însă preţul era ca pentru cea declasată.

Maistrul acela a plătit cu postul iar cel care se ocupa de operaţiune, şeful de secţie Claudiu Mihalcea, a urcat mult în rang. Din luna februarie, C. Mihalcea este consilier judeţean, ocupând chiar scaunul lăsat liber de Adi Simionescu. Cum de se leagă totul! De câteva luni, se tot vorbeşte despre iminenta plecare ( citeşte: demitere) a lui Mihalcea din cauza faptelor prezentate mai sus. Deocamdată, zvonurile nu s-au adeverit, plecând doar managerul combinatului, Paulina Catană, însă Mihalcea a rămas pe poziţii. Nu ştim dacă se mai ocupă de vânzarea îngrăşămintelor  "declasate" lui Simionescu, însă, bănuim, are alte metode de a-şi ajuta protectorul. Vom vedea, în următoarele săptămâni, dacă ceea ce se asteapta de la noua conducere a Donau Chem se va realiza. Până atunci, C.Mihalcea încă lucrează la combinatul chimic.

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
dorcea veronica pe 12 Noiembrie 2014, 23:14
#7
ex sotie
acest om m-a despartit de fetele mele,le-a oprit la el mai mult pt pensia de antretinere,ceea ce denota ca si la ora actuala acest dmn MIHALCEA CLAUDIU ANCA MAI DORESTE SA LE DAU PENSIE DE ANTRTINERE.ATENTIE ! ELE AU VARSTA DE 23 DE ANI MAI SI LUCREAZA,DECI se pot antretine si singure.de 13 ani le platesc mereu pensieba mai mult am fost chemata la politie unde mi-a facut dosar penal pt neplata pensiei,deoarece am avut nisteprobleme si nu am mai dat aceea pensie este ahtiat dupa bani.ar fi vrut ca fam mea sa-i dea bani tot timpul> dupa el daca i s-ar fi dat bani era cel mai fericit.viata mea cu el a fost un CALVAR mai ales dupa acel accident.care al cunoasteti antrebati-lce s-a antimplat atunci< mai este si an politica,ce exemplu frumos a-mi pun o singura antrebare.Oare pe actuala sotie o anseala cu m-a anselat si pe mine?????????m-as mira daca nu>>>>>>>>>>un escroc shut eye
lady gaga pe 30 Iunie 2013, 17:14
#6
pt om bun
ati vrea voi sa plece sa va intoarceti la furat.nu v-a ajuns?vede-ti-va de munca si de serviciul vostru.ma mir ca nu zici ca si tu esti competent.
lady gaga pe 30 Iunie 2013, 17:09
#5
pt gabriel care habar nu are ce vb
acel maistru de care vb tu favoriza,inlesnea,cand venea la incarcat masina lui simionescu cu aviz de declasata, acest maistru de care vb tu,il servea cu uree de export nu cu declasata,tocmai de aceea si-a pierdut locul.nu mai minti lumea cocalarule\\n
JUPANU pe 29 Iunie 2013, 21:40
#4
javra
cea mai proasta ing. din combinat Pisica Mirela
2,3,4....567 pe 28 Iunie 2013, 22:20
#3
Pentru simion escu
Simi,simi nu mai bea, ca te bate nevasta smile)
666 pe 27 Iunie 2013, 15:18
#2
om bun
Dle Ban acest nemernic Mihalce a furat mai mult ca toti din combinat si a cazut oameni nevinovati ia dat nenorocitu afara ca sa fure el mai mult cu clica lui.Au plecat oameni acasa care munceau pe brangi si au ramas ai lui care nu stie de cat sa parasca si sa duca la el in birou.Acesti oamemi au ajuns la domnul Nicolae si datorita lui si lui Paulina nu ia mai primit inapoi pt ca au musamalizat totul ca sa fure ei.Dle director va rog sa veniti la ambalare sa vedeti cu ce se ocupa acest individ.Dle Director demitetil si punetil in functie pe maistrul Ragabeja pt ca este cel mai competent si este un om cu capul pe umeri.
CARAIMAN AGA pe 27 Iunie 2013, 11:47
#1
DIRECTOR GEN.
AFARA CU MAMA INDIA -PISICA M,AJUNSA SEF COMERCIAL PE NEDREPT.LA PENSIE CU SPAGARA!COMBINATUL NU ARE NEVOIE DE NULITATI.HABAR ARE DE COMERCIAL,A FOST PUSA PE POST DATORITA PAULINEI CATANA LA INTERVENTIA UNEI RUDE A ACESTEIA .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.