Au inceput să ardă lanurile de grâu! Poliţia face cercetări de mântuială: autorii sunt necunoscuţi. Pilat din Pont ar fi invidios pe poliţiştii turneni.

26 Iunie 2013, 00:04 | 1714 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Incendii in lanurile de grau.

La sfârşitul săptămânii trecute, în zona Turnu-Măgurele, a avut loc un incendiu. Au ars câteva hectare de grâu,  pregătite să fie recoltate, motivul fiind  că nişte inconştienţi au dat foc la gunoaie pe câmp. Din datele ISU Teleorman, au ars 2 ha de grâu nerecoltat şi cca. 3 ha de mirişte,  proprietarii fiind  Vasile S. (0,5 ha), Anghel C. (1 ha) şi Gheorghe S. (0,5 ha). Sosiţi la faţa locului, pompierii turneni nu au reuşit decât să limiteze pagubele, pentru că cetăţenii prezenţi pe câmp au izolat focul. A venit şi un echipaj de poliţie, însă nu a descoperit nimic ( era de aşteptat).

Cum nu se ştie cine a dat foc, păgubaşii vor rămâne cu paguba iar poliţiştii cu un dosar cu autor necunoscut. S-au spălat pe mâini mai ceva ca Pilat din Pont, astfel că nimeni nu răspunde pentru incendiere. După bătălie mulţi viteji se arată, astfel că pompierii turneni cică au salvat bunuri în valoare de 80 000 de lei, adică aproape un miliard. Enormitati de doi bani, dar trebuie să ne lăudăm, că, deh, nimeni nu o face. În loc să constate cine a dat foc şi să fie amendat şi obligat să plătească pagubele, totul s-a liniştit, nimeni n-a fost rănit, e ok. Acestea sunt autorităţile turnene, incapabile să facă dreptate.  Pentru ce încasaţi salarii de zeci de milioane, măi, incapabililor?

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
tudor pe 01 Iulie 2013, 22:48
#5
1234
În sfîrşit am văzut o maşină de pompieri nouă,cred că era iveco,beton,beton a trecut glonţ pe stradă,cred că era de la buc*reşti .
liteanu pe 30 Iunie 2013, 19:40
#4
căldură mare monsher
Focul a pornit de la balegarel din capul canalului care s,au auto aprins din cauza căldurii,poliţia nu avea ce să ancheteze,pompierii s.au mişcat foarte repede,chiar bine.
Cetateanu\\\' pe 26 Iunie 2013, 23:35
#3
Pentru domnul Tudor
In comentariul dumneavoastra face.ti niste afirmatii gratuite si nefondate, in ceea ce priveste evaluarea pagubelor in proportii distruse si salvate sau poate pentru dvs sa ieftinit productia la Ha de grau. Ai face bine sa te deplasezi la fata locului sa vezi cum arata graul.\\n
victor pe 26 Iunie 2013, 08:39
#2
?
ce politie?pe cine trimit sa solutioneze un caz? pe Melcu?melcu sa aiba grija de fiuso ca este cel mai mare hot si spargator din islaz
eu pe 26 Iunie 2013, 05:27
#1
absurd
Dupa mintea ta, Tudor, cum ar putea politia sa afle cine a dat foc si sa fie amendat?\\nCe indicii si probe ar putea avea in vedere politia, dar cu rea-credinta, refuza sa gaseasca faptuitorul?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.