Ion Florian, un personaj discret, însă un ajutor de nădejde al lui L.Dragnea. Sângele apă nu se face!

19 Februarie 2013, 00:06 | 7098 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Ion Florian

Nu ştim dacă acest nume vă spune chiar atat de multe, fiind cunoscut destul de puţin pentru cât  de important e personajul care îl poartă. Ion Florian este patronul firmei WFA Impex SRL şi  acţionar, împreună cu Barcaru Dan Liviu, fratele Danei Pitiş, la societatea Dunărica SRL, firma care a construit "Paradisul Verde" din satul Poiana, comuna Ciuperceni. Societatea WFA Impex SRL a obţinut în anul 2010 locul 1 între firmele de același profil din județ. Cum a realizat acest lucru? Simplu, prin lucrări cu bani publici. În anul 2010, această firmă a câștigat licitația pentru construcția sediului Primăriei din comuna Traian. Suma uriașă, opt miliarde și șapte sute cinsprezece milioane de lei vechi, o bagatelă pentru această primărie rurală.

Lucrările de infrastructură sunt însă cele care fac din firma WFA Impex  un fel de frate al Teldrumului, la fel cum şi despre Ion Florian se ştie, în cercuri restrânse, că este fratele vitreg al jupânului Teleormanului. Teldrumul subcontracteaza lucrări firmei WFA iar aceasta, dacă nu face faţă, subcontracteaza la rândul ei către alte firme mai mici. În toată zona Turnu-Măgurele, firma lui Ion Florian a executat lucrări de infrastructură, fiind pe locul doi după Teldrum. Ţinând cont de acest fapt, fratele vitreg al lui Dragnea se joacă cu banii, dispunând de sume uriaşe. Numai pe un Opel Insignia şi-a permis să dea în jur de 60.000 de euro. Maşina este făcută la comandă în Germania, având dotări de limuzină. I.Florian mai are câteva maşini, printre care şi un Opel Antara SUV,  cu dotări de zeci de mii de euro.

Fane, aşa cum este cunoscut Ion Florian, este proprietarul "Paradisului Verde", construcţie care valorează sute de mii de euro numai din exterior, dar, dacă ţinem cont de ce este la interior, dotări, piscină şi toate celelalte acareturi, ne ia ameţeala când ne gândim în ce sărăcie se trăieşte în zona noastră. Fratele vitreg al jupânului este unul dintre cei mai influenţi şi puternici oameni din zona noastră, cei care îl cunosc spun că e mult deasupra unor personaje cu notorietate.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Calu pe 11 Februarie 2024, 13:45
#9
Toți căcații comenteaza
Cine dracu este imbecilul asta de scrie tot felul de aiureli?insignia pe comanda,Antara cu îmbunătățiri!Mare dobitoc ești mai scriitorule! Cred că ție ți ar trebuii îmbunătățiri la cap!
. pe 14 Aprilie 2017, 14:04
#8
.
-COCA CHERBELEATA,SOTIA LUI VLADESCU,ESTE UNA DIN FETELE CE AU TRECUT PRIN PATUL SAU...ADEVARUL ESTE CA ERA FRUMUSICA, DAR, ACUM, E RIDATA SI ZBIRCITA CA O BABA...
geo pe 23 Februarie 2013, 13:31
#7
la parnaie
la parnaie cu el este o j*****e penala un avar,la puscarie cu toate jidodiile din orasul asta ca numai jidodii sunt cool smile au mancat orasul asta pe unde te duci dai numai de ei,sa ales praful
doina pe 23 Februarie 2013, 09:00
#6
tie necaz
Ce necaz va este pe omul asta...... Voi amaratilor de ce nu face-ti ce face el, de ce nu aveti femeile pe care le are el ? Mitocani marunti si c*rve ordinare, asta sunteti
NETCU I. pe 19 Februarie 2013, 13:43
#5
GAGICAR
CU FATA ASTA DE PROST ESTE PRINTRE CEI MAI BOGATI OAMENI DIN JUDET.CU FATA ASTA DE PROST ARE CELE MAI BRAVA FEMEI DIN ORAS.MOMENTAN LA DESPARTIT PE ADY CHERBELEATA DAR NU VA STA MIHAITA MULT CU EL,DOAR ATIT CIT SA-SI UMPLE BUZUNARELE(ARE PROSTUL DESTUL.
Sorin Marinescu pe 19 Februarie 2013, 12:48
#4
Oameni marunti,oameni de nadejde
Daca va uitati in jurul lui Dragnea veti vedea numai astfel de oameni,cu dosare penale,condamnati,incompetenti,hoti si cu tot felul de probleme,care detin averi impresionante.De ce nu se autosesizeaza Parchetul si DNA pentru verificarea si justificarea provenientei tuturor bunurilor pe care le-au dobandit?Plata taxelor si impozitelor la firmele pe care le administreaza este la zi,asa cum pretind de la ceilalti cetateni?Sunt doar niste interpusi de care Dragnea si Mohanu au nevoie pentru spalatul banilor,altfel,in alte conditii erau niste persoane de care nu stia nimeni,oameni fara nicio valoare.
doina pe 19 Februarie 2013, 12:26
#3
dna -ul ce face
Figura de taran prost .\\nTrandafirul ala japonej de la spatele lui,este pe post de brad de Craciun ????????
danut cuclea pe 19 Februarie 2013, 11:01
#2
vitregu
Asta a fost un sarantoc beton,gen patica.Asa ca nu trebuie sa va mire ca l-a luat jupanu\\\' sa faca treburile altfel decat teldrum sa.Intr-o vreme il luase sef de vanatoare pe pana***a de cristi neacsu.Numai sc*rsori!Astia sunt oamenii care ii plac jupanului,\\\"cu loc liber pe hard\\\"!
gigi pe 19 Februarie 2013, 09:06
#1
FANE
UN MARE CURVAR
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.