G.Dimancea, lider de sindicat sau activist uselist? Gâdea şi Cuclea au cerşit voturi la combinatul chimic.

31 Ianuarie 2013, 00:05 | 3194 vizualizări | 13 comentarii
Car Universal
Donau Chem, locul unde liderul de sindicat face doar politica.

Marţi, după orele prânzului, liderii de sindicat de la combinatul chimic din Turnu-Măgurele au fost chemaţi pentru o şedinţă urgentă. Oamenii s-au dus, crezând că se va discuta problema salariilor, însă au avut parte de o surpriză. G.Dimancea, liderul de sindicat, nu-i chemase să le spună că sindicatul a obţinut salarii majorate sau că nu se vor mai face disponibilizări, ci ca să-i susţină pe Gâdea şi Cuclea în campania electorală şi, desigur, să-i voteze pe 3 februarie. Cei doi pitici au fost şi ei prezenţi, alături de tartorul lor, N.Mohanu, venit în calitate de senator. Apropo, când în Parlament se discută amendamentele pe buget, Mohanu şi Cătălina fac campanie electorală, că doar de-aia sunt trimişii turnenilor în Parlament.

Cei doi ipochimeni, care-şi spun candidaţi, Cuclea şi Gâdea, au promis câte-n Lună şi stele. Canalizare şi apă curentă se vor face în comunele Ciuperceni şi Liţa, că în Turnu terminară. Doar aceste localităţi mai rămăseseră, în rest, totul este ok. Se  minte mult în campania electorală, însă unde au ajuns Gâdea şi Culcea este maximum. După întâlnirea cu cei trei "muşchetari" uselisti, liderii de sindicat au rămas ca-n gară. Deşi G.Dimancea, lideul "maxim", le-a spus că s-a semnat contractul colectiv, discuţiile despre salarii continuă.

În loc să solicite ca majorarile salariale să fie trecute în contractul colectiv, Dimancea a acceptat, nu degeaba, desigur, ca discuţiile despre retribuţii şi alte drepturi ale salariaţilor să se facă mai târziu. Până pe 28 februarie, Dimancea va discuta cu directoarea Paulina Catană, însă, după toate semnalele, în acest an nu vor exista indexări salariale, nici măcar cu rata inflaţiei. În loc să lupte pentru drepturile membrilor de sindicat, Dimancea se ocupă de politică. Treaba aceasta o putea face în timpul liber, nu la locul de muncă. Avem semnale că mai mulţi muncitori, sătui de dictatura lui Dimancea, vor să înfiinţeze un alt sindicat, pentru că această "slugă la doi stăpâni ( Dragnea L. şi Catană P.)", numită G.Dimancea, nu mai apară de mult timp drepturile sindicaliştilor.

Citeşte şi
Comentarii (13) Adaugă comentariu
UN OM CINSTIT pe 02 Februarie 2013, 18:18
#13
PENTRU UN OM ONEST (NR. 11)
DA,AI DREPTATE. SI LA MINE LA USA AU VENIT USL-ISTII CU PUNGILE CU PIXURI SI BRICHETE. MAI ERAU SI POZELE A DOI HANDICAPATI : CUCLEA SI GADEA. CA PE ASTIA NU-I POTI NUMI OAMENI NORMALI. DESI INTREBAREA II ESTE ADRESATA LUI TUDOR,RASPUND SI EU ASA, NEINTREBAT : NU VOTEZ URMASII LUI MOHANU SI DRAGNEA. PENTRU CA DE 20 DE ANI AU STAPANIT ORASUL SI JUDETUL SI SUNTEM PE PRIMUL LOC IN TARA IN CEEA CE PRIVESTE SOMAJUL. DE ACEEA A SCAZUT DRASTIC SI POPULATIA JUDETULUI, PENTRU CA NU AU FOST IN STARE SA ADUCA UN INVESTITOR. BA DIMPOTRIVA,I-AU GONIT PE CEI CARE AU VRUT SA VINA,PENTRU A NU-SI PIERDE INFLUENTA. SI ATUNCI,MAI MERITA INCREDEREA ? NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU !!!
ion pe 01 Februarie 2013, 16:56
#12
pentru dode
esti prost rau.
Un OM ONEST. pe 01 Februarie 2013, 16:35
#11
Culmea ironiei .
Nu am nici o funcție publică, nu sunt înscris în nici un partid, nu sunt om de afaceri, îmi plătesc dările către stat și furnizorii de utilități,nu mi-e nimeni dator și nu sunt dator nimănui . CU ALTE CUVINTE,N-A CÂNTAT COCOȘUL MEU PE GARDUL NIMĂNUI ȘI NICI AL ALTORA PE GARDUL MEU, N-AM PUPAT PE NIMENI ÎN FUND ȘI NICI ALȚII PE MINE . M-AM PURTAT CU RESPECT FAȚĂ DE OAMENI,INDIFERENT DE RASĂ,CULOAREA PIELII ȘI PREGĂTIRE PROFESIONALĂ ȘI I-AM DAT ȚĂRII MAI MULT DECÂT AM PRIMIT .MĂ BUCUR DE RESPECTUL MULTOR OAMENI ȘI RESPECT MULȚI OAMENI . FĂRĂ NICI UN MOTIV,PE ACEST SITE AM FOST ÎNJURAT ȘI ÎMPROȘCAT CU NOROI . AZI MI-AU BĂTUT LA UȘĂ CÂȚIVA SUSȚINĂTORI AI ANUMITOR CANDIDAȚI,DÂNDU-MI O BRICHETĂ ȘI UN PIX CU NUMELE UNUIA ȘI O CHEMARE DIN PARTEA ALTUIA . EI SUNT SUSȚINUȚI DE ACEST SITE . ÎNTREBARE, TU CUM AI PROCEDA,tudore, I-AI VOTA ?? ȘTIU CĂ NU VEI RĂSPUNDE !!
Filip Mircea pe 01 Februarie 2013, 12:51
#10
EFECT CONTRAR .
M-AM LĂMURIT, EXISTĂ CENZURĂ LA ACEST SITE !!! IERI AM ÎNTREBAT : CÂND A LUCRAT PĂUNESCU ÎN COMBINAT ȘI DECE A FOST DAT AFARĂ ? CE MUNCĂ DE //RĂSPUNDERE // A AVUT,CUMVA LA FIER VECHI ?? NU S-A PUBLICAT .PROBABIL NICI ACESTA !
andrei pe 31 Ianuarie 2013, 23:41
#9
pt nutica
Nutica esti o cu**a de om, toata viata ai fost asa. O sa ti se infunde tie o sa vezi. Daca nu era tactu erai muritor de foame, idiotule.
NUTICA pe 31 Ianuarie 2013, 21:13
#8
SINDICAT
DIMANCEA e un betiv notoriu, a lucrat cu mine si il stie toata lumea.
Sindicalist DONAUCHEM pe 31 Ianuarie 2013, 18:13
#7
3 Feb. ziua pacalelilor nu 1 Aprilie.
Daca era propus din partea USL(PSD)la functia de Primar un cap de porc sau o cisma de cauciuc,avea cele mai multe voturi.Cam astia sunt votantii in TR,multi dar....cu drept de vot.Ce pretentii mai aveti de la Dimancea?
tot un om pe 31 Ianuarie 2013, 15:24
#6
asa
gidea este fiul primarului din ciuperceni care legislatura trecuta era viceprimar si acum nustiu citi ani a.gidea trebuia sa se angajeze consultant juridic la s.a.g.o. sau nu mai retin bine si nu era dragnea de acord stiu ca a fost o emisiune pe la un post de tv unde daca voiai trebuia sa suni si sa votezi pt a.gidea ca sa ocupe postul respectiv atunci erau inamici(cu dragnea)si tatal lui a.gidea nu era primar cred ca sunt multi care stiu povestea asta si unde a fost emisiunea asta cine ste exact poate sa vina cu detalii
UN OM pe 31 Ianuarie 2013, 12:04
#5
LUMEA...
Cind va trezi-ti la realitate chimistilor?Nu va intebati de ce sindicatul se confunda cu un partid politic,a mai facut gresala asta pe timpul lui Tirlea,stiti bine ce sa intiplat.La Turnu-Magurele vorba \\\"lume multa,oameni putini\\\"...
Proco pe 31 Ianuarie 2013, 11:26
#4
Gadea e cel mai bun
Ca si mine,este un foarte bun \\\"ascultatator\\\" la tot ce ne spune jupan Dragnea si mos Nae.
Marian pe 31 Ianuarie 2013, 10:37
#3
Castorul
Liderul sindicatului si cei din comitetul de conducere al sindicatului cei 5 sunt pensionari ? In fiecare an in luna iunie liderii pe sectii primesc cite o prima pe sest din partea Castorului.In fiecare vara comitetul de conducere merg la mare pe banii cui ?La sedinta cind vine Nicolae tine un monolog ii cearta pleaca,ramane Nicoleta ii cearta si ia iar dupa ce pleaca si ia tine Castorul oprelegere sa fim mai buni si intelegatori si gata sedinta.Ce bine este sa fii lider de sindicat!
sorin pe 31 Ianuarie 2013, 09:40
#2
slugile lui Dragnea
Doi papagali, singura lor calitate este ca sunt slugile lui Dragnea. Domnilor, cred ca dumneavoastra stiti cel mai bine...cu ce sapun se spala la fund domnul Dragnea?!
dode pe 31 Ianuarie 2013, 08:25
#1
off topic
ma! da gadea asta cine e? nu aveti dosarul lui? ca dupa mecla,pare cam borfas. hai sa auzim ceva si de asta grin
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.