Mohanu a numit un pensionar în fruntea Clubului Sportiv Turris. Membru în CA este şi fiul lui Dorel Dinca: de la mezeluri, la fotbal!

04 Octombrie 2012, 00:10 | 3097 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Stadionul Municipal a ajuns pe mana unor neaveniti. Bravo, N.Mohanu!

N.Mohanu continuă să ne uimească, aproape nicio decizie a sa nu este una normală. Considerând că e vremea pensionarilor ( şi Mohanu e pensionar, are deja 66 de ani!), dumnealui a socotit bine şi l-a desemnat pe Gelu Mircea, un pensinoar ce are o vârstă chiar mai mare decât Mohanu, drept director al CS Dunărea Turris Tr.Măgurele.

Nea Gelu, aşa cum îl ştie toată lumea, a fost ( şi poate mai este!) eternul antrenor de la echipa de fotbal Cetatea Turnu-Măgurele. Clubul a ajuns în faliment de mai mulţi ani şi doar o fuziune cu echipa din Ciuperceni a făcut ca Cetatea să mai existe. Acum, poate pentru că Mohanu a felicitat pensionarii cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, un pensionar a fost numit şef la club. Dacă Mohanu crede că aşa poate să schimbe ceva la echipa de fotbal, se înşală.

În CA a fost numit şi "cunoscutul" om de sport, Nelu Dincă ( zis Nutică). Singura legătură a acestuia cu sportul este că aleargă vânzătoarele din magazinul tatului său. N.Dincă este fiul lui Dorel Dincă, cunoscutul om de afaceri şi proprietar al unor magazine alimentare. Numirea lui N.Dincă demonstrează că Turris nu este decât o "vacă" de muls, nu o asociaţie care pregăteşte sportivi. Sinecurile lui Dincă sau C.Alan (alt membru în CA care este, desigur, pensionar!) sunt tot ce putea face Mohanu pentru echipa de fotbal a oraşului. Mai mare ruşinea!

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
unu pe 01 Noiembrie 2012, 23:51
#5
unu
bai frate, ce cauta mascariciul ala de nutica in sport ma? un papagal de 2 lei si un pupinc*rist al psd\\n
a pe 29 Octombrie 2012, 02:59
#4
pt gelu mircea
respect pt ce a-tzi fost, cine suntetzi si ce facetzi.. un om cu mare caracter..
gogu pe 08 Octombrie 2012, 09:09
#3
un neam prost
daca si ALAN CONSTANTIN a fost ales ca membru in CA este durere . Cu ani in urma acest domn ALAN C. vorbea foarte urit la adresa actualuilui primar si acum este in frunte peste tot el cum si sotia acestuia din o amarita de secretara a ajuns marea doamna \\\"ECONOMIST\\\".
gelu mircea pe 07 Octombrie 2012, 15:18
#2
presedinte fara salariu
eu am venit de placere k am cu ce sa traiesc, vedeti - va de treaba voastra.
eu pe 05 Octombrie 2012, 08:23
#1
un prost
nu mai are ce face prostul de nutica acum dupa ce le-a luat donica magazinul,se mai atarna si el de cate ceva ca sa aibe de tigari
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.