"Sfântul" L.Dragnea blajinul: a înviat morţi, a vindecat bolnavi, a teleportat soldaţii din Afganistan. Toate acestea pentru un "pumn" de voturi!

17 Septembrie 2012, 00:05 | 2827 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Dragnea: ultima frontiera, cerul.

L.Dragnea a ajuns un caz senzaţional. Minunile ciocoiului roşu al Teleormanului sunt din ce în ce mai multe. Referendumul din iulie a scos la iveală un Dragnea care a reuşit mai multe minuni decât Papa Ioan Paul al II-lea. Aşteptăm propunerea pentru sanctificarea acestui fiu al Teleormanului, pentru că a reuşit într-o zi ce n-au reuşit alţii în zeci de ani.

Prezentăm câteva dintre minunile lui Dragnea, minuni care trebuie luate în considerare de Sinodul Bisericii Ortodoxe. Astfel, Dragnea a reuşit, în satul Ciuperceni, comuna Cosmesti, să învie morţii şi să-i aducă la votare. 30 de persoane decedate au fost prezente la vot în acest sat, în 29 iulie, şi, evident, au votat pentru demiterea preşedintelui. "M-am crucit când am văzut că tata şi cu mama s-au sculat din groapă şi au votat", a declarat, pentru evz.ro, un ţăran din satul Ciuperceni. Minune! Dragnea a mai realizat şi alte lucruri spectaculoase.

Astfel, Dragnea a adus în România, pentru câteva secunde ( timp necesar să voteze), persoane din Spania, Italia, chiar şi Afganistan, probabil prin teleportare. Tot Dragnea a făcut să vină la vot  orbii, paralizaţii, cei care n-au ieşit din casă de ani buni. Minuni incredibile. Din păcate pentru Dragnea, aceste minuni nu-i vor aduce un loc între sfinţii bisericii, ci un dosar penal la DNA pentru fraude masive la referendum. Turnenii cunosc şi ei asemenea minuni, mai ales la ultimele alegeri locale, când C.Crăcea a fost votat masiv dar a câştigat omul lui Dragnea, N.Mohanu. Minciuna are picioare scurte şi adevărul iese, până la urmă, la iveală.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Alex pe 18 Septembrie 2012, 22:13
#3
pt. Cris
Esti prost cu adevarat sau doar vrei sa vezi cum te percep cititorii acestui site?
x pe 17 Septembrie 2012, 15:44
#2
minune mare!
Pai acum ce nu va mai convine?!!!!Se pare ca dimensiunile paralele s-au intrepatruns cu ocazia referendumului. Materializarea spiritelor insa ne-a luat pe nepregatite pe toti, s-a petrecut prin voia domnului dragnea mult mai devreme decat prin voia lui DUMNEZEU, adica la INVIERE.
Caragiale pe 17 Septembrie 2012, 09:18
#1
Nu ati invatat nimic nici azi !!!!!!!!
Pai,mai copii,unde e multa prostime,e si mult loc de furat si de mintit.Ce bine va face stapanul Dragnea,ce sa-i faci daca aveti creierii spalati ? La sapa cu voi,inteligentilor!!!!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.